proponuje Dac 2 kamienie.
(lucyferek ty zazdroscisz bo ktoś ma runiczne a ty nie? Widać kto placze a jeśli propozycja dla cb jest płaczem to chyba z lekcji uciekales).
Użytkownik Ragerr♥™ツ edytował ten post 15 lipiec 2014 - 22:07
Napisano 15 lipiec 2014 - 22:06
Użytkownik Ragerr♥™ツ edytował ten post 15 lipiec 2014 - 22:07
[color=#ff0000;]Nick: [/color][color=rgb(255,0,0);font-size:18px;] [/color][color=#ff0000;]Ragerr™
[/color][color=rgb(255,0,0);font-size:18px;] / Commando[/color]
[color=#0000ff;]Lvl: 255 / 255[/color]
[color=#00ffff;]Krolestwo: Chunjo / Chunjo[/color]
[color=#00ff00;]Gildia: Bajlandoo [/color]
[font="'courier new', courier, monospace;"][color=#696969;] [/color][/font][color=rgb(105,105,105);font-size:18px;font-family:'courier new', courier, monospace;] [/color][font="'courier new', courier, monospace;"][color=#696969;]GOOD BYE!!!!!!
[/color][/font][color=rgb(105,105,105);font-size:18px;font-family:'courier new', courier, monospace;] [/color]
Napisano 16 lipiec 2014 - 04:58
Wiecie co osobiście nie byłem na mapce lecz patrze sobie i widzę Ludzi Z topowym Eq ( 255 lvl-e Runiczne eq itp ) robią Dropki na ten dungeon
a on miał być dla słabszych graczy coś tu nie gra
Według mnie Administracja przemyślała i przetestowała Dungeon i dała 30min . Nagroda musi być duża i zapewne taka jest więc nie płaczcie że nie dajecie rady . W końcu komuś się Pewnie jest jakiś sposób itp itd
![]()
A co do tych co robią dropki Żałośni jesteścienie udaje się wam przejść Dungeonu w Eq najlepszym jakie ino jest możliwe na ten przedział lvl-owy i Odrazu Płacz bo mało czasu itp itd
![]()
AMEN
A i jestem Na NIE
Po części popieram lucyferka bo 254/255 porobili dropki i chodzą na mapek która jest zamiast dt. Problem na tej mapie jest taki że przy pomyślnym przejściu można wycisnąć ok 2kb i tu jest problem, bo z ripa było 100b i taki 250+ nawet raz nie pomyślał żeby zrobić dropka na marne 100b. Lepiej niech administracja usunie przpustkę bo przecież swojego dropa trzeba pilnować żeby nikt nie sksuł (samo pt) da szkatę z której bd dropilo max 100b + 5perel i ew. metal premium i dopiero zaczną chodzić małe lv.. bo w grze i tak częściej leci napis że ktoś zabił ripa na nie razadora.
Napisano 16 lipiec 2014 - 05:04
Wiecie co osobiście nie byłem na mapce lecz patrze sobie i widzę Ludzi Z topowym Eq ( 255 lvl-e Runiczne eq itp ) robią Dropki na ten dungeon
Według mnie Administracja przemyślała i przetestowała Dungeon i dała 30min . Nagroda musi być duża i zapewne taka jest więc nie płaczcie że nie dajecie rady . W końcu komuś się Pewnie jest jakiś sposób itp itd
![]()
A co do tych co robią dropki Żałośni jesteścienie udaje się wam przejść Dungeonu w Eq najlepszym jakie ino jest możliwe na ten przedział lvl-owy i Odrazu Płacz bo mało czasu itp itd
![]()
AMEN
A i jestem Na NIE
Pierw idź się przejdź na tą mapkę a potem się dopiero wypowiadaj bo to co tu piszesz to jest żałosne...Eq może nie trzeba mieć wygórowanego na tą mapkę ale jest jest za dużo tych bram do otwarcia...6 bram w 30 min ? traf na 2x szyfry i uwierz mi nie zrobisz mapki...Może i nie zawsze nie musi się udać ale byliśmy z Pisarem wczoraj na tej mapie to pierw trafiliśmy na szyfry gdzie spędziliśmy całe 30 min bo ciągle były złe kody+słabo zaczęły dropić te "piekielne zarodki" a na drugiej otworzyliśmy 4 bramy (gdzie na 4 trafiliśmy na Obeliska i słabo dropiły te pieczęcie) doszliśmy do piątej zostało 5 min gdzie miały się pojawić te bossy "Isavel" (jakoś tak) i w ciągu tych paru minut nie pojawił się żaden boss
Jestem za zwiększeniem czasu albo chociaż zwiększeniu dropu tych pieczęci i zrobieniem coś z szyfrem
Napisano 16 lipiec 2014 - 06:42
![]()
![]()
AMEN
A i jestem Na NIE
Mapa dla słabszych graczy??
A ludzie z pro eQ nie dają rady??
To gdzie tu sens twojej wypowiedzi?? że stworzona dla mniejszych lvli?
Przejdź mapkę kilka razy i wyraź swoją opinię na ten temat
Napisano 16 lipiec 2014 - 07:36
Jestem na tak, macie moje poparcie.
Napisano 16 lipiec 2014 - 07:53
Jestem na tak, lecz lepszym rzwiazaniem by bylo zwiekszyc szanse na drop kodow i pieczęci
Napisano 16 lipiec 2014 - 08:02
Timery zostały poprawione, stopień trudności ustawiony na MEDIUM dmg bossów taki że wstyd pisać i jeszcze macie problemy ze zrobieniem tej mapki? jeśli tak no to sorry czas możemy wyłączyć sprzątnąć potworki i za same wejście ustawić drop drewnianego EQ bo przy ustawieniach jakie proponujecie po jednym dniu każdy będzie operował takimi sumami bryłek, że funkcję tobołka trzeba będzie zastąpić workami na bryłki. Przykro mi bardzo, mapa jest w formie misji i na pewno nie doprowadzimy do sytuacji: wpadł/wypadł/zebrał drop wpadł/wypadł/zebrał drop 100 razy dziennie.
Krótko mówiąc chcesz nieźle zarobić? podejmij wyzwanie.
Napisano 16 lipiec 2014 - 08:27
Napisano 16 lipiec 2014 - 08:56
Timery zostały poprawione, stopień trudności ustawiony na MEDIUM dmg bossów taki że wstyd pisać i jeszcze macie problemy ze zrobieniem tej mapki? jeśli tak no to sorry czas możemy wyłączyć sprzątnąć potworki i za same wejście ustawić drop drewnianego EQ bo przy ustawieniach jakie proponujecie po jednym dniu każdy będzie operował takimi sumami bryłek, że funkcję tobołka trzeba będzie zastąpić workami na bryłki. Przykro mi bardzo, mapa jest w formie misji i na pewno nie doprowadzimy do sytuacji: wpadł/wypadł/zebrał drop wpadł/wypadł/zebrał drop 100 razy dziennie.
Krótko mówiąc chcesz nieźle zarobić? podejmij wyzwanie.
skoro tak to może podejmiesz wyzwanie i sprobojesz ja przejsc? bo myśle ze nawet z 255 i runikami nie dasz rady bo ci poprostu nie starczy czasu mysle ze nawet na 10 prob byś zadnej nie przeszedl bo jak trafi sie na szyfry to juz mozna wyjsc z mapki i probowac. wiec najpierw zobatrz czy mapke wgl da sie przejsc chociaz w tych 10 probach a potem ustaw czas bo 5min an kazda z bram to paranoja obliska robi sie minimum 6-7min tylko bosy isavele robbi sie krotko wiec zeby przejc mapke musialbys trafic na 4 bramy z isavelami i 2 z obeliskami bo nawet jak bd mial 4 z isavelami i trafisz na szyfry to najprawdopodobniej nie zdazysz
Jak ludzie na mnie mówią : Pisar / Pisarek / Pisuar / Pisu / Pisau / Pisauek / Pisuarek / Psiór / Pisak / Pisag / Pisiu / Pisklak / Pśór / Gwałciciel
jak chcesz się pomodlić gg : 49696360 (Czasem jestem)
Jestem pokemonem i mam swoje pokemony BIJACZ !
Sygna od koxa Chimure
Napisano 16 lipiec 2014 - 10:03
Sprawdź jak wygląda sytuacja w dniu dzisiejszym, bo swoimi wypowiedziami opartymi na wizycie z przed 2 dni wprowadzasz ludzi w błąd. Poziom trudności odpowiadający za wykonanie zadań został zmniejszony o 20%
Napisano 16 lipiec 2014 - 10:15
Jak dzisiaj byłem w nocy po tej przerwie to moim zdaniem jest nadal tak samo jak wczoraj, 2 dni temu. No chyba, że zostało zmienione coś po 3 godzinie w nocy.
Napisano 16 lipiec 2014 - 12:08
Ja wlasnei mam zamiar zrobic postke i chodzic na tego bossa, ale nie wiem czy jest w tym sens, widze ze administracja sie wysilila na darmo bo mapka pewnie bedzie niepotrzebna, albo poprostu niemozliwa w wykonaniu.
Napisano 16 lipiec 2014 - 12:19
włąsnie z mapki wyszedłem...
tzn czas sie mi skończył
pierwsza brama ... kody
1kod za 2razem ... 2kodu nie zdązyłem..probowałem 5x a zarodki dropia jakby sie im nie chciało...
lipa jak dla mnie:)
wiem wiem... nie chce nie musze chodzić
Napisano 16 lipiec 2014 - 14:14
Sprawdź jak wygląda sytuacja w dniu dzisiejszym, bo swoimi wypowiedziami opartymi na wizycie z przed 2 dni wprowadzasz ludzi w błąd. Poziom trudności odpowiadający za wykonanie zadań został zmniejszony o 20%
no to mówie zobatrz sobie czy sam dasz rade bo wiem ze mobki sa slabe bo bylem tylko sie konczy czas jak jestes taki przekonany ze mapka jest latwa ta ja zrob przynajmniej 1 raz na 10 prob
Jak ludzie na mnie mówią : Pisar / Pisarek / Pisuar / Pisu / Pisau / Pisauek / Pisuarek / Psiór / Pisak / Pisag / Pisiu / Pisklak / Pśór / Gwałciciel
jak chcesz się pomodlić gg : 49696360 (Czasem jestem)
Jestem pokemonem i mam swoje pokemony BIJACZ !
Sygna od koxa Chimure
Napisano 16 lipiec 2014 - 18:32
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych