Best Answer Killua , 01 September 2014 - 13:17
Około 21:00
Postaram się być. Temat raczej do zamknięcia. Dziękuje administratorowi, że tu zaglądnął oraz graczom którzy pomogli mi wyjaśnić sytuacje.
Go to the full postBest Answer Killua , 01 September 2014 - 13:17
Około 21:00
Postaram się być. Temat raczej do zamknięcia. Dziękuje administratorowi, że tu zaglądnął oraz graczom którzy pomogli mi wyjaśnić sytuacje.
Go to the full postPosted 01 September 2014 - 12:41
Witam wszystkich! Chciałbym prosić o radę, gdyż spotkałem się z dość nietypową sytuacją. Otóż kupiłem ninje po workach 254 lvl około godziny 13. Wszystkie pięknie cacy, wchodzę do gry około godziny 23, zostaje teleportowany na jakąś mapkę na której znajduje się [GA]admin. Troszkę mnie to dziwi ale pytam o co chodzi, admin niestety nic mi nie odpisał a mój lvl z 254 został cofnięty na 239. Ktoś by mi mógł to wyjaśnić? Jak to mogło się stać?
Posted 01 September 2014 - 12:42
Witam wszystkich! Chciałbym prosić o radę, gdyż spotkałem się z dość nietypową sytuacją. Otóż kupiłem ninje po workach 254 lvl około godziny 13. Wszystkie pięknie cacy, wchodzę do gry około godziny 23, zostaje teleportowany na jakąś mapkę na której znajduje się [GA]admin. Troszkę mnie to dziwi ale pytam o co chodzi, admin niestety nic mi nie odpisał a mój lvl z 254 został cofnięty na 239. Ktoś by mi mógł to wyjaśnić? Jak to mogło się stać?
Krzysztof Chipis -100%
Posted 01 September 2014 - 12:42
Raczej nikt Ci na to pytanie nie odpowie , idź na ts'a i to wyjasnij z adminem
Edit. Jesli to ten powod co napisal up , to i tak idz na ts i udowodnij ,ze to nie Ty brales udzial w evencie
Edited by Virus-T, 01 September 2014 - 12:43.
Posted 01 September 2014 - 12:43
Nick : ღ xASTAROTHx ღ
Królestwo : ღ Chunjo ღ
Gildia : ღ Vixa ღ
Lvl : ღ 255 ღ
Posted 01 September 2014 - 12:43
Posted 01 September 2014 - 12:56
Nick : ღ xASTAROTHx ღ
Królestwo : ღ Chunjo ღ
Gildia : ღ Vixa ღ
Lvl : ღ 255 ღ
Posted 01 September 2014 - 12:58
Tak zgadza się postać ma nick Argus. Czyli nie ma innego wyjścia jak iść wyjasnić tą sprawe na ts'ie?
Jeżeli Argus taki cwaniak to powinien wyrwać perma za oszustwo Skoro sprzedał ci postać i został cofniety lvl oraz biolog TOBIE.
Posted 01 September 2014 - 12:58
Idź na ts do Admina
Osoba która miała tą postać miała koperte z Eventu Chipis i cofneło 15lv .
Posted 01 September 2014 - 13:01
Jeżeli Argus taki cwaniak to powinien wyrwać perma za oszustwo Skoro sprzedał ci postać i został cofniety lvl oraz biolog TOBI
Licze, że sprawa sie wyjaśni, nie mam zamiaru pokutować za błędy innego gracza. Teraz pewnie trafić na GM'a na ts'ie będzie cięzkie ;>. Swoją drogą biolog mnie sie wydaje został nienaruszony, lecz moge sie mylić.
Posted 01 September 2014 - 13:03
Twoja postać brała udział w evenvie "Kszysztow Chipis", według zasad tego eventu z Twojej postaci zostało zdjęte 15lvl.
hmm ta postać należała do mnie wylosowalem -100 w chipis oddałem ją koledze i on wiedział o tym dokladnie ze bedzie -15% więc nie rozumiem jakim prawem sprzedał tą postać jak miał nie sprzedawać tylko dla sb zostawić ją?
Licze, że sprawa sie wyjaśni, nie mam zamiaru pokutować za błędy innego gracza. Teraz pewnie trafić na GM'a na ts'ie będzie cięzkie ;>. Swoją drogą biolog mnie sie wydaje został nienaruszony, lecz moge sie mylić.
Biologa możesz sprawdzić sobie u handlarza postaciami pod dt - stawiasz Argusa i inne konto obok siebie itp , to chyba wiesz co i jak dalej.
Posted 01 September 2014 - 13:06
Twoja postać brała udział w evenvie "Kszysztow Chipis", według zasad tego eventu z Twojej postaci zostało zdjęte 15lvl.
On o tym nie wiedział oraz został oszukany. Za to osoba sprzedająca postać powinna otrzymać karę lub aby nowemu właścicielowi zwrócono lvl
Posted 01 September 2014 - 13:09
On o tym nie wiedział oraz został oszukany. Za to osoba sprzedająca postać powinna otrzymać karę lub aby nowemu właścicielowi zwrócono lvl
zgodnie z sadami nagroda przypisana jest do postać więc nie oszukal jak kupywał tylko potem dostał "nagrode"
0 members, 6 guests, 0 anonymous users