Ten temat nie jest zrobiony po to aby każdy oczerniał Lidera gildii "Reunion" tylko po to aby się wypowiedział na temat gildii , lub do niej zawitał.
Jeżeli już tak bardzo jej nie polecacie to tylko tyle piszcie a nie robicie z tego Spamowisko.
Napisano 10 czerwiec 2014 - 15:47
Ten temat nie jest zrobiony po to aby każdy oczerniał Lidera gildii "Reunion" tylko po to aby się wypowiedział na temat gildii , lub do niej zawitał.
Jeżeli już tak bardzo jej nie polecacie to tylko tyle piszcie a nie robicie z tego Spamowisko.
Napisano 10 czerwiec 2014 - 16:10
Zapytałem się ''czemu bijesz mi bufkę'' ,a ty tu coś próbujesz swojego dodać ''gość mi pisze że mojego bufa nie będziesz ruszał '', więc ogarnij się i pisz prawdę albo wcale .Odpisując mi na pytanie czemu bijesz mi bufkę ''bo chcę i mogę '' sam podkręcasz atmosferę .Uważam temat za zamknięty ,a ty wbij sobie do głowy nick mojego buffa i omijaj go szerokim łukiem .
тєяємѕѕ jeżeli chodzi ci o mnie to przeczytaj temat i zobaczysz że napisałem ,,nie polecaM gildi ze względu na lidera '' i tylko to napisałem ale on teraz coś dodaje od siebie więc napisałem jak było i koniec tematu .
Jeśli chodzi o Twoją buffke, to do dzisiaj nie wiem jaki jest jej nick bo nie raczyłeś uświadomić, a buffki bez gildii z Twojego królestwa były tam przynajmniej dwie, a jak dobrze każdy wie, uderzając tąpnięciem czy innym skillem, trafiam postacie, które są dosyć blisko, sam zamiast przestać ciągnąłeś to dalej, może to i moja wina, ale z głupoty stworzyła się bezsensowna spina. Z głupoty, bo inaczej tego nazwać nie można, bo zamiast wszystko wyjaśnić obaj biliśmy się jak głupi, a ja po prostu biłem się z Jeane czy jak ten Living(na forum) ma nick w grze, myślę, że mimo tego, że tam biłem się z nim i przypadkowo, zahaczyłem kilka innych postaci ( w tym 140 któryś lvl, którego specjalnie zabiłem bo handlować postaciami nie dawał) nie jest powodem stwierdzeń - nie polecam gildii, co ma do tego gildia? To, że jestem jej liderem, nie świadczy o całej gildii, dobrze wiem, że jednak to ja jestem jej rządzącym, ale to nie jest jakaś rzecz typu, że kogoś okradłem, albo już mówiąc o biciu, to wtedy zawołałem całą gildię i wszyscy biliśmy buffki pod dt, no bez przesady panowie noo i panie jeśli tu jakieś są. A co do tego jak Ci odpowiedziałem, to zachowałem się w sposób taki do Ciebie, ponieważ uznaję zasadę jak Ty mi tak ja Tobie, a zdążyłeś mnie już wtedy zabić, nie zamierzam dalej prowadzić tej dyskusji, a wszystko mogliśmy sobie od razu wyjaśnić, bo potem wychodzą tego typu bezsensowne sytuacje.
Napisano 10 czerwiec 2014 - 16:12
powodzonko:)
Napisano 10 czerwiec 2014 - 16:15
Użytkownik Gienislaw edytował ten post 11 czerwiec 2014 - 09:37
Pomogłem? Daj like'a
Napisano 10 czerwiec 2014 - 16:23
najpierw zapytalem potem po twojej chamskiej odpowiedzi dostales skilą z głownej postaci
szkoda gadać bo piszesz to co wymyślisz na pewno na grze bedziemy to wyjaśniać i nick mojej szamanki będę ci wbijał za każdą razą kiedy będę cb widział .
koniec bo punkciki polecą
Napisano 10 czerwiec 2014 - 18:11
Powodzenia
Napisano 11 czerwiec 2014 - 09:35
powodzenia : )
Napisano 11 czerwiec 2014 - 09:35
Powodzenia
Napisano 11 czerwiec 2014 - 10:32
Polecam
Napisano 11 czerwiec 2014 - 15:42
Powodzenia
[color=#daa520;][font="georgia, serif;"]Mój Kanał na YouTube -- >[/color][/font] https://www.youtube....lv94aRe7qIGbb6w
Napisano 11 czerwiec 2014 - 16:20
Powodzenia
Napisano 12 czerwiec 2014 - 13:29
Powodzenia
Napisano 12 czerwiec 2014 - 14:09
Powodzenia
Napisano 12 czerwiec 2014 - 14:43
Ciekawa Może kiedyś dołącze.
Napisano 12 czerwiec 2014 - 16:03
Powodzenia !
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych