A czy nie chodzilo mu o gildie Bajlandoo? (nie o nick)

VirtualMT2 Wojna Gildi Bajlandoo vs ANALTERROR [25.10.14]
Napisano 27 październik 2014 - 17:56
Nick: oLOKIo
Napisano 27 październik 2014 - 17:57
Może sprawdzimy wszystkich graczy biorących udział w wojnie czy używają autopotera, podejrzewam, że wyniki byłyby opłakane w skutkach szczególnie dla tych co najwięcej o tym piszą.
- Mσяfєυѕz™, Hehehe rypie dla was, Mateusz_LKS i 2 innych osób lubią to
Napisano 27 październik 2014 - 18:35
Padłem i pobiegłem... Zainwestuj w lepszy sprzęt bo przy takich lagach to się nie bierz za nagrywanie
Wspomnij o swoich kolegach z gildii
Edit.W mieście Bonzai 900k skowyt ---> wojna 1,3kk skowyt? Ciekawe,czy nie sądzisz?
Na takiego leszcza w mieście nie trzeba piekielnego EQ zakładać bo przetopy się marnują więc stąd ten efekt <3
Żeś końcówką rozwalił system haha
Powinien być kolejny slajd i napisane : Bajlandoo:
lMofeuszl
DonQuan
BONZAI
Mają auto poty
I te 1,3kk ze skowytu to też normalne?
Na tych filmach proszę mi dać czas w którym widać że używam/łem autopotki. Masz jakieś wątpliwosci tak jak Maciek mówi idź przedstaw dowody i po sprawie ale jak widać to po użyciu skilli na tobie robisz się czerwony jak burak na polu wraz ze swoimi kolegami
Użytkownik мσяfєυѕz edytował ten post 27 październik 2014 - 18:40
- Ragerr & Southpaw♥™ツ i Drigiχ lubią to
Napisano 27 październik 2014 - 18:40
Na takiego leszcza w mieście nie trzeba piekielnego EQ zakładać bo przetopy się marnują
więc stąd ten efekt <3
Na tych filmach proszę mi dać czas w którym widać że używam/łem autopotki. Masz jakieś wątpliwosci tak jak Maciek mówi idź przedstaw dowody i po sprawie ale jak widać to po użyciu skilli na tobie robisz się czerwony jak burak na polu wraz ze swoimi kolegami
I musisz odrazu wyzywac?Na pierwszej wojnie bylo widac jak ladnie pocisz

mam bo nie bylo co nagrywac...
I dalej nie rozumiemy skad sie wzielo te 1,3kk ze skowytu

Użytkownik яσѕιєкχρσмρα edytował ten post 27 październik 2014 - 18:41
Napisano 27 październik 2014 - 18:47
A Ty musisz od razu kogoś oczerniać bez dowodów? Zastanów się pierw.
Wytlumacz mi:
a)Skad sie wzielo 1,3kk ze skowytu

PS.Zeby nie bylo ze placze,tylko chce sie dowiedziec jakie macie na to sposoby

Napisano 27 październik 2014 - 20:19
Stare, no ale... chciałbym odnieść się do tego 'yhym najlepsze ROSIEKxPOMPA wstaje i poci jak glupi heheeh' Wstaje i poci ? Ciekawe, bo gdy wstajesz masz full HP, więc nie wiem, z czego ma pocić... Tutaj chciałbym skończyć tę beznadziejną rozmowę, z której i tak żadna ze stron nic nie ugra.
widzisz ty jestes "lizo dup" i tak prosiles zebysmy do gildi cb przyjeli hehehehe
wstaje i dziwne ze poci ???? zobacz czlowieku jak tam skill za skilem lecial to czemu mial nie pocic jak wstaje? ^.- naprawde taki glupi jestes czy udajesz??????
zreszto kazdy wie jak to wyglada dziwne ze gildia ANALTERROR zalana jest potami dziwne masz w zwolnionym tepie. Rosiek paprawde jestes taki slepy ze nie widzisz roznicy juz jak powinno sie prawidlowo potowac??? chyba na tym bocie za dlugo pocisz oO. Zreszto na filmiku widac i nie musze wspominac. efekt potow sam mowi za sb tak wgl sammi sb oklamujecie nie kogos to inni maja swoje zdanie tylko siebie . Skonczylem dyskutowac z Botami bo to nie ma sensu z wami cos pisac (np teraz rosiek to mial problem ze on nie poci na bocie a teraz ze za duzo dostaje heheheh dobre "moze zle roski odpaliles ^^" ).
Moze zrobimy porownianie jak pocicie normlanie w pvp np przy wojtku kazdy i zobaczymy czy bedzie tak samo jak na wojnnie.
Użytkownik Ragerr♥™ツ edytował ten post 27 październik 2014 - 20:24
- Mσяfєυѕz™ lubi to
[color=#ff0000;]Nick: [/color][color=rgb(255,0,0);font-size:18px;] [/color][color=#ff0000;]Ragerr™
[/color][color=rgb(255,0,0);font-size:18px;] / Commando[/color]
[color=#0000ff;]Lvl: 255 / 255[/color]
[color=#00ffff;]Krolestwo: Chunjo / Chunjo[/color]
[color=#00ff00;]Gildia: Bajlandoo [/color]
[font="'courier new', courier, monospace;"][color=#696969;] [/color][/font][color=rgb(105,105,105);font-size:18px;font-family:'courier new', courier, monospace;] [/color][font="'courier new', courier, monospace;"][color=#696969;]GOOD BYE!!!!!!
[/color][/font][color=rgb(105,105,105);font-size:18px;font-family:'courier new', courier, monospace;] [/color]
Napisano 27 październik 2014 - 20:30
Użytkownik Cαиdιѕ edytował ten post 27 październik 2014 - 20:35
- PrzemkX, Mσяfєυѕz™, omm i 2 innych osób lubią to
Napisano 27 październik 2014 - 20:32
Stare, no ale... chciałbym odnieść się do tego 'yhym najlepsze ROSIEKxPOMPA wstaje i poci jak glupi heheeh' Wstaje i poci ? Ciekawe, bo gdy wstajesz masz full HP, więc nie wiem, z czego ma pocić... Tutaj chciałbym skończyć tę beznadziejną rozmowę, z której i tak żadna ze stron nic nie ugra.
Przychodziłeś na kanały i lizałeś dupke a teraz tu się wypowiadasz tym bardziej nie masz racji chyba że teraz próbujesz się komuś innemu podlizać ?
a Ragerr jak wstaje czyli został dedniety i bierze rozpocznij tutaj to ma standartowo pelne HP wiec nie rozumiem w czym problem
Użytkownik мσяfєυѕz edytował ten post 27 październik 2014 - 20:34
- Ragerr & Southpaw♥™ツ, ❤ Afяσ∂уткα ❤ i Drigiχ lubią to
Napisano 27 październik 2014 - 20:34
I musisz odrazu wyzywac?Na pierwszej wojnie bylo widac jak ladnie pocisz
Dowodow nie
mam bo nie bylo co nagrywac...
I dalej nie rozumiemy skad sie wzielo te 1,3kk ze skowytu
Do Ragerr'a masz problem, że nagrał słabym sprzętem i że wszystko słabo widać, a samemu nie umiesz nakrecic. Piszesz, że mają zwalniać tempo w filmikach w ktorym np. Morfeusz ma auto poty, to może po prostu kręć sobie sam filmiki i wtedy pokaż dowody a nie tu piszesz ze nie bylo co nagrywac.
- Ragerr & Southpaw♥™ツ i ASTEROTH lubią to
Napisano 27 październik 2014 - 20:56
Nie lepiej zamknąć temat i sprawdzić te osoby, niż bezsensownie słuchać tu kłótni ludzi, które pewnie będą na 3 strony i nic nie zmienią, a temat i tak zostanie zamknięty (po 150 postach )
Użytkownik ►╮_ ILoveTSM ¯╰◄ edytował ten post 27 październik 2014 - 20:56
Nick: oLOKIo
Napisano 28 październik 2014 - 10:57
i tak obie gildie sa słabe
- Selvuk lubi to
Napisano 28 październik 2014 - 13:54
przypomniały mi sie spiny eufori z obojetnie i permy po wojnach
- FireInTheHole lubi to
[font="'times new roman', times, serif;"][color=#006400;] Nick : [/color][color=#800080;]JALAPENO / otoTABALUGA[/color][/font]
[font="'times new roman', times, serif;"][color=#006400;] Lv : [/color][color=#800080;]255 / 255[/color][/font]
[font="'times new roman', times, serif;"][color=#006400;]Klasa : [/color][color=#800080;]Sura BM / Woj Mental[/color][/font]
[font="'times new roman', times, serif;"][color=#006400;]Gildia :[/color][color=#800080;] ............./ Bajlandoo[/color][/font]
Napisano 28 październik 2014 - 14:22
- Rosierek, FireInTheHole i Tharond lubią to
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: virtualmt2, wojna, gildi, bajlandoo, analterror, 251014
Broń
Rynek serwera VirtualMT2 →
Oferty przedawnione →
VirtualMt2 noże +20 kd +8 PvPNapisany przez MrrHanddeL248csgo , 12 maj 2015 virtualmt2, noże |
|
![]()
|
||
Oferty przedawnione →
Łuk +20 VirtualMT2 PvP -,^Napisany przez WosieK™ , 08 maj 2015 virtualmt2 |
|
![]()
|
||
Oferty przedawnione →
Virtualmt2 Wachlarz+17Napisany przez Hrabia , 02 maj 2015 virtualmt2, wachlarz17 |
|
![]()
|
||
Oferty przedawnione →
VirtualMT2 Berlo +20 expNapisany przez lMateuszl , 02 maj 2015 virtualmt2, berlo |
|
![]()
|
||
Oferty przedawnione →
SZAMANKA 254 BEZ BIOLA W GILDINapisany przez ☮Madzia☮ , 02 maj 2015 szamanka, biola, gildi |
|
![]()
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych