Tak ciężko go znaleźć?
Lepiej niech tam sobie pierścionek zajmuje jedno miejsce w eq, niż każdy ma odsłaniać i tak zakrywaną... część "bonusową". Zapewne część nowych graczy (wyżej widać, że i starych) nie jest, aż tak genialna, żeby to dostrzec.
Dodanie expowisk dla petów. Admin obiecał - nie raz, nie dwa, rozważenie tego. Więc chyba nadszedł czas, żeby to ruszyć. W końcu ile można czekać.
Po pierwsze: dodanie mapy do expa od 183lvl. Jest kilka petów z takim poziomem, jest trochę ze 180, każdy z właścicieli ma chęć, aby rozwinąć postać jeszcze bardziej, a także mieć przy pecie jak największą cyferkę
. Strona główna twierdzi, że maksymalny lvl peta to 255, więc może w końcu umożliwicie nam jego zdobycie.
Po drugie: zwiększenie ilości potworów w czerwonym lesie, minimum trzykrotnie. Od 146lvl exp w czerwonym lesie/empire to katorga. Leci ponad dwa razy gorzej niż na mapie metin1. Również wałkowałem temat z Wojtkiem, ale chyba za mało
. Osobiście (aczkolwiek, nie tylko mi
) odechciewa mi się wbijania lvl w takich warunkach. Trzeba poświecić około 2,5x więcej czasu, niż expiąc na metinach, co jest kompletną męczarnią i stratą czasu.