Przepraszam za małego laga w filmiku
Napisano 17 sierpień 2014 - 13:44
Przepraszam za małego laga w filmiku
Napisano 17 sierpień 2014 - 14:49
Come Back
Za gildię Pewni, której byłem kiedyś założycielem, a obecnie jej nazwa jest użyta za rzekomym pozwoleniem (Uj wie kogo ) nie odpowiadam.
Pozdrawiam
Napisano 17 sierpień 2014 - 14:50
Jakbym wiedział, że będziesz to kręcił to bym się bardziej postarał
niespodzianka:D
Napisano 17 sierpień 2014 - 15:21
Napisano 17 sierpień 2014 - 16:19
Napisano 17 sierpień 2014 - 16:58
Napisano 17 sierpień 2014 - 17:37
z twojej przyczyny? ze chodzicie i ploty i klamstwa pier... ? tak wgl co do filmiku to gz ze w 5 ogarneliscie myslalem ze z 7-8 wam trzeba na niebiosa. Intro takie oo troche slabe moze bedzie lepiej (nie interesuja mnie filmiki z BRATVA haha i filmik z niebiosami chyba jest na forum i to nie 1 ^.- ).
POZDRAWIA POZYCZACZ EQ
Użytkownik Swirus edytował ten post 17 sierpień 2014 - 17:38
Napisano 17 sierpień 2014 - 17:41
Opinie gildi YebaBiede mam gdzieś najlepiej się nie wypowiadajcie wiadomo z jakiej przyczyny;p
Opinie może każdy dać więc nie będziesz mi mówił.A czy Cie to interesuje czy nie to już twoj problem.
Napisano 17 sierpień 2014 - 18:16
dobrze nie bede komentować nie chcę kolejnego tematu do kłótni jak ostatnio widziałem w temacie RudnikDagger jak szuka gildi
bo wiadomo że to nie jest potrzebne
Napisano 17 sierpień 2014 - 18:40
z twojej przyczyny? ze chodzicie i ploty i klamstwa pier... ? tak wgl co do filmiku to gz ze w 5 ogarneliscie myslalem ze z 7-8 wam trzeba na niebiosa. Intro takie oo troche slabe moze bedzie lepiej
(nie interesuja mnie filmiki z BRATVA haha i filmik z niebiosami chyba jest na forum i to nie 1 ^.- ).
POZDRAWIA POZYCZACZ EQ
Jesteś upośledzony czy tylko udajesz ? Ile osób widzisz bijących na smoku ? Bo ja widzę tylko swoją postać, oraz woja który od czasu do czasu machnął mieczem.Po drugie w PT widzę 5 osób z czego 2 lognęły w trakcie mapy. Jeśli już masz zamiar coś pisać to oceń dokładnie, a myślenie nie boli, choć zapewne dla Ciebie może być to czynnością trudną i niewykonalną.
Edit. Jedyne co robisz to piszesz z anonimowego konta i spamisz głupotami. Nie wiem do czego dążysz, ale na dobrą sprawę to irracjonalne i głupie prościej mówiąc. Jeśli nie rozumiesz znaczenia tych słów to jak wpiszesz te frazy w google to wyskoczy Ci znaczenie...
Użytkownik AlphaWolf edytował ten post 17 sierpień 2014 - 18:43
Come Back
Za gildię Pewni, której byłem kiedyś założycielem, a obecnie jej nazwa jest użyta za rzekomym pozwoleniem (Uj wie kogo ) nie odpowiadam.
Pozdrawiam
Napisano 17 sierpień 2014 - 19:26
Powiem tak...
Ucięty ekran odejmuje uroku
Polecam całą mapę coś mówić, czy tam rozmawiać z nimi na ts3 (lepiej by się oglądało).
I jedna stanowcza prośba...
Zmień początki nazw filmów z VirtualMT2 #1 na nie wiem byle co, ale nie taki początek, bo o ile jesteś spostrzegawczy mam ten sam, a co to oznacza?
Ktoś może mylić twoje z moimi -,-.
Napisano 18 sierpień 2014 - 00:03
Napisano 18 sierpień 2014 - 05:18
Powiem tak...
Ucięty ekran odejmuje uroku
Polecam całą mapę coś mówić, czy tam rozmawiać z nimi na ts3 (lepiej by się oglądało).
I jedna stanowcza prośba...
Zmień początki nazw filmów z VirtualMT2 #1 na nie wiem byle co, ale nie taki początek, bo o ile jesteś spostrzegawczy mam ten sam, a co to oznacza?
Ktoś może mylić twoje z moimi -,-.
dobrze:) uszanuję twoją wypowiedz
Napisano 18 sierpień 2014 - 05:36
z twojej przyczyny? ze chodzicie i ploty i klamstwa pier... ? tak wgl co do filmiku to gz ze w 5 ogarneliscie myslalem ze z 7-8 wam trzeba na niebiosa. Intro takie oo troche slabe moze bedzie lepiej
(nie interesuja mnie filmiki z BRATVA haha i filmik z niebiosami chyba jest na forum i to nie 1 ^.- ).
POZDRAWIA POZYCZACZ EQ
Ragger powinieneś wyrwać bana za multikonto I za robienie z siebie serwerowego klauna powinieneś specjalną rangę dostać
Co do plot - my mamy tylko potwierdzone informacje Wiec dzieciaku odgrażaj się dalej na TS ze spalisz komuś dom
I zapieraj mocniej, może coś wyjdzie.. tylko ciekawe którą stroną.
Co do filmu spoko Szkoda że mnie wtedy nie było
A co do intra, pokombinujemy w któryś dzień
Napisano 18 sierpień 2014 - 06:40
0/1o nop xd
A ty Ragerr. Naprawde za mutli mozesz oberwac ^.^
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych