Takie pytanko, głównie do Kotka. Można odebrać jeszcze range Vip na Ts?

Napisano 08 kwiecień 2015 - 16:12
Napisano 08 kwiecień 2015 - 16:26
Po frytkach
Napisano 08 kwiecień 2015 - 16:56
Będę walczył
Oto dowód w postaci wiadomości PW do [GM]Kotek, jak widać nie mineło jeszcze 48 godzin
Post kotka był:
Co sądzicie?
Napisano 08 kwiecień 2015 - 17:36
No co do korzystania racja wchodze może raz, dwa na tydzień, ale jak się wygrało to się należy nie?
Zresztą słyszałem że konto Vip można sprzedać i to za nawet ładną cene.
Po to mi potrzebne... ale dobra, szkoda. Temat off.
Napisano 08 kwiecień 2015 - 18:21
Tak sobie teraz myśle.. Wziąłeś Vip'a arabowi XD
Taaa... wziąłem... wziąłem ale nie mam. Tak z ciekawości ile warte takie coś?
Napisano 08 kwiecień 2015 - 19:15
Napisano 08 kwiecień 2015 - 19:53
Na choy ktoś bierze udział, jak nie odbierze nagrody. Myślenie poziom HARD .
Pozdrawiam.
PS. I weź się człowieku nie wkurwi****
Użytkownik ZjaraanyArab edytował ten post 08 kwiecień 2015 - 19:53
- yy., Buhaj1337 i ℓєяяσяℓ lubią to
Data zakończenia gry : Coś koło 17roku. 🤔
Napisano 08 kwiecień 2015 - 20:40
- ZjaraanyArab, ! кιиєк™, Logax i 1 inna osoba lubią to

Napisano 08 kwiecień 2015 - 21:37
nie minęło 48h? XDD 24.03-8.04 to rzeczywiście mogło nie minąć 48h A kotek non stop siedzi na TS więc nie ma v takiego problemu żeby rzadko był ;>
Jednak cofam co napisałem xdd
Jak nie afczy to go nie ma jak ja jestem na ts codziennie do 20 to troche widzę xd
Czasem wejdzie a czasem nie xd no ale każdy ma swoje życie i jednak nie dopatrzyl termainu chodzi o naomixa ale kotek np pykniety item to juz spóźnia sie z tym eventem ze hoho a mikro i komp ma i dlaczego nie nagra? Np dzis wczoraj mogl nagrać albo i wczesniej...
Napisano 08 kwiecień 2015 - 22:01
Będę walczył
Oto dowód w postaci wiadomości PW do [GM]Kotek, jak widać nie mineło jeszcze 48 godzin
Post kotka był:
Co sądzicie?
"Bede walczył"
Nie rób z siebie bez obrazy kretyna, Zasady są proste
Na odbiór rangi masz 48h, czyli wychodzisz na ts i szukasz Kotka i trujesz mu dupę o vipa własnie przez te 48h
Pojawiasz się nagle z dupy, i pewnie byś chciał żeby on jeszcze za tobą latał i szukał na kanałach...
Kompletna Wiocha kolego ...
Napisano 09 kwiecień 2015 - 04:18
"Bede walczył"
Nie rób z siebie bez obrazy kretyna, Zasady są prosteNa odbiór rangi masz 48h, czyli wychodzisz na ts i szukasz Kotka i trujesz mu dupę o vipa własnie przez te 48h
Pojawiasz się nagle z dupy, i pewnie byś chciał żeby on jeszcze za tobą latał i szukał na kanałach...
Kompletna Wiocha kolego ...
Czego ty chcesz? Właśnie specjalnie dlatego napisałem ten temat żeby Kotek go zauważył ( jak nie zauważy to trudno) Pisałem mu na PW, olał mnie; na TS wiadomość wysłałem(aktualny brak mikrofonu)- to samo. Nie siedzę jak jakiś nolife przy Metinie dzień i noc jak ty (patrząc o której godzinie napisałeś post...)
więcej już nie chce mi się pisać...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych