Witaaam wszystkich, chciałbym się oficjalnie poożegnać z serwerem, ponieważ w sumie grę skończyłem w tym dniu gdy Sebastian wziął eq sobie z mojego konta (tak Wojtku wiem, że nie jest to kradzież gdy miał pasy ), i zostało zablokowane moje konto (Questilla), jako, że nie mam natchnienia do tworzenia już grafiki, raz jest raz nie ma dlatego też ranga grafika nie jest mi potrzebna, a na forum wchodzę sporadycznie, postanowiłem stworzyć właśnie ten temat. Na serwerze grałem od grudnia, i w sumie w dosyć szybkim czasie się rozwinąłem, większość na pewno i tak jest zdania, że najbardziej wtedy gdy pojawiła się Euforia <3 nad moim nickiem, chociaż tak nie było. Na serwerze byłem w kilku gildiach, lecz w Euforii spotkałem właśnie to najdojrzalszych ludzi - patrz głównie Dorota i Arek, z którymi kontakt raczej miałem najlepszy (w końcu jak to teoria głosiła, eq się samo robiło, a ja stałem w mieście). W sumie to nie powinienem obwiniać nikogo za koniec gry tutaj, i tak też jest, wiem, że Wojtek po prostu nie mógł mi oddać tego ekwipunku, i nie mam żadnego żalu do niego o to, i z każdej rozmowy z administratorem tego serwera wynikało, że równy z niego gość, i szczerze tak mogę powiedzieć, bo w sumie trochę bardziej go poznałem niż większość ludzi tutaj, i wiem, że przez wszelkie codzienne spamowanie do niego, miał mnie na pewnooo dość ... Nie mam konta na serwerze, a od nowa brak weny, żeby zacząć więc szkoda, że tak się to potoczyło. Na serwer przywitałem z Mateuszem (Matt) i pewnie on też skończy grę, tak jak zawsze to bywa . Jeśli chciałbym grać to mogłem liczyć na pomoc wielu osób, lecz uważam to po prostu bez sensu.
Chciałbym przede wszystkim pozdrowić
Areczka i Dorotkę, chyba jedni z najstarszych moich znajomych jeśli chodzi o wiek ludzi, których znałem na serwerze, co zarazem oznacza, że z nimi można było pogadać o wszystkim, nie tylko o grze, dlatego szkoda, że tak się to potoczyło, ale mam gg do Was obojga i na pewno będę Was jeszcze męczył
Sugestia i jego ogon Norbercik internetowy napinacz wieczny kozak ajj Sugestia wariacie:D i Norbercik Ty to wiesz zawsze co robić, wiecznie zamuloony
Ogólnie całą Euforie, najlepszą gildię tego serwera
Givsena, Gusto/(lika), Margarett , Evolett, Mikołaja chociaż nie wiem jaki on ma nick zapewne kolejny pokemoński z anime , Tajp , Rosiek, AlphaWolf
i wiele innych osób, które nicki pozmieniały, lub o nich zapomniałem
Cześć
Napisano 22 październik 2014 - 20:54
Napisano 22 październik 2014 - 20:58
Trzymaj się, powodzonka w dalszym życiu. Nie zapominaj o swoim graficznym powołaniu. Odwiedziaj forum często. Żegnaj.
- к α у η є я ι η α lubi to
Napisano 22 październik 2014 - 21:01
No szkoda A co zrobic , takie jest zycie . Narazie i powodzenia
Napisano 22 październik 2014 - 21:04
Czesc, mam nadzieje ze do mnie na gg tez bedziesz pisal "Mendo" . powodzenia
Postaram się, jeśli będzie czas to owszem
- Kyle lubi to
Napisano 22 październik 2014 - 21:18
3maj się
Napisano 22 październik 2014 - 22:14
powodzenia w realu
Napisano 23 październik 2014 - 00:17
- Noname123 lubi to
Napisano 23 październik 2014 - 03:53
Napisano 23 październik 2014 - 04:02
Napisano 23 październik 2014 - 04:27
...
Napisano 23 październik 2014 - 04:49
Szkoda, szkoda. Wykonałeś z Mattem kawał roboty na forum oraz prywatnie gdy potrzebowałem pomocy z ogarnięciem "kilku" ikonek do patch'a Powodzenia w rozwijaniu swoich umiejętności graficznych, życzę ci wielu sukcesów w właśnie tym kierunku. Mam nadzieję, że jeszcze do nas wrócicie
- GMortiz, Kyle, Surain i 2 innych osób lubią to
Zawsze i wszędzie VirtualMT2.
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: końcu, czas
Forum główne →
Welcome and Goodbye →
Archiwum →
No to już czas ...Napisany przez SayDea , 16 maj 2015 czas |
|
|
||
Wasza Twórczość →
Strefa Video →
Filmy z serwera →
Rotek #11 W końcu co ? :DNapisany przez яσтмιѕzcz √ , 27 kwi 2015 rotek, końcu |
|
|
||
Forum główne →
Welcome and Goodbye →
Archiwum →
Wkońcu czas się przywitać ;) .Napisany przez VqLx , 23 kwi 2015 wkońcu, czas, przywitać |
|
|
||
Forum główne →
Welcome and Goodbye →
Archiwum →
Powrót na bardzo krótki czasNapisany przez GLORIA , 23 gru 2014 powrót, bardzo, krótki, czas |
|
|
||
Forum główne →
Welcome and Goodbye →
Archiwum →
czas zakończyć przygodęNapisany przez Uszaty , 26 lis 2014 czas, zakończyć, przygodę |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 6
0 użytkowników, 6 gości, 0 anonimowych