Napisano 18 marzec 2015 - 08:33

Napisano 18 marzec 2015 - 08:51
A co jesli wystawimy full sklep i nic nikt nie kupi wszystko idzie do is
i bym np kupil ze sklepu Is medal to gdzie sie zmiesci
Jak juz pisałem wcześniej, u nas istnieje możliwość wrzucenia w ten sam slot kilku itemów. Przykładowo na 1 slocie masz boskie buty kupione w Is i nic nie stoi na przeszkodzie żeby w ten sam slot "poleciał" item z shopu offline. Po prostu po wyjęciu jednego itemu pojawi się drugi
- Pomka i melistov lubią to
Napisano 18 marzec 2015 - 08:56
Jak juz pisałem wcześniej, u nas istnieje możliwość wrzucenia w ten sam slot kilku itemów. Przykładowo na 1 slocie masz boskie boty kupione w Is i nic nie stoi na przeszkodzie żeby w ten sam slot "poleciał" item z shopu offline. Po prostu po wyjęciu jednego itemu pojawi się drugi
Buty Wojtuś, buty
Napisano 18 marzec 2015 - 16:39
Dobry pomysł Wojciech
[font="'times new roman', times, serif;"][color=#006400;] Nick : [/color][color=#800080;]JALAPENO / otoTABALUGA[/color][/font]
[font="'times new roman', times, serif;"][color=#006400;] Lv : [/color][color=#800080;]255 / 255[/color][/font]
[font="'times new roman', times, serif;"][color=#006400;]Klasa : [/color][color=#800080;]Sura BM / Woj Mental[/color][/font]
[font="'times new roman', times, serif;"][color=#006400;]Gildia :[/color][color=#800080;] ............./ Bajlandoo[/color][/font]
Napisano 18 marzec 2015 - 20:39
[color=rgb(0,0,0);font-family:Roboto, arial, sans-serif;font-size:13px;]╭━━━╮╱╱╱╱╱╭╮
┃╭━╮┃╱╱╱╱╱┃┃
┃╰━━┳╮╭┳━━┫┃╭┳━━╮
╰━━╮┃╰╯┃╭╮┃╰╯┫┃━┫
┃╰━╯┃┃┃┃╰╯┃╭╮┫┃━┫
╰━━━┻┻┻┻━━┻╯╰┻━━╯
╭╮╭╮╭╮╱╱╱╱╱╱╱╭╮
┃┃┃┃┃┃╱╱╱╱╱╱╱┃┃
┃┃┃┃┃┣━━┳━━┳━╯┃
┃╰╯╰╯┃┃━┫┃━┫╭╮┃
╰╮╭╮╭┫┃━┫┃━┫╰╯┃
╱╰╯╰╯╰━━┻━━┻━━╯
╭━━━╮╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╭╮╱╱╱╱╱╱╱╭╮
┃╭━━╯╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱┃┃╱╱╱╱╱╱╱┃┃
┃╰━━┳╮╭┳━━┳━┳╮╱╭┳━╯┣━━┳╮╱╭╮┃┃
┃╭━━┫╰╯┃┃━┫╭┫┃╱┃┃╭╮┃╭╮┃┃╱┃┃╰╯
┃╰━━╋╮╭┫┃━┫┃┃╰━╯┃╰╯┃╭╮┃╰━╯┃╭╮
╰━━━╯╰╯╰━━┻╯╰━╮╭┻━━┻╯╰┻━╮╭╯╰╯
╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╭━╯┃╱╱╱╱╱╱╭━╯┃
╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╰━━╯╱╱╱╱╱╱╰━━╯[/color]
Napisano 18 marzec 2015 - 21:01
Tutaj masz wypowiedz Admina z pierwszej strony tematu.A co jeśli zapomnę gdzie postawiłem sklep? Da sie go jakoś zamknąć ? Jakby mi znajomy zrobił kawał i postawił gdzieś sklep a niezbędne wiedział np w dolinie orków ch 7 a ja nie będę o tym wiedział ?
" Jeśli wystawisz sklep to po zalogowaniu się na konto z którego go wystawiałeś, będziesz miał nową opcję/możliwość zamknięcia sklepu bez konieczności szukania go i fizycznego naciśnięcia na niego."
- LothrykMT lubi to
Napisano 19 marzec 2015 - 11:41
Jeśli wystawisz sklep to po zalogowaniu się na konto z którego go wystawiałeś, będziesz miał nową opcję/możliwość zamknięcia sklepu bez konieczności szukania go i fizycznego naciśnięcia na niego.
Takie rzeczy tylko w erze, ale u nas możliwość wpakowania dowolnej ilości itemów w jeden slot magazynu IS już dawno jest rozwiązana
Właściwie to będzie fajny magazyn - nieskończony - niemasz miejsca w eq/magazynie? wystaw itemy w sklepie > zamknij sklep > i Voilà ! itemki w magazynie IS
Użytkownik Tynajus edytował ten post 19 marzec 2015 - 11:42
[color=rgb(0,0,0);font-family:Roboto, arial, sans-serif;font-size:13px;]╭━━━╮╱╱╱╱╱╭╮
┃╭━╮┃╱╱╱╱╱┃┃
┃╰━━┳╮╭┳━━┫┃╭┳━━╮
╰━━╮┃╰╯┃╭╮┃╰╯┫┃━┫
┃╰━╯┃┃┃┃╰╯┃╭╮┫┃━┫
╰━━━┻┻┻┻━━┻╯╰┻━━╯
╭╮╭╮╭╮╱╱╱╱╱╱╱╭╮
┃┃┃┃┃┃╱╱╱╱╱╱╱┃┃
┃┃┃┃┃┣━━┳━━┳━╯┃
┃╰╯╰╯┃┃━┫┃━┫╭╮┃
╰╮╭╮╭┫┃━┫┃━┫╰╯┃
╱╰╯╰╯╰━━┻━━┻━━╯
Napisano 20 marzec 2015 - 09:52
Właściwie to będzie fajny magazyn - nieskończony
- niemasz miejsca w eq/magazynie? wystaw itemy w sklepie > zamknij sklep > i Voilà ! itemki w magazynie IS
Dokładnie tak będzie, magazyn Is będzie miał nieograniczoną pojemność. Poniżej kilka creensotów przedstawiających działania takiego magazynu
Na poniższym screenshocie, przedstawione są itemy umieszczone w tym samym slocie
Po wyjęciu itemów "nałożonych" na siebie, system uruchamia odświeżanie oraz auto sortowanie pozostałych itemów
w magazynie itemshop
Fix na opcję pożyczania w systemie Offline - Cena itemu zostaje automatycznie zmieniona
W trybie Offline nie będzie można pożyczyć itemu.
Widok przycisku przejścia w tryb Offline
Aktualnie do zrobienia pozostał nam tylko test całości, oraz dodanie opcji wysyłania emaila z informacją o sprzedanym itemie do właściciela konta.
- iSeeYou, ♔ Lord ♔ i melistov lubią to
Napisano 20 marzec 2015 - 10:39
Mam nadzieję że w aktualizacji dodającej sklep offline będzie dodane te 2 czy tam 3 nowe karty w eq i ten odnowiony biolog na małe lvl
┃╭━╮┃╱╱╱╱╱┃┃
┃╰━━┳╮╭┳━━┫┃╭┳━━╮
╰━━╮┃╰╯┃╭╮┃╰╯┫┃━┫
┃╰━╯┃┃┃┃╰╯┃╭╮┫┃━┫
╰━━━┻┻┻┻━━┻╯╰┻━━╯
╭╮╭╮╭╮╱╱╱╱╱╱╱╭╮
┃┃┃┃┃┃╱╱╱╱╱╱╱┃┃
┃┃┃┃┃┣━━┳━━┳━╯┃
┃╰╯╰╯┃┃━┫┃━┫╭╮┃
╰╮╭╮╭┫┃━┫┃━┫╰╯┃
╱╰╯╰╯╰━━┻━━┻━━╯
Napisano 20 marzec 2015 - 10:59
Popularny
Mam nadzieję że w aktualizacji dodającej sklep offline będzie dodane te 2 czy tam 3 nowe karty w eq i ten odnowiony biolog na małe lvl
Wraz z aktualizacją shopów pojawi się spora paczka "Świąteczna" w której znajdą się rzeczy takie jak:
- Nowe kostiumy świąteczne
- Nowe świąteczne fryzury
- Nowe świąteczne wierzchowce
- Nowe świąteczne petsy
- Nowa mapa
- Gwiazdor, Mαdαrα, Morganax i 7 innych osób lubią to
Napisano 20 marzec 2015 - 16:34
Wraz z aktualizacją shopów pojawi się spora paczka "Świąteczna" w której znajdą się rzeczy takie jak:
- Nowe świąteczne petsy
- Nowa mapa
Nieźle się zapowiada,czekamy
Napisano 20 marzec 2015 - 17:56
- Nowe świąteczne petsy
- Nowa mapa
A te rzeczy o które zapytałem? - karty w eq,biol?
┃╭━╮┃╱╱╱╱╱┃┃
┃╰━━┳╮╭┳━━┫┃╭┳━━╮
╰━━╮┃╰╯┃╭╮┃╰╯┫┃━┫
┃╰━╯┃┃┃┃╰╯┃╭╮┫┃━┫
╰━━━┻┻┻┻━━┻╯╰┻━━╯
╭╮╭╮╭╮╱╱╱╱╱╱╱╭╮
┃┃┃┃┃┃╱╱╱╱╱╱╱┃┃
┃┃┃┃┃┣━━┳━━┳━╯┃
┃╰╯╰╯┃┃━┫┃━┫╭╮┃
╰╮╭╮╭┫┃━┫┃━┫╰╯┃
╱╰╯╰╯╰━━┻━━┻━━╯
Napisano 20 marzec 2015 - 18:09
A te rzeczy o które zapytałem?
- karty w eq,biol?
Nie nie wyrobimy się z dodatkowymi zakładkami i biologiem.
Na chwile obecną skończyliśmy powiadomienie meilowe informujące gracza o sprzedaży itemów ze sklepu Offline.
- Mαdαrα i вαятєкχкσgz lubią to
Napisano 20 marzec 2015 - 18:55
Jesli juz wszystko skonczone, bo na dobra sprawe zostaly tylko testy, dalbys rade wprowadzic ten system szybciej?Nie nie wyrobimy się z dodatkowymi zakładkami i biologiem.
Na chwile obecną skończyliśmy powiadomienie meilowe informujące gracza o sprzedaży itemów ze sklepu Offline.
Napisano 20 marzec 2015 - 19:24
Nie nie wyrobimy się z dodatkowymi zakładkami i biologiem.
Rozumiem, że to tylko pomyłka w nazwie ale w nazwie maila jest błąd w pisownii. Swoim, a jest swojm. Nie wiem czy tylko w tescie BETA dlatego o nim napisałem, aby go nie przeoczyć.
Data zakończenia gry : Coś koło 17roku. 🤔
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych