Nie polecam tej gildi same dzieci

Napisano 13 lipiec 2015 - 03:18
Jezeli będziesz ciagle usuwal ludzi to nigdy nie uzbierasz stalego skladu

Nie jestem na tyle slaby zeby samemu ich pogonic xD
Napisano 13 lipiec 2015 - 04:21
Nie polecam tej gildi same dzieci
O co bo kilka dedow wylapales? to juz "nie polecam" nie moja wina 15latce na rodzine wbijasz czlowieku...
ale spokojnie zobaczymy jak na to twoja liderka zareaguje tez mam z nia troche do pogadania
Na fonie jestem
Jezeli będziesz ciagle usuwal ludzi to nigdy nie uzbierasz stalego skladu
Nie jestem na tyle slaby zeby samemu ich pogonic xD
O to juz sie nie martw jestem uparty zaufaj mi jesli wyznaczam sb cel to go osiagam
Napisano 13 lipiec 2015 - 05:59
Niezły rygor w tej gildii. Lepiej niż w wojsku, uderze kogoś przy rudzie = kick. Naprawdę gratuluję i nie polecam. Jak ja bym zaczął szukać i zgłaszać tych waszych graczy, to tam zostałoby Was dwóch czy tam trzech (lider i zastępcy)
Jeśli według Ciebie normalne jest latanie po wszystkich ch i szukanie kogoś kto kopie żeby sobie pobić bo od swojego lvla pada to pozdro

- MisiaczeQ i Sheev lubią to
Napisano 13 lipiec 2015 - 06:10
Niezły rygor w tej gildii. Lepiej niż w wojsku, uderze kogoś przy rudzie = kick. Naprawdę gratuluję i nie polecam. Jak ja bym zaczął szukać i zgłaszać tych waszych graczy, to tam zostałoby Was dwóch czy tam trzech (lider i zastępcy)
Wiesz nie to ze cos ale co mi da tlumaczenie skoro reguly wyjasniam na poczatku jesli sie do nich nie stosuja odrazu wywalam a skoro tak sadzisz xD(szukac to szukaj zrobisz mi przysluge)
Użytkownik Thisis edytował ten post 13 lipiec 2015 - 12:26
Napisano 13 lipiec 2015 - 06:12
O co bo kilka dedow wylapales? to juz "nie polecam" nie moja wina 15latce na rodzine wbijasz czlowieku...
ale spokojnie zobaczymy jak na to twoja liderka zareaguje
tez mam z nia troche do pogadania
O to juz sie nie martw
jestem uparty zaufaj mi jesli wyznaczam sb cel to go osiagam
ta ale wbiłem jej na rodzinę mówiąc żeby szła spać bo ja mam kablem od pilota będzie bić pozdro
Użytkownik zαнαנѕмαткι ™ edytował ten post 13 lipiec 2015 - 06:13
Napisano 13 lipiec 2015 - 06:56
Nie zdziwie sie jak bedzie tak jak mówił silent hehe
Nie powiem ze to zle ze założyłes gildie dla malych lvli bo to duzy PLUS u mnie ale staraj sie szikac ogarow
Zamiast odrazu usuwac czlonkow proponowal bym Ci dawac nowym okres próbny i mowic czego nie maja robić wtedy masz wieksze szanse na to ze szybxiej zbierzesz ludzi

Napisano 13 lipiec 2015 - 09:48
Tylko zpojrz na to ze im dłużej bedziesz zbierał sklad tym wiecej wrogow sobie narobicie i przez to wszyscy beda was tyrac bez zwgledu na to kto jest "normalny" a kto nie
Nie zdziwie sie jak bedzie tak jak mówił silent hehe
Nie powiem ze to zle ze założyłes gildie dla malych lvli bo to duzy PLUS u mnie ale staraj sie szikac ogarow
Zamiast odrazu usuwac czlonkow proponowal bym Ci dawac nowym okres próbny i mowic czego nie maja robić wtedy masz wieksze szanse na to ze szybxiej zbierzesz ludzi
Problem w tym ze znalesc ogarow na malych lvl to ciezka sprawa co do "okresu probnego" tak robie od poczatku i reguly zawsze wyjasniam
Napisano 13 lipiec 2015 - 10:19
....Nie polecam tej gildi same dzieci
Użytkownik Opiekun* edytował ten post 13 lipiec 2015 - 16:38
[color=#a9a9a9;][font="'courier new', courier, monospace;"]Grałem od 10.05.2011 do 23.07.2015[/color][/font]
Napisano 13 lipiec 2015 - 11:34
To sie tego trzymaj ale musisz uzyskac wiekszy skutek

Oby nie trawila kosa na kamien bo czasem tak jest
Napisano 13 lipiec 2015 - 11:56
Już tłumaczę, łowiłem Sobie i chciałem donieść przynęty , niestety członek waszej gildii uniemożliwił mi doniesienie ich poprzez ciągłe zabijanie 1 lvl , ze mną już taki cwany nie był ^,-
Dodatkowo lSmerf czy jak on ma , będąc liderem powinien przystopować ze swoim słownictwem na wołaj , bo się doigra
W skrócie, nie trawię takich osób.
1 Lvl nie da się zabić jeśli jest w swoim królestwie
Nie polecam bo do kultury osobistej wam bardzo duzo brakuje
Powodzenia raczej tez wam nie powiem
Staramy się ogarnąć nawet tych nie ogarniętych, których się nie da, zostają usunięci
[color=#a9a9a9;][font="'courier new', courier, monospace;"]Grałem od 10.05.2011 do 23.07.2015[/color][/font]
Napisano 13 lipiec 2015 - 13:05

Napisano 13 lipiec 2015 - 13:28
Powodzenia! To wspaniała gildia
Użytkownik papierowa tulejka edytował ten post 13 lipiec 2015 - 16:27
- MisiaczeQ lubi to
Napisano 13 lipiec 2015 - 14:19
- MisiaczeQ lubi to
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Chunjo
Chunjo
Forum główne →
Gildie →
Prezentacja Gildii →