Dostał od Jezusa Chrystusa Klapek Boży xD
Im not Afraid polecam opcje Edytuj
Napisano 24 maj 2014 - 18:10
Dostał od Jezusa Chrystusa Klapek Boży xD
Im not Afraid polecam opcje Edytuj
Napisano 24 maj 2014 - 18:32
gildia godna uwagi na pewno kiedyś do was zajrzę polecam xd
[color=#ff0000;]Nick W grze[/color]:Atractive
[color=#ff0000;]Gildia[/color] :[color=#00ff00;]Amnezja [/color]
[color=#ff0000;]Klasa[/color]:Sura WP
[color=#ff0000;]Królestwo[/color]:[color=#ffff00;]Chunjo[/color]
[color=#ff0000;]Lvl[/color]:254
Napisano 24 maj 2014 - 18:35
Powodzonka
Napisano 24 maj 2014 - 18:45
Jeżeli piszecie takie rzeczy, że dostał eq i wgl.. to poprostu zazdrościcie, jeżeli macie coś do powiedzenia to idźcie do niego na TS , a nie swoje żale tu wypisujecie bo on dostał , a wy nie. ; )
Napisano 24 maj 2014 - 18:56
Jeżeli piszecie takie rzeczy, że dostał eq i wgl.. to poprostu zazdrościcie, jeżeli macie coś do powiedzenia to idźcie do niego na TS , a nie swoje żale tu wypisujecie bo on dostał , a wy nie. ; )
Tu nie chodzi o zazdrość, tutaj chodzi o zachowanie lidera...
[color=#008000;]Nick: Verrine[/color]
[color=#008000;]Klasa: Sura [/color]
[color=#008000;]Profa: WP [/color]
[color=#008000;]Gildia: BRAT3RSTWO [/color]
Napisano 24 maj 2014 - 19:03
od LeeB dostał
runiczna +0 woj um, runiczna bron +0, tasak+20 exp, miecz+20 do pvp, komplet boskiego pvp i expa
królewski fenek mapy kompasy i inne drobiazgi ,które kiedyś dla niego miały większą wartość niż runka:D
Dostał eq no i co z tego ? nie powinno Cię to obchodzić skąd ma eq jak się tego dorobił
co do zachowania to nie wiem nie znam więc nie bd wypowiadać się na temat jego zachowania...Co do gildii polecam ze względu na psujke i Rosiera ;D
Napisano 24 maj 2014 - 19:07
Tu nie chodzi o zazdrość, tutaj chodzi o zachowanie lidera...
Zachowanie zachowaniem, ale nie wiem po co wypisujecie to tutaj, ciężko iść sobie do niego na TS'a i mu to powiedzieć zamiast wypisujecie tutaj ? Nie wiem co chcecie tym osiągnąć.
Napisano 24 maj 2014 - 19:18
Zachowanie zachowaniem, ale nie wiem po co wypisujecie to tutaj, ciężko iść sobie do niego na TS'a i mu to powiedzieć zamiast wypisujecie tutaj ? Nie wiem co chcecie tym osiągnąć.
To samo co chce osiagnąć szanowny Allstair pierdoląc głupoty na mój temat....
Napisano 24 maj 2014 - 19:25
To samo co chce osiagnąć szanowny Allstair pierdoląc głupoty na mój temat....
To nie jest temat do takich dyskusji . Poszukaj innego tematu na takie rozmowy , to jest prezentacja gildii a nie dyskusje na temat lidera . ; >
Napisano 24 maj 2014 - 19:49
Nie polecam.
Napisano 24 maj 2014 - 19:55
To nie jest temat do takich dyskusji . Poszukaj innego tematu na takie rozmowy , to jest prezentacja gildii a nie dyskusje na temat lidera . ; >
A to lider nie jest częścią gildi???
Napisano 24 maj 2014 - 19:58
Tępić Allstaira jest to noob nad noobami.
Tak jak mówią patrzy tylko na siebie , i chce pakować w swoją dupe.
Polać wam
Napisano 24 maj 2014 - 21:09
Opisze jedynie tyle. Ze względu na lidera bym tego nie polacal, ponieważ gadam na ts z osobami i slyszalem juz tyle skarg na tego gracza ze nie powiem ilu mi to mowilo. Już nawet krzychu odszedl to musi byc bardzo zle... Teraz slyszalem skargi od 3 innych osob co nie dawno odeszli. Rosiek jedynie z powodu ciebie moge to troszke polecic ale nie za dużo :/ Ja tylko nie rozumiem czemu poszles do tej gildii....
W takim razie lider nie umie doprowadzić siebie ani gildi do porządku jezeli tak traci ludzi....
Napisano 24 maj 2014 - 21:39
@ up
Traci ludzi ze słusznych powodów, jeżeli wbija na kanał i każe wychodzić z postaci właścicielowi tego konta, bo on chce na zbrojownie iść ^^.
2ga opcja - dostał od Leeb'a eq i miał go nie sellać, zostawic gdyby wrocil - cale boskie sprzedane exp i pvp, taki koxik, wczoraj dostal od `Tomga` eq na przetrzymanie, a gdy dzis tomeg wraca on nie chce mu tego eq oddac.
Ja nie wiem co ich trzyma w tej gildii, co prawda sam tam bylem, i atmosfera jest okej szczegolnie gdy allstair jest OFFline.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych