tyś głupi i widać ze nabijasz posty
dokładnie napisał w pożegnaniu
POSTAĆ Z EQ ODDAJE SMERFNEMU ALE JA BEDE WCHODZIC KRECIC DALEJ FILMY JAKAS TAK:)
+ dla Ciebie .
Nie każdy potrafi czytać i nie każdy potrafi zrozumieć ,... Ah ! Już wiem , dlaczego tak zaciekle broni swojego tyłka. BRATV'a .
Wszystko jasne.
Wybrałem na razie dwa zadania z pośród napisanych , reszta jest zbyt pracochłonna albo zbyt kosztowna.
Sprawdzę jedno dziś...
Grota v3 , v4 , v5 , v6 to miejsca w którym urzędują ogromne gadziny, nazywane Beranami Setou ( Nie wiem czy w v3 jest xd ale jak jest to zabij ) Zadanie twe polega na tym aby ubić je wszystkie tz. Znaleść i wypatroszyć. Na zadanie daję ci 35 minut ( Od rozpoczęcia. Możesz zacząć kiedy chcesz, jutro, za tydzień za dwa. ). Z tego co wiem bestie te są potężne niczym Trolle ale dla ciebie nie powinno to być trudne zadanie. Do pomoc możesz użyć mocy jaką oferuję klasa Szaman Smok. Jeżeli nie wykonasz tego zadania w 35 minut to... Nie dam ci suba ! Pozdrowienia.
To jest bardzo ciekawe , ale czy one się nie respią i jaka jest ich ilosć ? Jeśli by się nie respiły a bylo by ich około 50x to myślę , ze jest to chyba możliwe. Dziś to sprawdzę.
Zrób miecz od glorii +0 do runicznego tasaka +6 w tydzień
W jeden dzień to da się zrobić w moim przypadku , ale nie jestem wypłacalny w tej kwestii .