Więc tak.. Powie jak to jest zobione że dungeon dla małych lv, trzeba biegać połowę mapy i do tego w 80% jest nie do przejścia. Gdzie tu sprawiedliwość ?? Dla przykładu ja dzisiaj byłem tak ok. 30 razy żeby nie skłamać i udało mi się to ukończyć UWAGA! tylko 1 raz ! Czy ktoś był by w stanie się jakoś za to zabrać i chociaż zmienić te szyfry na coś takiego że po ubiciu spota wpisuje się kod, a nie te zarodki które dropią albo co spot alb co 10 spotów ? Naprawdę moim zdanie takie podejście mija się z celem bo nawet jeśli są chęci to ile można... I uprzedzając wypowiedzi, to nie ułatwi tak bardzo gry bo i tak trzeba biegać daleko ale przynajmniej da się to jakoś ukończyć. Troszkę zajmie to czasu ale przynajmniej to ukończymy, bo na chwilę obecną dojście do bossa graniczy z cudem.

Napisano 06 marzec 2015 - 22:09
Napisano 06 marzec 2015 - 22:17
Robiłem wcześniej tą mapke i udawało się ukończyć około co 3-5 mapke więc nie jest źle.
Zarobek dość spory bo z 10szkat wpadły mi 2 bao-bao także już jakaś kasa była na start. Do ubicia bosa też nie trzeba nie wiadomo jakiego EQ także trochę pomyśleć + rekawica na drop i mapke zrobisz w moment
Napisano 06 marzec 2015 - 22:20
Jakos inni nie maja problemów i chcesz to zmieniać bo zacząłeś chodzić na ta mapke? Żeby udogodnic warunki dla siebie ehh
Masz pare kombinacji
Niee To nie jest kwestia tego że robię to pod siebie. Tylko poprostu na 30 mapek 1 ukończona to niezbyt fajnie, nie sądzisz ?
Napisano 06 marzec 2015 - 22:26
A co ty myślałeś że za każdym wejściem ukończysz mapke ? Ta mapka jest darmowa musi mieć jakieś zabezpieczenie żeby nie było masówki.

Napisano 06 marzec 2015 - 22:55
No ja rozumiem Chodzi mi o to żeby zmienić troszkę to wyzwanie xd W sęsie że ubijesz moby i możesz wpisać kod.
Rozgryzłem francę !
Użytkownik Setto. edytował ten post 07 marzec 2015 - 00:12
Napisano 07 marzec 2015 - 06:52
Data i godzina rozpoczęcia gry: 2011-09-30 22:58:12
Napisano 07 marzec 2015 - 07:14
Jak to Kotek w CatInfo mówił: ludzie mają tak, że jak chodzą na jakąś mapkę, to coś im się nie podoba i najlepiej, jakby ją ułatwili.
Ale do rzeczy - jak już pisali wyżej: mapka jest darmowa, więc nie za każdym razem ci się uda. Ludzie głównie mają kłopot z kodami, na których wystarczy mieć trochę szczęścia - czasem poleci jedna część kodu na 5 minut, a czasem 3-4 na raz. I tak mają wszyscy.
A to, że zrobiłeś 1/10 mapek, świadczy, że miałeś po prostu pecha (i uwaga, niech cię to nie zdziwi - innym również się to zdarza)
- Admin i Setto. lubią to
Napisano 07 marzec 2015 - 07:38
Jak to Kotek w CatInfo mówił: ludzie mają tak, że jak chodzą na jakąś mapkę, to coś im się nie podoba i najlepiej, jakby ją ułatwili.
Ale do rzeczy - jak już pisali wyżej: mapka jest darmowa, więc nie za każdym razem ci się uda. Ludzie głównie mają kłopot z kodami, na których wystarczy mieć trochę szczęścia - czasem poleci jedna część kodu na 5 minut, a czasem 3-4 na raz. I tak mają wszyscy.
A to, że zrobiłeś 1/10 mapek, świadczy, że miałeś po prostu pecha (i uwaga, niech cię to nie zdziwi - innym również się to zdarza)
Temat jest do zamknięcie To nie do końca zależy od szczęścia ! Trzeba pomyśleć i z głowy
Już nie mam problemu i w sumie macie rację
Ale no chyba każdy by się zdenerwował jeśli na 30 mapek ukończył 1 Teraz kończę wszystkie
(No prawie bo raz mi się zbugowało
)
Użytkownik Setto. edytował ten post 07 marzec 2015 - 07:38
Napisano 07 marzec 2015 - 10:49
- Setto. lubi to
Napisano 07 marzec 2015 - 13:16
- Cz0-kapik i Pathology lubią to
Napisano 07 marzec 2015 - 23:11
Teleportacja w pierscieniu bylaby super a co do reszty to niech tak zostanie jak jest
Napisano 08 marzec 2015 - 09:34

Napisano 08 marzec 2015 - 15:56
nie raz przechodziłem razadora n 3 szyframi a 2 to była norma i z 15 prob moze raz mi sie nie udawało to ja nie wiem jak ty to robisz
Jak ludzie na mnie mówią : Pisar / Pisarek / Pisuar / Pisu / Pisau / Pisauek / Pisuarek / Psiór / Pisak / Pisag / Pisiu / Pisklak / Pśór / Gwałciciel
jak chcesz się pomodlić gg : 49696360 (Czasem jestem)
Jestem pokemonem i mam swoje pokemony BIJACZ !
Sygna od koxa Chimure
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: wrota, piekieł, kody
Wasza Twórczość →
Strefa Video →
Filmy z serwera →
1# "Bramy piekieł" + BONUSNapisany przez Setto. , 03 mar 2015 bramy, piekieł, bonus |
|
![]()
|
||
Forum główne →
Dyskusje VirtualMT2 →
Archiwum →
Ankieta
RAZADORNapisany przez Dutch , 30 gru 2014 razador, zadanie, piekło, bramy i 1 więcej |
|
![]()
|
||
Forum główne →
Dyskusje VirtualMT2 →
Archiwum →
Bramy piekieł - Misja ze zgadywaniem kodu.Napisany przez Setto. , 22 paź 2014 bramy, piekieł, misja i 2 więcej |
|
![]()
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych