Karla Fajnie sie Dlawisz na koncu. Ale co ty wtedy robilas jak sie dlawilas to nie wiem :3
i jeszcze jedno pytanie czy ty jestes facet czy baba bo juz nie ogarniam
Użytkownik Franc edytował ten post 18 sierpień 2014 - 19:36
Napisano 18 sierpień 2014 - 19:35
Karla Fajnie sie Dlawisz na koncu. Ale co ty wtedy robilas jak sie dlawilas to nie wiem :3
i jeszcze jedno pytanie czy ty jestes facet czy baba bo juz nie ogarniam
Użytkownik Franc edytował ten post 18 sierpień 2014 - 19:36
Napisano 18 sierpień 2014 - 19:35
Arabku Arabku
Ten filmik, to jej stary film na konkurs.
Jak do dodała na sb cały czas musieliśmy jej tłumaczyć w parę osób jaka jest różnica między Game Playem a Lets Playem
Napisano 18 sierpień 2014 - 19:36
boze ale was rzal i jeszcze rzal kłocicie sie bo jednych bylo mniej a 2 wiecej ale obe gildie sie zgodzily na wojne wiec o co kaman ?
Jak ludzie na mnie mówią : Pisar / Pisarek / Pisuar / Pisu / Pisau / Pisauek / Pisuarek / Psiór / Pisak / Pisag / Pisiu / Pisklak / Pśór / Gwałciciel
jak chcesz się pomodlić gg : 49696360 (Czasem jestem)
Jestem pokemonem i mam swoje pokemony BIJACZ !
Sygna od koxa Chimure
Napisano 18 sierpień 2014 - 19:37
Karla skarbie , weź nastepnym razem napisz do mnie dam Ci lepszą czcionkę pod napisy filmowe , lepiej to będzie wyglądało.
Nie było Twojej propozycji .
PS. Dziś pod DT również dostaliście gładko i bez problemu. Zastanawia mnie jedno ???
Jak można wszędzie dostawać , i gadać głupoty o pożyczonym EQ ?
PS. Co do Karlii, mając 200 subów nie wiedziała by co to Game Playy ?
PATRZĄC NA TO CO PISZE GILDIA BRATVA NIE TRZYMA SIĘ TO KUPY
A teraz powinny się posypać warny za posty nie dotyczące filmu..
Żałuję wielce, że nie robiłem ss-ów ze swoją propozycją rewanżu po 5 minutach, która padła. Pewnie dostali pod dt. Nie było mnie, nie udzielam się, ale ilu było Was, a ilu było ludzi z BRATVY ?
Come Back
Za gildię Pewni, której byłem kiedyś założycielem, a obecnie jej nazwa jest użyta za rzekomym pozwoleniem (Uj wie kogo ) nie odpowiadam.
Pozdrawiam
Napisano 18 sierpień 2014 - 19:42
Karla skarbie , weź nastepnym razem napisz do mnie dam Ci lepszą czcionkę pod napisy filmowe , lepiej to będzie wyglądało.
Nie było Twojej propozycji .
PS. Dziś pod DT również dostaliście gładko i bez problemu. Zastanawia mnie jedno ???
Jak można wszędzie dostawać , i gadać głupoty o pożyczonym EQ ?
PS. Co do Karlii, mając 200 subów nie wiedziała by co to Game Playy ?
PATRZĄC NA TO CO PISZE GILDIA BRATVA NIE TRZYMA SIĘ TO KUPY
A teraz powinny się posypać warny za posty nie dotyczące filmu..
Nie wdawaj się w taka rozmowe bo pierwszo deb*il zacznie przeciągać Cie na swoja strone a potem pokona Cie doświadczeniem.
Po Prostu nie maja kultury ani szacunku do Kobiet
Napisano 18 sierpień 2014 - 19:44
Teraz ja się wypowiem, gdyż jestem członkiem gildii YebacBiede lecz nie było mnie na wojnie.
O co toczy się bój to się toczy każdy to widzi, było co było a wy to roztrząsacie -.- nie rozumiem tego..nie macie zbitych dowodów na to że ktokolwiek od nas z gildii pożyczał eq gildii Exitus jeśli tak, to poprosimy zaraz lidera gildii o ujawnienie tej jakże ciekawej informacji
Druga rzecz, Hyuga dotyczy ona Ciebie więc posłuchaj - lubię Ciebie, ale to co sobą reprezentujesz jest raczej żałosne nie śmieszne, co chcesz pokazać obrażając Karllę ? Jest to co najmniej nie na twoim poziomie. Nie biorę raczej czynnego udziału w tej dyspucie gdyż mam jeszcze resztki szacunku do niektórych osób z tej gildii, ale teraz musiałem.. -.-
Napisano 18 sierpień 2014 - 19:44
Arabku Arabku
Ten filmik, to jej stary film na konkurs.
Jak do dodała na sb cały czas musieliśmy jej tłumaczyć w parę osób jaka jest różnica między Game Playem a Lets Playem :PT
To ty może cos nagraj cwaniaku/cwaniaczko Wielki komentator od siedmiu boleści a sam pewnie nie umie wstawić filmiku na YT
Użytkownik Franc edytował ten post 18 sierpień 2014 - 19:48
Napisano 18 sierpień 2014 - 19:52
Hyūga, AlphaWolf, FirelnTheHole dajcie się dzieciom nacieszyć że wygrali 1 wojnę ten spór jest bezsensowny oni i tak będą się wszystkiego wypierać
Napisano 18 sierpień 2014 - 20:07
Hyūga, AlphaWolf, FirelnTheHole dajcie się dzieciom nacieszyć że wygrali 1 wojnę ten spór jest bezsensowny oni i tak będą się wszystkiego wypierać
Napisano 18 sierpień 2014 - 20:31
Następnym razem jak macie płakać ,że was było mniej a nas więcej,to ogarnijcie ludzi,lub nie bierzcie wojny.
Jeszcze raz przypomnę wynik wojny YebacBieda vs. BRATVA 100:12.
Było was na wojnie chyba 11 a kilku się biło.. a poza tym sami chcieliście wojne a teraz płacz ^.-
Dziękujemy za wojne.
Pozdrawiam gildyjczyk YebacBiede.
Napisano 18 sierpień 2014 - 23:08
Napisano 18 sierpień 2014 - 23:35
Napisano 19 sierpień 2014 - 00:49
Gdyby Pisar tam był byscie wygrali
Napisano 19 sierpień 2014 - 04:13
wypierać czego ? masz jakiekolwiek dowody ?
STandardowy tekst - Arab Cię nauczył ?? "Masz na to dowód???" Wymowne xD Mówi samo za siebie xD
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych