Drop jest taki sam. Dobrze pamietam jak kiedys lecialy ulepki a jak teraz, a przynety sa dodatkiem i w niczym nie przeszkadzaja. W dodatku ogniska nie leca najgorzej bo dropia praktycznie z kazdej mapki. A co do czasu 3 minuty wiecej nikogo nie zbawia na jednej mapce.

Napisano 23 luty 2015 - 19:05
Napisano 23 luty 2015 - 19:18
Napisano 23 luty 2015 - 19:33
Kiedyś ludzie o łodzie sie po zabijali a teraz to po 2b szt nie,chcą zejść.Tak samo ogniska z 2 map masz ledwo 4 ogniska.
Kiedyś ludzie zabijali się o srebro, wcześniej o łodzie a teraz ogniska. To chyba normalnie. Rośnie zapotrzebowanie, rosną i ceny. Nie rozumiem tej wypowiedzi.
Data zakończenia gry : Coś koło 17roku. 🤔
Napisano 23 luty 2015 - 19:55
@Karla
Nie wiem czy wiesz ale szansa na ulepszenie piekielnej bizuterii rowniez została zwiekszona i jakos nie widzę aby po miesiącu kazdy latał w itemach +9. Zresztą taka zmiana przyniosła same korzyści, ludzie w końcu zaczęli chodzic na v3, "lepić" eq i nie dopatrzyłem sie aby ktos narzekał. Gdy widzę ze ktoś na wysokim lvlu kończy grę zazwyczaj pytam sie o powod i co ciekawe większość uskarża sie własnie na runiczne mapy, mówia ze wychodzą im one bokiem zatem coś w tym musi być. A nawet gdyby wszyscy dorobili sie runicznych itemów +9/20 co jest bardzo wątpliwe na serwerze występuje przeciez dodatkowo eq otchłani.
- ¢яιєℓℓ lubi to
Napisano 23 luty 2015 - 19:56
Zjarany ma racje. Ludzie kiedys placili za 1 srebro jak teraz za 4 ogniska i to nie bylo wtedy problemem, nikt nie pisal postow o zwiekszenia procentow na ulepszenie.
Zrobienie broni na na 6 wynosilo duzo wiecej niz teraz i nikt nie marudzil.. Jak dobrze pamietam np. noze +6 za 28kb staly. Teraz dolozycie od 5 do 10 kb czasami i mniej i macie bron +11 wiec w czym problem?
Napisano 23 luty 2015 - 20:47
Zawsze wśród 12-stu znajdzie się judasz ;] W gronie optymistów pesymista.Tak samo można tutaj porównać sądząc po głosach ;].Idą inne czasy jest system gildijny w którym żeby zarobić trzeba wygrać,a jak mieć eq.Powstały Gildie jak Euforia Vixa obojętnie itp. czyli takie gdzie ludzi z eq biorą.Żeby było więcej wojen żeby ludzie lepili eq przydało by się zwiększenie % na ulepszenie.
Mówię tu do "sępów" dla których jak ktoś miał kiedyś gorzej to dlaczego ktoś ma mieć lepiej?To się nazywa samolubstwo i strach że przypadkiem ktoś zrobi szybciej eq ; ] życie
- Zerkam, Cudaqu, Szczery1989 i 3 innych osób lubią to
Napisano 24 luty 2015 - 04:44
http://iv.pl/
EuforioX
255 Lvl
Postać od początku moja aktywny prawie 24/7
Napisano 24 luty 2015 - 08:59
jak najbardziej za
Napisano 25 luty 2015 - 08:58
30% na runiczne? no chyba nie. z metalem premium bys mial 45 co jest o wieeeele za duzo jak ta te bronie
- omm lubi to
Jak ludzie na mnie mówią : Pisar / Pisarek / Pisuar / Pisu / Pisau / Pisauek / Pisuarek / Psiór / Pisak / Pisag / Pisiu / Pisklak / Pśór / Gwałciciel
jak chcesz się pomodlić gg : 49696360 (Czasem jestem)
Jestem pokemonem i mam swoje pokemony BIJACZ !
Sygna od koxa Chimure
Napisano 25 luty 2015 - 09:22
30% na runiczne? no chyba nie. z metalem premium bys mial 45 co jest o wieeeele za duzo jak ta te bronie
Moim zdaniem najodpowiednieszym rozwiązaniem byłoby podniesienie % na 20% i tym samym na 30% z metalem prem.
Przecież 30% to też nie dużo, i też bd ładnie palić, ale co 30% to 30% xd.
Napisano 25 luty 2015 - 10:52
moim zdaniem to bardzo dobry pomysł
kiedys z 2mapek miałem około 14 ognisk niedawno skoczyłem 8 mapeki i co sie okazało ?? ze wydropiłem 11 ognisk
Criell masz like :-)
- ¢яιєℓℓ lubi to
[color=#000000;]________________________________________________________________________________________________________________________________[/color]
Pomogłem? Liczę na like
Napisano 25 luty 2015 - 11:47
Pozdrawiam Tych co z "8" mapek dropia 11 ognisk. Ja jak pisalem wyzej z 40+ map mialem 3 puste, wiec nie wiem jak Wy to robicie.
Napisano 26 luty 2015 - 12:49
- ¢яιєℓℓ lubi to
Napisano 26 luty 2015 - 15:38
Tak dokładnie. Mamy runiki. Ale nie mamy ich od tak z dupy. Sami na nie również lataliśmy mapy.
Data zakończenia gry : Coś koło 17roku. 🤔
Napisano 26 luty 2015 - 17:22
Jasne że tak ^^ mam pytanie czy czasem nie jest łatwiej wbic na PL'u max lvl i najlepsze eq?? Oczywiście na Virtualu mamy więcej broni i zbroi ale osoby które graja tu 4 lata a żeby zrobić broń otchłani +20 i zbr +9 to bedzie to raczej niemożliwe ) nie lepiej dać teraz większy % na ulepszenie wszystkiego?? ci co maja bronie run +20 i tak raczej nie muszą obawiać tego ze ktoś kto ma run bron +6 to zachwile ich ''dogoni'' najlepiej to dałbym tez na eq otchłani większy % żeby po 4 latach gry ''jak ktoś teraz startnie'' zrobi sobie to eq otchłani...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych