Mam dokladnie takie samo zdanie jak admin...nie kazda mapa musi sie udac...wezmy waro czy zbrojo...na pieczeciach cie zalaguje jak ubijesz 1 bossa i po mapce...zycie
Nie mówimy tutaj o lagowaniu na mapce:)
tylko o za małej ilości czasu:)
Napisano 15 lipiec 2014 - 11:19
Mam dokladnie takie samo zdanie jak admin...nie kazda mapa musi sie udac...wezmy waro czy zbrojo...na pieczeciach cie zalaguje jak ubijesz 1 bossa i po mapce...zycie
Nie mówimy tutaj o lagowaniu na mapce:)
tylko o za małej ilości czasu:)
Napisano 15 lipiec 2014 - 11:40
Jakiś błąd już dwa razy przy 15min skończył mi się czas ;d
Napisano 15 lipiec 2014 - 11:41
Kiedy czas "29minut" się pojawił , automatycznie zakończyło dungeon. Czyli koniec mapy w minute
Napisano 15 lipiec 2014 - 11:44
To dziwne...
Udało się wogóle komuś dotrzeć do tego bossa?
Napisano 15 lipiec 2014 - 11:53
Tak, już komuś tak. Ja też miałem spotkać bossa, a go nie było ...
Napisano 15 lipiec 2014 - 12:23
udalo sie komus bo pewnie mieli same misje dotyczace zabis podwladnych czyli chwile sie bije i isavele potem bpo watpie zeb mieli misje z kodem ajak sa takie bugi ze zostaje 29min wywala to proponuje wgl zdjac czas na tym
Jak ludzie na mnie mówią : Pisar / Pisarek / Pisuar / Pisu / Pisau / Pisauek / Pisuarek / Psiór / Pisak / Pisag / Pisiu / Pisklak / Pśór / Gwałciciel
jak chcesz się pomodlić gg : 49696360 (Czasem jestem)
Jestem pokemonem i mam swoje pokemony BIJACZ !
Sygna od koxa Chimure
Napisano 15 lipiec 2014 - 12:44
Może wystarczy podnieść czas do 45minut i powinno wystarczyć,
lub dać szybszy drop tych pieczęci, zarodków
Napisano 15 lipiec 2014 - 14:44
jak dla mnie 1h jezeli nie bd takich bugow jak sa
Jak ludzie na mnie mówią : Pisar / Pisarek / Pisuar / Pisu / Pisau / Pisauek / Pisuarek / Psiór / Pisak / Pisag / Pisiu / Pisklak / Pśór / Gwałciciel
jak chcesz się pomodlić gg : 49696360 (Czasem jestem)
Jestem pokemonem i mam swoje pokemony BIJACZ !
Sygna od koxa Chimure
Napisano 15 lipiec 2014 - 15:19
jestem za chociaz do 40minut ;D
np jak ci sie trafi 2 szyfry? bo sa losowe i 3 drop kamieni 5x co oddajesz ;c to nie do zrobienia.
chyba ze by dropily naprawde FEST
Użytkownik Ragerr♥™ツ edytował ten post 15 lipiec 2014 - 15:19
[color=#ff0000;]Nick: [/color][color=rgb(255,0,0);font-size:18px;] [/color][color=#ff0000;]Ragerr™
[/color][color=rgb(255,0,0);font-size:18px;] / Commando[/color]
[color=#0000ff;]Lvl: 255 / 255[/color]
[color=#00ffff;]Krolestwo: Chunjo / Chunjo[/color]
[color=#00ff00;]Gildia: Bajlandoo [/color]
[font="'courier new', courier, monospace;"][color=#696969;] [/color][/font][color=rgb(105,105,105);font-size:18px;font-family:'courier new', courier, monospace;] [/color][font="'courier new', courier, monospace;"][color=#696969;]GOOD BYE!!!!!!
[/color][/font][color=rgb(105,105,105);font-size:18px;font-family:'courier new', courier, monospace;] [/color]
Napisano 15 lipiec 2014 - 19:49
Na tak jaki zarobek idzie z tej oto mapki ma ktos info ile za wejscie sie placi a ile sie wynosi bo dla mnie to nowina bo nie było mnie ?
http://iv.pl/
EuforioX
255 Lvl
Postać od początku moja aktywny prawie 24/7
Napisano 15 lipiec 2014 - 20:06
Wiecie co osobiście nie byłem na mapce lecz patrze sobie i widzę Ludzi Z topowym Eq ( 255 lvl-e Runiczne eq itp ) robią Dropki na ten dungeon a on miał być dla słabszych graczy coś tu nie gra
Według mnie Administracja przemyślała i przetestowała Dungeon i dała 30min . Nagroda musi być duża i zapewne taka jest więc nie płaczcie że nie dajecie rady . W końcu komuś się Pewnie jest jakiś sposób itp itd
A co do tych co robią dropki Żałośni jesteście nie udaje się wam przejść Dungeonu w Eq najlepszym jakie ino jest możliwe na ten przedział lvl-owy i Odrazu Płacz bo mało czasu itp itd
AMEN
A i jestem Na NIE
Użytkownik Lucyferek edytował ten post 15 lipiec 2014 - 20:08
Napisano 15 lipiec 2014 - 21:39
Wiecie co osobiście nie byłem na mapce lecz patrze sobie i widzę Ludzi Z topowym Eq ( 255 lvl-e Runiczne eq itp ) robią Dropki na ten dungeon
a on miał być dla słabszych graczy coś tu nie gra
Według mnie Administracja przemyślała i przetestowała Dungeon i dała 30min . Nagroda musi być duża i zapewne taka jest więc nie płaczcie że nie dajecie rady . W końcu komuś się Pewnie jest jakiś sposób itp itd
![]()
A co do tych co robią dropki Żałośni jesteścienie udaje się wam przejść Dungeonu w Eq najlepszym jakie ino jest możliwe na ten przedział lvl-owy i Odrazu Płacz bo mało czasu itp itd
![]()
AMEN
A i jestem Na NIE
VirtualMT2 to w końcu zabawa nie? Więc pro gracze nie mogą wchodzić na zabawę? Skoro z Cb taki kozacz, to zrób sam z kodem tą mapę. Widocznie nie interesują Cię nowe dodatki.
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych