To on dostał eq od Venitus? Xd
Użytkownik lMateuszl edytował ten post 24 maj 2014 - 21:50
Napisano 24 maj 2014 - 21:46
Użytkownik lMateuszl edytował ten post 24 maj 2014 - 21:50
Napisano 24 maj 2014 - 21:49
Ja jestem w gildii i nic nie wiem żeby dostał eq ,sam wbił 255lv itp więc nwm
Napisano 24 maj 2014 - 22:29
ImNotAfraid
gdyby Allstair nie dostał all eq to by nie spełniał wymagani "swojej" gildii hahahahahahahahah
Dobrze gada polać mu !!!
_____
Jeżeli miałbym polecać to tylko Patryś , Rosiegg
i może paru innych
aa jedyny w swoim rodzaju nie powtarzalny itp itd
kox serwera " Allstair aka ziroo " powiem tak
jezeli nie ten jego LeeB czy jak mu tam
to podejrzewam że nadal by łowił ryby w m1
albo sępił
Użytkownik oSowsky edytował ten post 24 maj 2014 - 22:29
NATURAL BODYBUILDING !
SKUPUJE
- [ Puchary Hadesa ]
- [ Medale Portalu ]
- [ Kompasy Wikingów ]
- [ Magiczne Mapy ]
~ KaTa !Napisano 24 maj 2014 - 22:56
Napisano 25 maj 2014 - 04:49
Verrine i ty mowisz o jego zachowaniu gdyby nie o to ten lider gildi to tą zbroje bys nadal mial +0 chyba nie potrzeba ci przypominac kto ci zbrojownie robil prawie calymi dniami : D
Napisano 25 maj 2014 - 04:56
@ up
Traci ludzi ze słusznych powodów, jeżeli wbija na kanał i każe wychodzić z postaci właścicielowi tego konta, bo on chce na zbrojownie iść ^^.
2ga opcja - dostał od Leeb'a eq i miał go nie sellać, zostawic gdyby wrocil - cale boskie sprzedane exp i pvp, taki koxik, wczoraj dostal od `Tomga` eq na przetrzymanie, a gdy dzis tomeg wraca on nie chce mu tego eq oddac.
Ja nie wiem co ich trzyma w tej gildii, co prawda sam tam bylem, i atmosfera jest okej szczegolnie gdy allstair jest OFFl
Jezeli ktos konczy gre i komus spami na Pw czy chce eq proste dal mu to dal handel akceptowal sam wiec nic nie ukradl ; d Człowiek ktory robi temat na forum ze konczy gre a na drugi dzien wraca dla mnie jest .... nie skoncze xDDDDDD
Napisano 25 maj 2014 - 06:27
Verrine i ty mowisz o jego zachowaniu gdyby nie o to ten lider gildi to tą zbroje bys nadal mial +0 chyba nie potrzeba ci przypominac kto ci zbrojownie robil prawie calymi dniami : D
Gdyby nie Verrine i Lostos to Sebek też by miał w tej grze tyle co nic A skoro dostał eq od Leeba i od samego poczatk utwierdzil, ze nie sprzedaje eq bo jak wroci leeb to mu je odda, to dlaczego na drugi dzien sprzedal wszystkie boskie eq i virtuala z kd szamana (bo runiczny byl z woj ninja sura) ? A co jeśli LeeB wrócił by tak samo jak tomeg?
Napisano 25 maj 2014 - 06:36
Powodzenia & Polecam
Napisano 25 maj 2014 - 07:07
To co piszecie jest dla mnie smieszne...
Jesli ktos komus daje eq powinien sie liczyc z tym,ze tego eq moze juz nie odzyskac to po 1.
Po 2... Szkoda wam,ze wy eq nie dostajecie? Pilnujcie swojej dupy,a nie interesujecie sie innym graczem.
Napisano 25 maj 2014 - 07:19
polecam bardzo mila fajna atmoswera
a co do sebastiana jest to spoko ziomek jak i wielu ludzi w gildi
polecam
[color=#ff8c00;]MaajsteR[/color]
[color=#a52a2a;]Euforia[/color]
Napisano 25 maj 2014 - 07:19
Powodzenia i polecam
Napisano 25 maj 2014 - 07:23
Temat uważam za zamknięty.
Zawsze i wszędzie VirtualMT2.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych