jestem za zwiekszeniem czasu na tej nowej mapce bo na zadaniu gdzie trzeba 2 szyfry znalesc zeszlo mi sie 15min i nie wystarczylo czasu na reszte mapki proponuje czas zwiekszyc do 1h co najmniej

czas na razadorze
Napisano 14 lipiec 2014 - 22:50
Jak ludzie na mnie mówią : Pisar / Pisarek / Pisuar / Pisu / Pisau / Pisauek / Pisuarek / Psiór / Pisak / Pisag / Pisiu / Pisklak / Pśór / Gwałciciel
jak chcesz się pomodlić gg : 49696360 (Czasem jestem)
Jestem pokemonem i mam swoje pokemony BIJACZ !
Sygna od koxa Chimure
Napisano 15 lipiec 2014 - 02:50
Mapa pod względem trudności jest bardzo prosta, nie musisz posiadać jakiegoś wyszukanego EQ cała trudność polega właśnie na wykonaniu zadań. Zwróć uwagę na to że przepustki są darmowe, a drop z samego bossa naprawdę atrakcyjny, poza tym nie każde wejście na dungeon musi ukończyć się pomyślnie.
Moim zdaniem czas 30 minut jest w sam raz.
- Nieprzytomny i ! χσ∂ιѕ lubią to
Napisano 15 lipiec 2014 - 06:53
Edit:
zmieniam zdanie na tak,
dlaczego?
Mam niezłe eq m.in. macza +9 50%+ 3x kd+8, smocze 250/20 40diabły, do tego biore bufa i krola peta,
i nie udaje się przejść,
dodatkowo problem ze zdobycią przepustki
każde ch obstawione:)
Użytkownik Daxaron edytował ten post 15 lipiec 2014 - 09:11
Napisano 15 lipiec 2014 - 07:09
również się podliżę xd na nie
Napisano 15 lipiec 2014 - 07:21
Mapa pod względem trudności jest bardzo prosta, nie musisz posiadać jakiegoś wyszukanego EQ cała trudność polega właśnie na wykonaniu zadań. Zwróć uwagę na to że przepustki są darmowe, a drop z samego bossa naprawdę atrakcyjny, poza tym nie każde wejście na dungeon musi ukończyć się pomyślnie.
Moim zdaniem czas 30 minut jest w sam raz.
zeby ukonczyc i zdązyć dojsc do bosa trzeba by bylo oba kody odgadnac za 1 max 2 razem co moze sie udac po 50 razach bycia tam ? chociaz jakby zmniejszyc kod do rozszyfrowania o 1 a nie 2
Jak ludzie na mnie mówią : Pisar / Pisarek / Pisuar / Pisu / Pisau / Pisauek / Pisuarek / Psiór / Pisak / Pisag / Pisiu / Pisklak / Pśór / Gwałciciel
Sygna od koxa Chimure
Napisano 15 lipiec 2014 - 07:58
o.O Przepustki są darmowe? Gdzie mogę je kupić?
Najgorsze jest zadanie z tymi kodami 20min je robiłem. Naliczyłem 6 niewłaściwych. Może pomogłoby zwiększenie dropu tych zarodków? Lecą one bardzo słabo.
#8 Guest_Wruszek Zembuszek_*
Napisano 15 lipiec 2014 - 08:30
TheD3luxed...
Przepustki sie dropi na koncu Ognistej Ziemi z tego bossa.
Co do tematu jestem na Tak. Nie bylem tam ale czytam ze duzo osob nie zdaza z ukonczeniem mapy
Napisano 15 lipiec 2014 - 08:37
Moim zdaniem kordy powinny być 1x , nie 2. Kiedy po raz trzeci dopiero uda się znaleść właściwy już nie ma szans na zrobienie mapy , zostaje 10minut.
Data zakończenia gry : Coś koło 17roku. 🤔
Napisano 15 lipiec 2014 - 09:30
wlasnie bylem na mapce nei trafilem na kody ale trafilem na 3 zadania z obeliskami i 1 szybkie w ktorym poprostu bylo trzeba zabic pare mobow isisaveli nie starczylo mi czasu po 4 bramach a bram jest 6 czyli praktycznie na akzda brame po 5min wiec teraz zycze wam w 5min przejsc kody nawet jak za 1 razem by sie trafialo to tak szybko sie ich nie zrobi podobnie obeliski robi sie 7/8 minut
mozna powiedziec ze jak ktoś teraz trafi na te kolumny z szyframi moze juz poprostu wyjsc z mapki i sprobowac jeszcze raz bo nie ma szans
Użytkownik Pisar edytował ten post 15 lipiec 2014 - 09:31
Sygna od koxa Chimure
Napisano 15 lipiec 2014 - 09:42
Zgadzam się, z tym kodem robiłem 25min i gdzie tu sens? ;p A jak znalazłem się tam bez kodów to zostało mi jakieś 30s i udało mi się przenieść do bossa Razadora, tylko wtedy go nie widziałem! O co chodzi? Wie ktoś? Czy trzeba brać spota, bić i one znów się respią to nadal mam bić aż w końcu będzie boss?
Napisano 15 lipiec 2014 - 09:44
Właśnie trafiłem na te nieszczesne kody ...
Jednak wole dt:)
a przpustki chyba lepiej sprzedawać ;P
Napisano 15 lipiec 2014 - 10:07
Mam dokladnie takie samo zdanie jak admin...nie kazda mapa musi sie udac...wezmy waro czy zbrojo...na pieczeciach cie zalaguje jak ubijesz 1 bossa i po mapce...zycie
Napisano 15 lipiec 2014 - 10:36
Wszedłem na mapkę i przy pierwszej bramie były kody można powiedzieć że 30 min tam byłem a żadnego kodu nie miałem ;(
Napisano 15 lipiec 2014 - 11:01
Mam dokladnie takie samo zdanie jak admin...nie kazda mapa musi sie udac...wezmy waro czy zbrojo...na pieczeciach cie zalaguje jak ubijesz 1 bossa i po mapce...zycie
taki mądry to ukoncz ta mapke poprawnie rpzy 10 probach powodzenia
Sygna od koxa Chimure
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych