a ta nazwa czasem nie ściągnięta? xd
powodzenia
a ta nazwa czasem nie ściągnięta? xd
powodzenia
Ta nazwe gildii miał AlphaWolf,a czy teraz wlasciciel miał pozwolenie na skopiowanie nazwy to nw...
Zastanawia mnie ta nazwa troszkę Kiedys była taka gildia o takej nazwie i nwm za bardzo o co kaman w tej nazwie bo ty nie Jestes Alpha to powinno byc IncognitoTeam Wydaje mi sie ze skorzystałeś z tej nazwy Bo sporo ludzi znało te gildie i tak jak by Darmowa Reklama Bo nic robic nie musisz a nazwa Znana
Nazwa skradziona z mojej starej gildii bez żadnej konsultacji. Pamięć mam dobrą co sporo graczy może potwierdzić. Pamiętam, że gracz Incognito starał się kiedyś o dojście w Nasze szeregi, ale mu odmówiłem. Niedługo gildia się rozpadła. Konto na forum pod nazwą AlphaWolf miałem jeszcze spory czas po tym jak zostałem zbanowany w grze. Wystarczyło proste PW czy można użyć tej nazwy i nie byłoby sytuacji, że zachowaliście się jak złodzieje. Jeszcze raz nie polecam gildii.
Co do mojej starej gildii, wspomniał ktoś, że była dość znana. Fakt ludzie Nas znali, było Nas sporo, dobrze się bawiliśmy - Mieliśmy zgraną paczkę. Co więcej chcieć ?
Powodzenia podróbkom 
Użytkownik Wynaturzony edytował ten post 06 lipiec 2014 - 17:39