Lider: Jareeymeer
Zastępca: Ericson
Znajdujemy się w królestwo Shinsoo
Gildia oficjalnie wystartowała 08 czerwca 2014 roku, założona z inicjatywy mojej, i lidera drugiego - Ericsona.
Chcemy aby nasza drużyna, bo tak to można nazwać rozrastała się, nie patrzymy na poziom ani na ekwipunek, lecz na osobowość. Chcemy tylko aby rozwój Twojej postaci nie stał w miejscu.
Kultury osobistej
Aktywnej gry
Dojrzałego zachowania
Poczucia humoru
Świetną atmosferę w zgranej ekipie
Kanał TeamSpeak3
Pomoc w kopaniu, obronie spota
Ciągły rozwój gildii
Dobrą zabawę!
Spodobała Ci się prezentacja? Chcesz dołączyć? Zgłoś się do osób wymienionych wyżej!

Reunion ! :)
Napisano 09 czerwiec 2014 - 18:01
Napisano 09 czerwiec 2014 - 18:04
Powodzenia w rozwijaniu gildi i polecam
Napisano 09 czerwiec 2014 - 18:08
Nie polecam Ze względu Na lidera
Napisano 09 czerwiec 2014 - 18:09
Ile macie osób w squadzie?
Powodzenia
Napisano 09 czerwiec 2014 - 18:11

Wypowiedź na nie, bez uzasadnienia jest nic nie warta.
Nie odpowiadam za czyny oraz zachowanie graczy z wyżej podanej gildii. ❌
Napisano 09 czerwiec 2014 - 18:11
Ars**, dnia 09 Cze 2014 - 19:08, napisał:
Nie polecam Ze względu Na lidera
Ze względu na lidera, czyli na mnie
Nie polecasz mojej gildii mimo, że:
Dzięki mnie odzyskałeś 10kb, z którymi sprzedałeś postać RUMUNOWI, i on Ci oddał bo ja Cie prosiłem, i kazałem CI napisać do admina.
Zawsze gdy pożyczałeś mi kasę, oddawałem Ci
Mimo, że mam coś z czym byś szybko z serwera wyleciał, nadal tu możesz grać
Pomogłem Ci co i jak z turniejem itp,
Spoko, nie polecaj bo Jarek zly. Dzieki za opinie zią.
Napisano 09 czerwiec 2014 - 18:12
Nie warto mu ufac:)
Napisano 09 czerwiec 2014 - 18:13
Ars**, dnia 09 Cze 2014 - 19:12, napisał:
Nie warto mu ufac:)
Nie warto ufać, bo? Przecież oddałem Ci Twój itemek, próbowałeś jeszcze, żebym screenów nie zrobił pisać, że Cie okradłem.
Ok dzięki za opinie, Tobie i wszystkim innym osobom, które je wyraziły, pozytywy i nie, dzięki
Napisano 09 czerwiec 2014 - 18:15
Watpie ze to dzieki tobie To prawda oddawales .No ale nie Radze ludzia pisac z tobą o czymś Nie zgodnym z regulamine Bo odrazu ss i potem cos powiesz na niego to bo wyśle i z tego co słyszałem nie jestem pierwszą osoba ktorej tak robi choć znałem go sporo czasu
HA POMOGLES mi z turniejem dobre wez mnie .... I tu juz nie gram. Miales mi pożyczyc 3 itemki to prawie sie zesrales a tyle co ja ci na pozyczalem moj hełm miales z 2miechy
TAKE JEST MOJE ZDANIE NA TWOJ TEMAT Koniec.
Użytkownik Ars** edytował ten post 09 czerwiec 2014 - 18:23
Napisano 09 czerwiec 2014 - 18:17
Polecam wziąć się za ćwiczenie pisania zdań. Nie jesteś pierwszą osobą? Może zdarzyło się wiele razy, gdy osoba, która mnie bez powodu obrażała, lub moją rodzinę poleciała, cieszę się.
ღ Gruber ღ, dnia 09 Cze 2014 - 19:09, napisał:
Ile macie osób w squadzie?
Powodzenia
7 osób włącznie ze mną.
Napisano 09 czerwiec 2014 - 18:28
Powodzenia w rozwoju
Napisano 09 czerwiec 2014 - 18:32
Powodzenia ; )
Napisano 09 czerwiec 2014 - 18:37
lider zaufany jak najbardziej, wiec nie sluchac tych glupot co wypisuje tamten idiota, polecam jp 100, sex prezentacja :**
Napisano 09 czerwiec 2014 - 18:39
Polecam Gildie ponieważ iż, aż jest super i w tej gildii bedzie bang i w ogóle jest super kochamy sie wszyscy w gildii są w niej romantyczne wieczory przy świecach, obiady jak u mamusi (pyszota!!!!), nasze brzuszki są zawsze pełne nikt nie odmówi pomocy w potrzebie, znajdziemy sposób na nudę(w zasadzie ze mną nie ma nigdy nudy) generalnie jestem rudym cyganem i zostałem przyjęty do gildii?! tak to prawda wczoraj poszedłem do szkoły na pieszo a wróciłem na rowerze, trzeba sobie jakoś radzić!
Pozdrawiam i zapraszam do Naszej wspaniałej gildii, RUDY CYGAN WASZ SEKSIAK.
- Zafrina lubi to

Użytkownicy przeglądający ten temat: 5
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych