Jaka moja gra na serwerze była super i nagle poszedła na dno.
Mialem wiecej ssow z początków serwera ale zniknęły z dysku, miałem tez inne postacie między tymi postaciami co widać na ss teraz.
Przed ta postacią miałem postać Gwiazdor 254 i biskupxx 254 = okradli xD
Tutaj już pomału ogarniam sobie eq.
Tu juz mialem super fajne eq i bylem współwłaścicielem konta PabloEscobar, ktorego osobiscie znam z 2011r. I dalej sie znamy.
Rowniez mialem dostep do szamana jego ktorego myslalem ze to jego ale okazalo sie ze to nie jego tylko kogoś innego.
I ze dalem postać na 2 konto i sprzedałem eq, to postać HTC dostała bana. (niby Kradzież a ja dostałem)
I straciłem cale eq ktore bylo na PabloEscobar w tym czasie, i kolega wybral druga strone i tak jakos wyszlo.
Ale później pogodzilismy sie.
Tutaj Wróciłem do gry za pomocą gracza SlodkiMisiek oraz Temari. których znam z 2011r jak on jeszcze grał pod nickiem Robberto.
Ale pogralem z miesiac i sprzedalem postać i potem nwm co chyba sie wymienilem na serwer inny ktory padl..
Tutaj znow wrocilem i zostalem na stale za pomocą SlodkiMisiek & Temari, pomogli mi z biologiem i expieniem postaci i expili mi peta.
Postac miala 90lvl bez biologa i jest moja od 2011, była używana jako dropek na metki.
Potem zmienilem se klasę postaci na szamana i dalej jest szamanem. xD
Tutaj dostałem postać od kolegi z ktorym sie pogodzilem PabloEscobar, ale musiałem nick zmienic.
Ogolnie mialem dostac postać z eq po tym co ostatnio się wszystko stało.
Ale dostałem sama postać która mi zajęła trochę czasu aby dostac dostep bo glupek zapomnial haslo i maila.
Tutaj wymieniłem się kontami, dałem ninje Mystogan za woja, wojem mi sie lepiej gra i mam takie o eq.
Teraz pomału sam se ogarniam eq, problem ogarnąć eq to nie problem ale nie mam zbytnio czasu.
Mam postac do latania mapki ale jak patrze ile mam kompasów i czy mi sie chce latac to pffff..