Mimo że Cię nie znam to znam sytuacje w jakiej się znajdujesz, bo byłem w takiej samej. Zapytaj kogoś kto mnie zna

Miałem tu prawie wszystko na tamta chwile i oddałem. Teraz nie mam nawet durnej postaci z moim nickiem i zaczynam od zera

Napisano 29 październik 2014 - 20:26
Napisano 30 październik 2014 - 03:35
Napisano 30 październik 2014 - 05:14
Czloowieku,. wrocisz jeszcze, ja swoje eq i postac oddalem a jak zatesknilem to sie gryzlem w zeby bo nie mam czym grac ..
Jesli sie namyslisz, to moge przyjac postac
Użytkownik Skylek edytował ten post 30 październik 2014 - 05:14
Napisano 30 październik 2014 - 09:49
moge przygarnac ; ) przyda mi sie napewno nie zawiode ; )
Napisano 30 październik 2014 - 10:43
Koniec sępy graj jak Ci piszą , ja zaczalem od samego poczatku co prawda mialem krótką przerwe ,ale wrócilem na serwer i do tej pory gram . Cięzko bylo się odbic , troche Mi to czasu zajelo ,ale jakos się udalo . Znam ludzi któzi wywalili swoje eq , bądz oddali , po jakims czasie wrócili na serwer nie mając nic , i męczyli się by mieć cokolwiek.
Napisano 30 październik 2014 - 20:52
Użytkownik Barus edytował ten post 30 październik 2014 - 20:54
Napisano 31 październik 2014 - 11:08
dawaj eq
postac tez
Użytkownik Pytong edytował ten post 31 październik 2014 - 11:08
[font="'comic sans ms', cursive;"][color=#00ff00;]Dziksu[/color][/font]
[color=#ff0000;]Shinsoo[/color]
[color=#00ffff;]254 lvl[/color]
Napisano 31 październik 2014 - 14:24
Napisano 31 październik 2014 - 15:28
Dokaldnie tak jak napsial kolega wyzej ja bym napisal zeby zablokowali. Ale jesli chcesz oddac to mozesz mi ja dac Zaopiekowalbym sie twoim eq
Nick : ღ xASTAROTHx ღ
Królestwo : ღ Chunjo ღ
Gildia : ღ Vixa ღ
Lvl : ღ 255 ღ
Napisano 31 październik 2014 - 15:46
Ja chętnie przyjmę postke mam juz doswiadczenie z PL (chętnie zapraszam na PL ) ,jednak zrobilem sobie przerwe na PL i postanowilem Sb zagrac na privku jakimś .Zaczolem dopiero grac na tym privie ,ale napewno nie zmarnuje tego konta jezeli byś mi oddał
. NIe będę cie namawiał do pozostawienia sobie tego konta ,bo w temacie napisales ze "chcesz oddac w dobre ręce" ,a więc pomyśl 2 razy komu chcesz oddać to konto
.Jak cos moge ci zaprezentowac postki na PL ,aby potwierdzić ci że mam takie postki
Napisano 01 listopad 2014 - 13:34
Wiesz co? Ja bym na twoim miejscu zostawił sb postać bo prawdopodobnie wrócisz do gry kiedyś ( serio mówie, nie liżę dupy jak coś ) ale jeśli już postanowiłeś oddać komuś to konto to mogę się nią "zaopiekować", może sobie zrobię dropka, przy okazji może zarobie coś a jeśli będziesz chciał wrócić do gry to bez problemu ci ją oddam jeśli do mnie napiszesz że chciałbyś ją odzyskać
Napisano 01 listopad 2014 - 13:46
No cześć, mimo , że nie poznałem Cię w grze, ani nie kojarzę z forum z wielką chęcią jak i zapałem mogę starać się o Twoją postać. Sam grałem tutaj dobry rok temu, jak nie więcej i wiem, że po kradzieży eq ciężko jest ogarnąć. Mimo wszystko mi udało się naprawić 1/10 tego co miałem :/ Ta postać mogłaby postawić mnie na sztywno. Oczywiście , jeżeli będziesz miał jakieś wątpliwości konto mogę zwrócić nawet z itemkami, gdyż wiem, że tacy ludzie są świetni Możesz na mnie polegać, myślę, że zaopiekuje się nim na dobre!
Napisano 01 listopad 2014 - 17:15
Hey. Jestem świeży jeszcze na tym serwerze. Gram przez parę godzin dziennie próbując coś osiągnąć, lecz aktualnie jest to ciężkie ponieważ cały czas ktoś zabija na oponce, i nie mam jak zarabiać. Taka postać byłaby wielkim kopem dla mnie, dała by mi dużo możliwości, z pewnością jak zaczniesz znowu grać, pomogę Ci z całych sił, tak jak ty pomożesz teraz mi. Czy ją dostanę czy nie, to zależy od Ciebie, ja tym czasem życzę Ci powodzenia w prawdziwym życiu.
Napisano 01 listopad 2014 - 19:03
Siemka.
Każdy podpowiada ci żebyś nie kończył gry, a ja ci napisze, żebyś zaczął od nowa lub całkiem skonczyl i nwm wrócił po przerwie żeby zacząć tak od nowa
na czas jakbyś skonczyl gre ja bardzo chętnie moge przejąć tą twoją surkee :3
Użytkownik ♔ iBest ♔ edytował ten post 01 listopad 2014 - 19:03
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych