Ponoc przy zmianie zmienia sie tez ekwipunek, to np. jesli mamy sure, ktora posiada runiczne ostrze to po zmianie na ninje bedziemy miec luk czy noze ? xD

Zmiana klasy postaci
Napisano 13 październik 2014 - 10:58
Napisano 13 październik 2014 - 11:17
no tak dokladnie tak, zalozone eq sie zmieni. TYLKO zalozone na sobie a nie w eq
ta, to wiem, ale moje pytanie bylo inne :DD
Napisano 13 październik 2014 - 11:17
Tylko założone eq się zmieni. I tu zależy od klasy postaci bo jak zmienisz na archera to będziesz miał łuk a jak na daggera to noże
Napisano 13 październik 2014 - 11:25
@RazDwa, ale przecież zmiana klasy to tylko z SURY na WOJOWNIKA, z SURY na NINJE i tak dalej... Chodzi o samą klasę A NIE PROFESJĘ
Noo... Chyba że zmienia się również profesję tym przedmiotem, ale tutaj nie widzę takiej opcji.
Możliwe, że np. będąc WP zmienia się na Noże, a będąc BM zmienia się na łuk
(Nie jestem pewny, tak mi się tylko wydaje), lepiej jak wypowie się ktoś z administracji
Nick: oLOKIo
Napisano 13 październik 2014 - 13:55
Napisano 13 październik 2014 - 14:00
A jak zmienic klase?
10k B oraz specjalny itemek i masz 75% szans ze ci zmieni xd
Napisano 13 październik 2014 - 14:42
jaki itemek?
Napisano 13 październik 2014 - 14:44
- Postrzelony:( lubi to
Napisano 13 październik 2014 - 15:20
Bronie z zachowaniem dotychczasowych bonusów, wymieniane są następująco:
Broń 2 Ręczna (Miecz) [Wojownik] mozemy wymienić na Sztylety [Ninja] // Ostrze [Sura] // Dzwon [Szaman]
Broń 1 Ręczna (Tasak) [Wojownik] możemy wymienić na Łuk [Ninja] // Grot [Sura] // Wachlarz [Szaman]
W przypadku broni jednoręcznej u Sury wraz z opcją zmiany klasy został wprowadzony Runiczny Grot
- GallAnonim1429 i ! кιиєк™ lubią to
Napisano 13 październik 2014 - 15:27
A z noży na tasak się zmieni :x ?
Napisano 13 październik 2014 - 15:31
Z tego co admin napisał wynika,że nie wymieni Ci z noży na tasak tylko na 2 rękę miecz
Oczywiście jeśli dobrze zrozumiałem to co napisał admin

Napisano 13 październik 2014 - 15:43
Broń 2 Ręczna (Miecz) [Wojownik] mozemy wymienić na Sztylety [Ninja] // Ostrze [Sura] // Dzwon [Szaman]
Broń 1 Ręczna (Tasak) [Wojownik] możemy wymienić na Łuk [Ninja] // Grot [Sura] // Wachlarz [Szaman]
W przypadku broni jednoręcznej u Sury wraz z opcją zmiany klasy został wprowadzony Runiczny Grot
A gdzie jest pokazane jak wyglada Runiczny Grot bo jestem ciekaw ;D
Napisano 13 październik 2014 - 16:06
Troche nie fajnie , powinna byc opcja wyboru , bo np mamy dzwon do expa i zamieni sie na luk co jest bez sensu (takki przyklad z mojej strony )
[color=#0000cd;]PROFESJA[/color]: [color=#008000;]Wojownik[/color]
[color=#808080;]NICK: PoCoNinja[/color]
[color=#ff0000;]LVL:[/color] 1lvl +
[color=#ff8c00;]RODZINA[/color]:
GILDIA:
[color=#b22222;]Postać PoCoNinja zakupiłem dnia 15 marca 2016r. - za poprzedniego wlaściciela nie odpowiadam,[/color]
[color=#b22222;]Postac Criel sprzedałem dnia 20 marca 2016r. godz 09.43 - za następce nie odpowiadam.[/color]
Napisano 13 październik 2014 - 16:18
Ciekawi mnie też jak wygląda sytuacja z KD przy zmianie. Np grając ninją mam włożone KD Dex do zbroji, wymienię na woja.. Czy Dex zmieni się na SIłę ?
Come Back
Za gildię Pewni, której byłem kiedyś założycielem, a obecnie jej nazwa jest użyta za rzekomym pozwoleniem (Uj wie kogo ) nie odpowiadam.
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych