Za maly lv
Trochę to bez sensu... Powinno dropić normalnie nie da się tego wprowadzić?
Napisano 09 maj 2015 - 09:32
Za maly lv
Trochę to bez sensu... Powinno dropić normalnie nie da się tego wprowadzić?
[color=#ff0000;]Moje postacie:[/color]
[color=#008000;]Minatsu-off/buff[/color]
[color=#008000;]Konata[/color]
Napisano 09 maj 2015 - 21:51
Pucharki hadesa mozna by było dac z % do jakiegoś nieużywanego bossa i dostawić tego bossa do DC
Napisano 11 maj 2015 - 12:07
Po przerwie nocnej nie można rozmienić brył oraz pod klawiszem G nie ma poruszania kamerą co jest nieco denerwujące.
Napisano 11 maj 2015 - 12:19
Zawsze i wszędzie VirtualMT2.
Napisano 11 maj 2015 - 12:36
Ja bym przypatrzył się Posejdonom bo się "trochę" bugują
Napisano 11 maj 2015 - 12:45
Funkcja z przycisku g jest przeniesiona na Y
To nadal z błędem że kamera bez przerwy leci w górę.
Napisano 11 maj 2015 - 16:58
Po przerwie nocnej nie można rozmienić brył oraz pod klawiszem G nie ma poruszania kamerą co jest nieco denerwujące.
Brylki normalnie sie rozmieniaja a co do kamery to po co tego wgl uzywasz jak masz myszke i wciskanie tych klawiszy do kamery jest klopotliwe myszka machniesz i po sprawie
Napisano 11 maj 2015 - 17:07
Wrzucimy poprawkę wieczorem pod klienta.
Napisano 11 maj 2015 - 17:27
Brylki normalnie sie rozmieniaja a co do kamery to po co tego wgl uzywasz jak masz myszke i wciskanie tych klawiszy do kamery jest klopotliwe myszka machniesz i po sprawie
No np. dla mnie jest wygodniejsze używanie klawiatury niż myszki. Więc takie docinki możesz zostawić dla siebie.
Napisano 11 maj 2015 - 17:28
No np. dla mnie jest wygodniejsze używanie klawiatury niż myszki. Więc takie docinki możesz zostawić dla siebie.
Póki co 8 i 2 na klawiaturze numeryczne.
Napisano 11 maj 2015 - 18:19
[color=#006400;][font="'lucida sans unicode', 'lucida grande', sans-serif;"]POMOGŁEM[/color][/font][color=#0000ff;][font="'lucida sans unicode', 'lucida grande', sans-serif;"], [/color][/font][color=#a52a2a;][font="'lucida sans unicode', 'lucida grande', sans-serif;"]ZAINSPIROWAŁEM[/color][/font][color=#0000ff;][font="'lucida sans unicode', 'lucida grande', sans-serif;"], [/color][/font][color=#ff0000;][font="'lucida sans unicode', 'lucida grande', sans-serif;"]PODNIECIŁEM[/color] ??[/font][color=#0000ff;][font="'lucida sans unicode', 'lucida grande', sans-serif;"] DEJ PAN +[/color][/font]
Napisano 11 maj 2015 - 21:31
Wydaję mi się że to będzie istotne. Tworząc nową postać na tym kliencie nie dostajemy pierścienia teleportacji . W skrzynce go nie ma. Więc jak ktoś zaczyna od nowa może mieć tyci kłopot.
Użytkownik σятιz™ edytował ten post 11 maj 2015 - 21:32
[font="'comic sans ms', cursive;"]Nie wolno się bać.[/font]
[font="'comic sans ms', cursive;"]Strach zabija duszę.[/font]
[font="'comic sans ms', cursive;"]Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.[/font]
[font="'comic sans ms', cursive;"]Stawię mu czoło.[/font]
[font="'comic sans ms', cursive;"]Niechaj przejdzie po mnie i przeze mnie.[/font]
[font="'comic sans ms', cursive;"]A kiedy przejdzie, obrócę oko swej jaźni na jego drogę.[/font]
[font="'comic sans ms', cursive;"]Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. Jestem tylko JA.[/font]
Napisano 12 maj 2015 - 01:16
Wydaję mi się że to będzie istotne. Tworząc nową postać na tym kliencie nie dostajemy pierścienia teleportacji . W skrzynce go nie ma. Więc jak ktoś zaczyna od nowa może mieć tyci kłopot.
TP masz teraz przy bonach, razem z dozo i zamknieciem shopu
Napisano 12 maj 2015 - 03:21
Wystarczy otworzyć oczy. Od stycznia korzystamy z przycisku z questem na pierścień.
Wasza Twórczość →
Strefa Video →
Filmy z serwera →
Rotek #8 Nowy Klient :)Napisany przez яσтмιѕzcz √ , 18 lut 2015 rotek, nowy, klient |
|
|
0 użytkowników, 29 gości, 0 anonimowych