Pro propozycja, jedna z najlepszych wkoncu nie bedzie komp chodził 24/7 i bedzie mogll odpcząć, a mam takie pytanie, jak mamy shopek to będziemy mogli go zamknać w kazdej chwili by można bylo dodać na drop do sklepu?

Napisano 17 marzec 2015 - 04:39
Napisano 17 marzec 2015 - 06:36
A co jeśli będzie pełny sklep is i itemki przekroczą index slepu i wylądują poza oknem? Ja na waszym miejscu napisał bym dodatkowy magazyn taki jak is, tylko służył by jako magazyn na przedmioty z shopa offline. I jeszcze pytanie techniczne, jak to ma działać? Wystawiając taki shop będzie dodawany wpis do bazy danych czy będziecie to na flagach robić?
Napisano 17 marzec 2015 - 07:39
Pro propozycja, jedna z najlepszych wkoncu nie bedzie komp chodził 24/7 i bedzie mogll odpcząć, a mam takie pytanie, jak mamy shopek to będziemy mogli go zamknać w kazdej chwili by można bylo dodać na drop do sklepu?
Jeśli wystawisz sklep to po zalogowaniu się na konto z którego go wystawiałeś, będziesz miał nową opcję/możliwość zamknięcia sklepu bez konieczności szukania go i fizycznego naciśnięcia na niego.
A co jeśli będzie pełny sklep is i itemki przekroczą index slepu i wylądują poza oknem? Ja na waszym miejscu napisał bym dodatkowy magazyn taki jak is, tylko służył by jako magazyn na przedmioty z shopa offline. I jeszcze pytanie techniczne, jak to ma działać? Wystawiając taki shop będzie dodawany wpis do bazy danych czy będziecie to na flagach robić?
Takie rzeczy tylko w erze, ale u nas możliwość wpakowania dowolnej ilości itemów w jeden slot magazynu IS już dawno jest rozwiązana
- Mαdαrα i omm lubią to
Napisano 17 marzec 2015 - 09:32

- IdzNaWies lubi to
Napisano 17 marzec 2015 - 14:16
Ps poza tym pracuja nad 2 kolejnymi stronami w eq
Napisano 17 marzec 2015 - 15:32
Napisano 17 marzec 2015 - 16:19
http://iv.pl/
EuforioX
255 Lvl
Postać od początku moja aktywny prawie 24/7
Napisano 17 marzec 2015 - 16:24
Nie możecie dodać takich opcji:
1.Gdy shop offline zostanie wykupiony,nie będzie już w nim żadnego itemu to po prostu znika?
3.Możemy dodać lub usunąć niektóre przedmioty które wystawliśmy w shopie bez konieczności zamykania całego shopa.
Widziałem już ten system shopów offline z wymienionymi opcjami włączenie ;>
Na prośbę niżej punkt 2 usunięty.
Niemożliwe? : http://forum.virtual...4197__shopp.jpg A jednak
Użytkownik ♥ Lozappo ♥ edytował ten post 17 marzec 2015 - 19:30
Napisano 17 marzec 2015 - 16:32
Nie możecie dodać takich opcji:
1.Gdy shop offline zostanie wykupiony,nie będzie już w nim żadnego itemu to po prostu znika?
2.W każdym momencie możemy zmienić cenę itemów które wystawialiśmy shop.
3.Możemy dodać lub usunąć niektóre przedmioty które wystawliśmy w shopie bez konieczności zamykania całego shopa.
Widziałem już ten system shopów offline z wymienionymi opcjami włączenie ;>
z tym 2punktem to bez sensu co piszesz bo jesli wystawiasz item to juz masz cene to po co ja zmieniac ?
admin napisal ze nie ma takiej opcji a ty piszesz nadal
wysatwiles cos za brylki i ma to swoja cene niech stoij po co zmieniac
Napisano 17 marzec 2015 - 17:48
a mam pytanie do admina ze
jak włączymy postac zrobimy sklep wylogujemy sie z gry i wyłącze kompa to i tak bedzie ten sklep stał czy juz nie?
Napisano 17 marzec 2015 - 17:50
a mam pytanie do admina ze
jak włączymy postac zrobimy sklep wylogujemy sie z gry i wyłącze kompa to i tak bedzie ten sklep stał czy juz nie?
Właśnie o to w tym wszystkim chodzi, po wyłączeniu komputera shop będzie stał.
Napisano 17 marzec 2015 - 17:52
Jestem Za
xd
Napisano 17 marzec 2015 - 18:09
Wojtek jaka komenda będzie na zamknięcie sklepu którego nie będzie trzeba szukać ? Czy może jakaś opcja będzie ? Ogółem pomysł jest niesamowicie zarąbisty
GRAM TUTAJ OD : 2011-06-13 Godzina : 08:44:01 Informacja od [admin]
Nick : lVirusTl lvl : 255 Guild : Brak
Królestwo : Chunjo
Rodzina : Temari
Napisano 17 marzec 2015 - 18:19
Wojtek jaka komenda będzie na zamknięcie sklepu którego nie będzie trzeba szukać ? Czy może jakaś opcja będzie ? Ogółem pomysł jest niesamowicie zarąbisty
1. Masz u Kota na filmie.
2. Z pewnością zostanie to napisane w aktualizacji.
Data zakończenia gry : Coś koło 17roku. 🤔
Napisano 17 marzec 2015 - 19:50
i bym np kupil ze sklepu Is medal to gdzie sie zmiesci
[color=#00ff00;]Yoszimitsu [/color][color=#008000;](Kup taniej sprzedaj drożej)[/color]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych