Czy jesteście za tym aby stałe eventy Abaddona typu. Rybacki były przywrócone ?
Głosujmy
Jesli jestes na "nie" to uzasadnij - Dziękuję .
Eventy stałe
Posted 16 September 2014 - 12:24
Oczywiście,że Tak
Uwielbiam takie eventy
Posted 16 September 2014 - 12:46
Na tak tylko zeby to slowo ,, stale " oznaczalo to co oznacza a nie ze po tygodniu event usuniety ;p fajne eventy byly gdyby nie krotki czas ich trwania
[color=#0000cd;]PROFESJA[/color]: [color=#008000;]Wojownik[/color]
[color=#808080;]NICK: PoCoNinja[/color]
[color=#ff0000;]LVL:[/color] 1lvl +
[color=#ff8c00;]RODZINA[/color]:
GILDIA:
[color=#b22222;]Postać PoCoNinja zakupiłem dnia 15 marca 2016r. - za poprzedniego wlaściciela nie odpowiadam,[/color]
[color=#b22222;]Postac Criel sprzedałem dnia 20 marca 2016r. godz 09.43 - za następce nie odpowiadam.[/color]
Posted 16 September 2014 - 13:17
Samego abadona nie lubie , aczkolwiek eventy były fajne, ALE ZNOWU Z TYM ŻE nagroda zdecydowanie za mała jak na tyle ryb, ile brył trzeba nawydawać albo sie nałowić żeby coś było? Same 100 karasi złowi sie w kilka godzin++. A tam było KILKA TYSIECY wiec to jest moim zdaniem chore ale poza tym to oks
Posted 16 September 2014 - 13:22
Samego abadona nie lubie , aczkolwiek eventy były fajne, ALE ZNOWU Z TYM ŻE nagroda zdecydowanie za mała jak na tyle ryb, ile brył trzeba nawydawać albo sie nałowić żeby coś było? Same 100 karasi złowi sie w kilka godzin++. A tam było KILKA TYSIECY wiec to jest moim zdaniem chore ale poza tym to oks
ale runik +9 to chyba uczciwa zapłata za łowienie zawsze możeszskupować też ryby
Posted 16 September 2014 - 14:36
tak:)
chociaż mnie to już nie obchodzi ale Tak bo wiem co ma w depo GangreL ;p
a górniczy jego to też by mógł przywrocic bo sam w nim bralem udzial i nadal bym chcial
Edited by N3GATIV, 16 September 2014 - 14:36.
Posted 16 September 2014 - 14:41
Na tak,a osoby na nie chyba głosują tylko dlatego żeby nazłość zrobić bo powodu ani jeden nie poda
Posted 16 September 2014 - 16:24
ale runik +9 to chyba uczciwa zapłata za łowienie zawsze możeszskupować też ryby
To jest żałosne a nie zapłata ;p
Eventy powinny być formą zabawy a nie zarobku. Nagrody powinny być do 1kb.
Runik+9 za stanie i pisanie ,, kupie rybę ... '' jest bezsensu. Gra traci sens, bo jak wiemy polega ona na walkach oraz ulepszaniu ekwipunku.
Obecnie na NIE.
Edited by к α у η є я ι η α, 16 September 2014 - 16:24.
- ∂σмєℓℓα αкα мαℓιηαтν likes this
Posted 16 September 2014 - 16:34
To jest żałosne a nie zapłata ;p
Eventy powinny być formą zabawy a nie zarobku. Nagrody powinny być do 1kb.
Runik+9 za stanie i pisanie ,, kupie rybę ... '' jest bezsensu. Gra traci sens, bo jak wiemy polega ona na walkach oraz ulepszaniu ekwipunku.
Obecnie na NIE.
Ale żeby stać i wołać trzeba posiadać te Bryłki i to nie mało.Jak mi wiadomo z nieba nie spadną,tylko trzeba iść na mapke,sprzedawać ulepy eq itp.
Więc Twoja odpowiedź jest bez sensu
A Ja jestem na tak.Mimo iż nie brałem udziału w evencie z powodu xxxx ryb Mimo wszystko chciałbym spróbować
Posted 16 September 2014 - 17:14
No jestem na tak ^^
Chyba nie będzie tak że ktoś wydał kilka kb na ryby a taki jeden nie odda bo ze ktos inny wygral i co ^^ ten kto najwiecej odda wygra a reszta potracone ?^^ Najlepiej zrobic z miejscami ........ 1/2/3... a nie ze wygra 1/2 osoby i koniec reszta straci ^^
Posted 16 September 2014 - 17:41
Ale żeby stać i wołać trzeba posiadać te Bryłki i to nie mało.Jak mi wiadomo z nieba nie spadną,tylko trzeba iść na mapke,sprzedawać ulepy eq itp.
Więc Twoja odpowiedź jest bez sensu
A Ja jestem na tak.Mimo iż nie brałem udziału w evencie z powodu xxxx ryb Mimo wszystko chciałbym spróbować
Żeby robić cokolwiek potrzeba bryłki.. I o to chodzi, aby robić eq, po to są mapki. A drugi taki, trochę ukradnie, trochę kupi ,, nie legalnie '' bryłki , trochę dostanie, a bo to eventy itp...
I moja wypowiedź nie jest bezsensu bo wyrażam swoją opinie..
bo akurat Kay na pewno stojąc i spamując kupisz po 1k+ ryb każdego rodzaju
Jeśli event ten byłby STAŁY to jest to możliwe, nie ważne w jakim czasie... Jeśli się nie znasz - nie wypowiadaj się.
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users