Skocz do zawartości

Loteriada - click Dołączona grafikaZasady eventów - click Dołączona grafika Komiks - click Dołączona grafika Odwiedź moje konto - click

Zdjęcie

ZjaraanyArab vs. Wyzwania graczy ! @ Let's PLAY @

• Zamknięty Temat jest zamknięty
54 odpowiedzi w tym temacie

#31 ZjaraanyArab

ZjaraanyArab

Stały bywalec

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3017 postów
  • Dołączył śro, 27 mar 13
  • Państwo: Country Flag
  • MiastoSzczєcιи.
  • Województwo:Z.pomorskie
  • Imię:Szymon
  • Nick w grze:CandrevaTM
  • Gildia:MσкrσCι
  • Królestwo:Chunjo
  • Nick na TS:Arab / ArabTM

Napisano 21 wrzesień 2014 - 06:19

tyś głupi i widać ze nabijasz posty 
dokładnie napisał w pożegnaniu
POSTAĆ Z EQ ODDAJE SMERFNEMU ALE JA BEDE WCHODZIC KRECIC DALEJ FILMY JAKAS TAK:)

+ dla Ciebie .

Nie każdy potrafi czytać i nie każdy potrafi zrozumieć ,... Ah ! Już wiem , dlaczego tak zaciekle broni swojego tyłka. BRATV'a .

Wszystko jasne.

Wybrałem na razie dwa zadania z pośród napisanych , reszta jest zbyt pracochłonna albo zbyt kosztowna.

Sprawdzę jedno dziś...

Grota v3 , v4 , v5 , v6 to miejsca w którym urzędują ogromne gadziny, nazywane Beranami Setou  ( Nie wiem czy w v3 jest xd ale jak jest to zabij ) Zadanie twe polega na tym aby ubić je wszystkie tz. Znaleść i wypatroszyć. Na zadanie daję ci 35 minut ( Od rozpoczęcia. Możesz zacząć kiedy chcesz, jutro, za tydzień za dwa. ). Z tego co wiem bestie te są potężne niczym Trolle ale dla ciebie nie powinno to być trudne zadanie. Do pomoc możesz użyć mocy jaką oferuję klasa Szaman Smok. Jeżeli nie wykonasz tego zadania w 35 minut to... Nie dam ci suba ! Pozdrowienia. :D

To jest bardzo ciekawe , ale czy one się nie respią i jaka jest ich ilosć ? Jeśli by się nie respiły a bylo by ich około 50x to myślę , ze jest to chyba możliwe. Dziś to sprawdzę.

Zrób miecz od glorii +0 do runicznego tasaka +6 w tydzień :D

W jeden dzień to da się zrobić w moim przypadku , ale nie jestem wypłacalny w tej kwestii .

Dołączona grafika

Data utworzenia konta: 2013-03-22.
Data zakończenia gry : Coś koło 17roku. 🤔

#32 Shur'Tugal

Shur'Tugal

Deshi

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1667 postów
  • Dołączył nie, 06 sty 13
  • MiastoZiemia
  • Województwo:Podkarpackie
  • Nick w grze:-
  • Gildia:-----------------

Napisano 21 wrzesień 2014 - 06:30

1. Ale takto "jego" postac widze caly czas w m2 gdy na niej użytkujesz bo Smerffnego jakis czas nie widzialem.
2. A to co ty nagrywasz 24 na dobe? :o
3. Owszem moga. Moge tez miec z samego siebie. Ale i tak najlepsza beka jest z osob takich jak ty.
4. Umiem pisac i czytac. Filmiku nie ogladalem gdyz juz maam dosc sluchania twojego zmodulowanego glosu.
5. Scierwem to mozesz byc ty . Ja sb tego tytulu odpuszcze.

6. Twoja argumentacja w tej dyskusji mnie zadziwia. Nie potrafic sie postawic DZIECKU jest smiechu warte.
Ja tutaj spamu nie widze. Stwierdzilem tylko krotki fak iz sadze ze autor tematu bierze uzytkownikow tego forum za idiotow.
Do tego dalem ci wyzwanie i czekam abys je wykonal. Ale jak widze twa osoba ma i sobie duze mniemanie i mysli ze skonczy rozmowe przyciskiem SPAM. Dzieki ze mi dzien umilasz :)

Nie żeby coś Mikołaj, zrozum, że  on ODDAŁ POSTAĆ Patrykowi więc chyba normalne że Patryk na tej postaci siedzi..ponadto sam na SB pisał że nagrywać może tylko w weekend :)

Użytkownik Shur'tugal#Krzysiek edytował ten post 21 wrzesień 2014 - 08:06

• ZjaraanyArab lubi to

Dołączona grafika

#33 nieZnasz

nieZnasz

Niekryty krytyk

• Banned
  • PipPipPipPip
  • 609 postów
  • Dołączył czw, 10 kwi 14
  • Hobby:i co kurw.

Napisano 21 wrzesień 2014 - 06:40

+ dla Ciebie .

Nie każdy potrafi czytać i nie każdy potrafi zrozumieć ,... Ah ! Już wiem , dlaczego tak zaciekle broni swojego tyłka. BRATV'a .

Wszystko jasne.

Wybrałem na razie dwa zadania z pośród napisanych , reszta jest zbyt pracochłonna albo zbyt kosztowna.

Sprawdzę jedno dziś...

To jest bardzo ciekawe , ale czy one się nie respią i jaka jest ich ilosć ? Jeśli by się nie respiły a bylo by ich około 50x to myślę , ze jest to chyba możliwe. Dziś to sprawdzę.

W jeden dzień to da się zrobić w moim przypadku , ale nie jestem wypłacalny w tej kwestii .

arab nie jęcz że bratva bo może jest 1 głupi w gildi nie wywalą go ale to nie oznacza że cała gildia jest taka :) 

Dołączona grafika

#34 Shur'Tugal

Shur'Tugal

Deshi

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1667 postów
  • MiastoZiemia

Napisano 21 wrzesień 2014 - 06:53

arab nie jęcz że bratva bo może jest 1 głupi w gildi nie wywalą go ale to nie oznacza że cała gildia jest taka :)

---------------------

Użytkownik Shur'tugal#Krzysiek edytował ten post 21 wrzesień 2014 - 08:05

Dołączona grafika

#35 Mysyer

Mysyer

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 337 postów
  • Dołączył pią, 11 lip 14
  • MiastoPomogłem?Daj ,,Lubię to"
  • Nick w grze:Ramosik
  • Gildia:-_-_-_-_-

Napisano 21 wrzesień 2014 - 07:02

Ja pyerdole...
W każdym temacie macie zamiar się kłucić?
Bo z tego co widze Arabowi chodziło o coś innego :)

#36 к α у η є я ι η α

к α у η є я ι η α

Niekryty krytyk

• Płeć Piękna
  • PipPipPipPip
  • 712 postów
  • Dołączył czw, 07 cze 12
  • Województwo:K-pomorskie
  • Nick w grze:Kaynerina
  • Nick na TS:кαуηєяιηα

Napisano 21 wrzesień 2014 - 07:26

Często ludzie się pytają czy ubiją to i tam to w takim eq.

Przeciętne eq gracza to 220/krew/tasak+10/błekit / lodowy / kenai. Nie koniecznie po fioletach. I proponuję przedstawić mapki na ich poziom rozwoju. WW/V1/V2/Niebiosa itp. W jakim czasie, ile bić , jaki zarobek. 

Użytkownik к α у η є я ι η α edytował ten post 21 wrzesień 2014 - 08:00

virtualmt21494610074__kaya.png

#37 Shur'Tugal

Shur'Tugal

Deshi

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1667 postów
  • MiastoZiemia

Napisano 21 wrzesień 2014 - 07:28

---------------------------------------------------

--------------------------------------------

Użytkownik Shur'tugal#Krzysiek edytował ten post 21 wrzesień 2014 - 07:55

Dołączona grafika

#38 к α у η є я ι η α

к α у η є я ι η α

Niekryty krytyk

• Płeć Piękna
  • PipPipPipPip
  • 712 postów
  • Dołączył czw, 07 cze 12
  • Województwo:K-pomorskie
  • Nick w grze:Kaynerina
  • Nick na TS:кαуηєяιηα

Napisano 21 wrzesień 2014 - 07:31

.

Użytkownik к α у η є я ι η α edytował ten post 21 wrzesień 2014 - 07:57

virtualmt21494610074__kaya.png

#39 Shur'Tugal

Shur'Tugal

Deshi

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1667 postów
  • MiastoZiemia

Napisano 21 wrzesień 2014 - 07:33

-

Użytkownik Shur'tugal#Krzysiek edytował ten post 21 wrzesień 2014 - 08:13

Dołączona grafika

#40 Mysyer

Mysyer

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 337 postów
  • Dołączył pią, 11 lip 14
  • MiastoPomogłem?Daj ,,Lubię to"
  • Nick w grze:Ramosik
  • Gildia:-_-_-_-_-

Napisano 21 wrzesień 2014 - 07:39

Hm, a pomyślmy - BRAT3RTWO pisze takie rzeczy ? no raczej mi się nie wydaje :/ oni nie zaczynają tak za bardzo na forum kłótni i jeśli nie zaczynają to Szymek też nie zaczyna.Jak coś jeszcze chcesz to pisz na PW :) aa i jeśli jest gdzieś temat gdzie braterstwo pisze takie rzeczy to mi wyślij link :)

Miałe$ się nie udzielać xd

#41 Guest_тєяємѕѕ_*

Guest_тєяємѕѕ_*
  • Guests
  • Dołączył --

Napisano 21 wrzesień 2014 - 07:57

Wygraj pytanie w evencie Krzyżówka.

#42 Guest_Wruszek Zembuszek_*

Guest_Wruszek Zembuszek_*
  • Guests
  • Dołączył --

Napisano 21 wrzesień 2014 - 08:00

Krzysiu  Oj Krzysiu. Nie mów o BRATVIE. Bo jak ja się wypowiadam na temat ARABA to on leci na gildie w ktorej jestem. Jak chcesz moge wyjść z Bratvy ale to nie zmieni faktu ze bede nim gardził. Ja gardze nim, a on nie posiadając argumentów rzuca się na gildie. Moge odejśc, i zacząć po nim jechać, tylko pytanie na co zacznie zrzucać winę? Bo Bratva to będzie moja przeszłość.

A jeszcze do tego NAGRYWA (tylko w weekendy ) Mała poprawka. Nagrywa chyba wtedy 24/7.

Pośmiać się ze mną da Krzysiu :) Tylko nie będę się smiał jak Dany Osobnik rozmawiając ze mną, zamiast mnie oczernić to oczernia całą gildie :)

Sorki że nie Cytuje ale mi się Mozilla psuje ;c

Pumbos. Jak jest jeden głupi w Bratvie to chyba ty ;) Nie bądź taki do przodu bo ci tyłka zabraknie, no i nadal czekam na to abyś znalazł tą chwile i mi wygarnął Damianku :)

#43 Ragerr & Southpaw♥™ツ

Ragerr & Southpaw♥™ツ

Ragerr™

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2090 postów
  • Dołączył śro, 24 sie 11
  • MiastoZamość

Napisano 21 wrzesień 2014 - 08:00

Niektóre wyzwania są żałosne. Tak więc , od teraz za każde głupie będę zgłaszał post jako spam.

Np.

heheh zalosne? prosze cie to ty sie jednak boisz prawde mowią :D

masz napisane w temacie wyzwania graczy wiec moge o wszystkim pisac ^.- mysl czasem.

(zeby nie bylo ze spamie zrob filmik jak wygladaja teraz ceny w m2 pewnie sie zmienily i porownanie albo filmik jak kiedys mowiles zeby zebrac sklad i rozwalic euforie i Exitus lub ox wygraj). (nie musisz sie odrazu spinac :) ).

ty nie grasz? to ciekawe kto gra :)  sciemniac wiesz komu mozesz.

Użytkownik Ragerr♥™ツ edytował ten post 21 wrzesień 2014 - 18:16

[color=#ff0000;]Nick: :ph34r:[/color][color=rgb(255,0,0);font-size:18px;] [/color][color=#ff0000;]Ragerr™ :ph34r:[/color][color=rgb(255,0,0);font-size:18px;]  / Commando[/color]

[color=#0000ff;]Lvl: 255 / 255[/color]

[color=#00ffff;]Krolestwo: Chunjo / Chunjo[/color]

[color=#00ff00;]Gildia: Bajlandoo [/color]

[font="'courier new', courier, monospace;"][color=#696969;] :wub:[/color][/font][color=rgb(105,105,105);font-size:18px;font-family:'courier new', courier, monospace;] [/color][font="'courier new', courier, monospace;"][color=#696969;]GOOD BYE!!!!!! :wub:[/color][/font][color=rgb(105,105,105);font-size:18px;font-family:'courier new', courier, monospace;] [/color]

#44 Shur'Tugal

Shur'Tugal

Deshi

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1667 postów
  • MiastoZiemia

Napisano 21 wrzesień 2014 - 08:03

Krzysiu  Oj Krzysiu. Nie mów o BRATVIE. Bo jak ja się wypowiadam na temat ARABA to on leci na gildie w ktorej jestem. Jak chcesz moge wyjść z Bratvy ale to nie zmieni faktu ze bede nim gardził. Ja gardze nim, a on nie posiadając argumentów rzuca się na gildie. Moge odejśc, i zacząć po nim jechać, tylko pytanie na co zacznie zrzucać winę? Bo Bratva to będzie moja przeszłość.

A jeszcze do tego NAGRYWA (tylko w weekendy ) Mała poprawka. Nagrywa chyba wtedy 24/7.

Pośmiać się ze mną da Krzysiu :) Tylko nie będę się smiał jak Dany Osobnik rozmawiając ze mną, zamiast mnie oczernić to oczernia całą gildie :)

Sorki że nie Cytuje ale mi się Mozilla psuje ;c

Pumbos. Jak jest jeden głupi w Bratvie to chyba ty ;) Nie bądź taki do przodu bo ci tyłka zabraknie, no i nadal czekam na to abyś znalazł tą chwile i mi wygarnął Damianku :)

ale pisałeś takie głupoty że szkoda gadać :P naprawdę ja nie chcę z Tobą kłótni ale mnie się czepiają że nie czytam ze zrozumieniem a TY co xd Szymek nie nagrywa 24.7 tylko w weekendy, a skoro Smerfny dostał postać to czemu ma na niej nie grać? ;x Skończmy temat BRATVY - wypowiadajmy się do osób a nie do gildii = koniec z tym.

Dołączona grafika

#45 ZjaraanyArab

ZjaraanyArab

Stały bywalec

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3017 postów
  • Dołączył śro, 27 mar 13
  • MiastoSzczєcιи.
  • Województwo:Z.pomorskie
  • Imię:Szymon
  • Nick w grze:CandrevaTM
  • Gildia:MσкrσCι
  • Nick na TS:Arab / ArabTM

Napisano 21 wrzesień 2014 - 08:15

Matko i córko.

Dać komuś troszkę wolnej ręki to już klatkę piersiową rwą..

heheh zalosne? prosze cie to ty sie jednak boisz prawde mowią :D

masz napisane w temacie wyzwania graczy wiec moge o wszystkim pisac ^.- mysl czasem.

(zeby nie bylo ze spamie zrob filmik jak wygladaja teraz ceny w m2 pewnie sie zmienily i porownanie albo filmik jak kiedys mowiles zeby zebrac sklad i rozwalic euforie i Exitus lub ox wygraj). (nie musisz sie odrazu spinac :) ).

Porównania cen zaplanowałem za 3tygodnie dokładnie. Skład zebrać ? Nie da się . Exitus nie gra , i Euforia prawdopodobnie też [ nie wiem jak jest teraz ]. OX'a nie wygram po nie gram , tyle co do filmu . A wtedy nie ma OX'a . Jak już by był to nie dam rady, ponieważ jest to moja słaba strona.

Wyzwania , chodzi tutaj nie o PvP a np.

Lurowanie smoków,  ubijanie ich czy zrobienie warowni FMS'em.

Wygraj pytanie w evencie Krzyżówka.

Ostatnio w videoEvencie wygrałem bodajże 2x . Wiec sadze, że drugi raz nie będę tego kręcił.

OGÓLNIE DO WSZYSTKICH :

Nie interesuje mnie wasz pogląd na temat danych gidlii i te wasze kłotnie i tak zostaną nagrodzone ,

ja nie wnikam ale wiem co tu bd jak moderator wpadnie. Więc po co to komu ?

Dołączona grafika

Data utworzenia konta: 2013-03-22.
Data zakończenia gry : Coś koło 17roku. 🤔

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych