Regulamin ts : http://www.forum.vir...wera-teamspeak/
Mam pytanie dostalem bana " <17:46:53> You are banned temporarily. Reason: "Nagrywanie na evencie"
Napisano 21 czerwiec 2014 - 14:53
Regulamin ts : http://www.forum.vir...wera-teamspeak/
Mam pytanie dostalem bana " <17:46:53> You are banned temporarily. Reason: "Nagrywanie na evencie"
[color=#ff0000;]Nick: [/color][color=rgb(255,0,0);font-size:18px;] [/color][color=#ff0000;]Ragerr™
[/color][color=rgb(255,0,0);font-size:18px;] / Commando[/color]
[color=#0000ff;]Lvl: 255 / 255[/color]
[color=#00ffff;]Krolestwo: Chunjo / Chunjo[/color]
[color=#00ff00;]Gildia: Bajlandoo [/color]
[font="'courier new', courier, monospace;"][color=#696969;] [/color][/font][color=rgb(105,105,105);font-size:18px;font-family:'courier new', courier, monospace;] [/color][font="'courier new', courier, monospace;"][color=#696969;]GOOD BYE!!!!!!
[/color][/font][color=rgb(105,105,105);font-size:18px;font-family:'courier new', courier, monospace;] [/color]
Napisano 21 czerwiec 2014 - 14:55
Krzycz Trybson!
Chodź w sumie za pozwoleniem chyba można c'nie?
Z1EB | Chunjo | Sura wp | 254| Sprzedany
BLU3 | Chunjo | Woj Mental | 254 | On
Zonbai | Chunjo | Ninja Arch |100+| Off
Napisano 21 czerwiec 2014 - 15:00
raczej mozna bo jak orgis prowadzil audycje albo na evencie spiewal wyglupial sie za pozwoleniem mozna bylo a tu odrazu ban pozdro .........
tak wgl w regulaminie chyba nic nie ma o nagrywaniu
dobra ban banem ale bez ostrzezenia bana dostalem ^.-
(dostala GM i nie wiadomo co wielka dama nie wiadomo za kogo sie uwaza za GM dobra GM chyba inaczej sie zachowuje a nie odrazu bany daje i te grozby przed dt "Asira" "przed dt sie nie bije" "zaraz bana ci dam").
Użytkownik Ragerr♥™ツ edytował ten post 21 czerwiec 2014 - 15:05
[color=#ff0000;]Nick: [/color][color=rgb(255,0,0);font-size:18px;] [/color][color=#ff0000;]Ragerr™
[/color][color=rgb(255,0,0);font-size:18px;] / Commando[/color]
[color=#0000ff;]Lvl: 255 / 255[/color]
[color=#00ffff;]Krolestwo: Chunjo / Chunjo[/color]
[color=#00ff00;]Gildia: Bajlandoo [/color]
[font="'courier new', courier, monospace;"][color=#696969;] [/color][/font][color=rgb(105,105,105);font-size:18px;font-family:'courier new', courier, monospace;] [/color][font="'courier new', courier, monospace;"][color=#696969;]GOOD BYE!!!!!!
[/color][/font][color=rgb(105,105,105);font-size:18px;font-family:'courier new', courier, monospace;] [/color]
Napisano 21 czerwiec 2014 - 15:00
Nie...Nagrywanie na karaoke jest zakazane więc ban słuszny nawet jak masz pozwolenie
Napisano 21 czerwiec 2014 - 15:04
Nie...Nagrywanie na karaoke jest zakazane więc ban słuszny
nawet jak masz pozwolenie
Z tego co się nie mylę to na większość karaoke za pozwoleniem można było nagrywać, wiec nie wiem czemu tu jest taka zmiana
Nick: Taumiel
[color=#ffff00;]Królestwo: Chunjo[/color]
[color=#0000ff;]Gildia: Exitus <3[/color]
[color=#ee82ee;]Rodzina: Jasme [/color]
Napisano 21 czerwiec 2014 - 15:07
raczej mozna bo jak orgis prowadzil audycje albo na evencie spiewal wyglupial sie za pozwoleniem mozna bylo a tu odrazu ban pozdro .........
tak wgl w regulaminie chyba nic nie ma o nagrywaniu
dobra ban banem ale bez ostrzezenia bana dostalem ^.-
(dostala GM i nie wiadomo co wielka dama nie wiadomo za kogo sie uwaza za GM dobra GM chyba inaczej sie zachowuje a nie odrazu bany daje i te grozby przed dt "Asira" "przed dt sie nie bije" "zaraz bana ci dam").
Za adnotację dostajesz bana jeszcze ode mnie.
Zawsze i wszędzie VirtualMT2.
Napisano 21 czerwiec 2014 - 15:13
Event to event, karaoke podlega pod regulamin eventów, nie wolno nagrywać, nawet jeżeli osoba na to pozwoliła, sam Orguś wytłumaczył Adrianowi, że zakaz nagrywania jest bezwzględny. Poświęć choć 1/4 czasu, który spędzasz na pisaniu tematu i wykłócanie na przeczytanie regulaminu. Nigdy tutaj nie wolno było nagrywać ŻADNEGO podkreślam ŻADNEGO eventu.
I kolego takie pomówienia, że grożę komuś z prywatnej postaci banem są absurdalne, nie wierzę że powstrzymałbyś się od zrobienia ssa gdybym tak napisała. Czekam na dowód. Jeżeli go nie dostanę, bądź pewien, że z żadną sprawą Ci nie pomogę, zwracaj się do innego GM'a.
Jeszcze jedno nie spamuj mi teraz na prywatną postać, durnymi tekstami.
Użytkownik Cαиdιѕ edytował ten post 21 czerwiec 2014 - 15:17
Napisano 21 czerwiec 2014 - 15:19
1/4 ? TO TY WIESZ ILE TO JEST ? ŚWIETNIE TO WIDZĘ Z MATMY SIĘ TROCHĘ UCZYŁAŚ PEWNIE SŁABE 2 ALE DAŁBYM CI MOCNE 1 . DNO
JEŻELI ONI NAGRYWALI JEDNORAZOWO TO JEDNO NAGRANIE JEDNEJ OSOBY TO CZEMU DOSTALI BANA ? MOGLI DOSTAĆ OSTRZEŻENIE ALBO KICKA A NIE BANA NA TYDZIEŃ POWODZENIA CI ŻYCZĘ . I TEN TWÓJ PRZYDUPAS SACRIZE , KTÓRY MYŚLI , ŻE JAK STANIE PO TWOJEJ STRONIE TO MOŻE PORUCHA
a CO MI TAM MOŻE PORUCHAM C'nie SACRIZE ?
Napisano 21 czerwiec 2014 - 15:22
DeeJ siedzący na muzodajni napisał mi "Dziękuję ja mogłem tylko dać na 5 minut" Dlatego ja nie będę ciągle błagać ludzi o to by łaskawie zachowywali się tak jak nakazuje regulamin, bo po to on jest żeby się z nim zaznajomić, tak samo mnie on obowiązuje jak i Was
Napisano 21 czerwiec 2014 - 15:27
1/4 ? TO TY WIESZ ILE TO JEST
? ŚWIETNIE TO WIDZĘ Z MATMY SIĘ TROCHĘ UCZYŁAŚ PEWNIE SŁABE 2 ALE DAŁBYM CI MOCNE 1 . DNO
JEŻELI ONI NAGRYWALI JEDNORAZOWO TO JEDNO NAGRANIE JEDNEJ OSOBY TO CZEMU DOSTALI BANA ? MOGLI DOSTAĆ OSTRZEŻENIE ALBO KICKA A NIE BANA NA TYDZIEŃ POWODZENIA CI ŻYCZĘ . I TEN TWÓJ PRZYDUPAS SACRIZE , KTÓRY MYŚLI , ŻE JAK STANIE PO TWOJEJ STRONIE TO MOŻE PORUCHA
a CO MI TAM MOŻE PORUCHAM C'nie SACRIZE ?
Jestem po stronie administracji. Perm.
Zawsze i wszędzie VirtualMT2.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych