Swietny pomysl, bardzo dobrze myslisz kolego

Napisano 20 lipiec 2015 - 17:00
Napisano 20 lipiec 2015 - 18:11
Jest dobrze jak jest nie ma liczb po przecinku i jest dobrze 1% to nie dużo
Nie musisz patrzeć aż wbije tylko po protu poczekaj te 20minut i będziesz mial ten ukochany 1%
Zrobilem kiedys propozycje aby były wyswietlane % przy expieniu peta zostalo to wprowadzone i powinno starczyć
2x NIE
Powiedz mi Kiedy Ty nie masz problemu do czegoś lub kogoś ? Ciekaw Jestem
- xKondzio lubi to
[color=#006400;][font="'comic sans ms', cursive;"][/color][/font]
Napisano 20 lipiec 2015 - 18:13
Jest dobrze jak jest nie ma liczb po przecinku i jest dobrze 1% to nie dużo
Nie musisz patrzeć aż wbije tylko po protu poczekaj te 20minut i będziesz mial ten ukochany 1%
Zrobilem kiedys propozycje aby były wyswietlane % przy expieniu peta zostalo to wprowadzone i powinno starczyć
2x NIE
Nie myśl tylko o sobie - większość ludzi jest za moją propozycją więc nie wiem w czym masz problem. Gdy będzie widać % po przecinko będzie to wiele wygodniejsze a obok można dodać ile to jest % już - exp wtedy stanie się na prawdę milszy.
- Savox, Раіи, Variatte i 2 innych osób lubią to
GRAM TUTAJ OD : 2011-06-13 Godzina : 08:44:01 Informacja od [admin]
Nick : lVirusTl lvl : 255 Guild : Brak
Królestwo : Chunjo
Rodzina : Temari
Napisano 20 lipiec 2015 - 18:15
Nie myśl tylko o sobie - większość ludzi jest za moją propozycją więc nie wiem w czym masz problem. Gdy będzie widać % po przecinko będzie to wiele wygodniejsze a obok można dodać ile to jest % już - exp wtedy stanie się na prawdę milszy.
Nikomu nie zaszkodzi gdzy będą widoczne liczby po przecinku ale po co to robic jak juz są pełne procenty nie wiem czy to ma sens
Zobaczymy czy admin wprowadzi czy nie
Napisano 20 lipiec 2015 - 18:18
Dobry pomysł mogli by tak zrobić ,
Napisano 20 lipiec 2015 - 18:26
Widzę, że dużo ludzi jest na tak więc coś musi w tym być, jak dla mnie bez różnicy. A tak btw to mam propozycję, żeby może jak na razie nie spamować nowymi jakimiś propozycjami albo nie powtarzać tego co było i nie przeszło. Niedługo (szczerze to nie mam pojęcia kiedy ) aktualizacja i może tam właśnie są wasze pomysły, więc warto poczekać. Piszę to dlatego, ponieważ sądzę, że to musi być trochę upierdliwe już dla administracji. Wszyscy tylko chcą i chcą
Napisano 20 lipiec 2015 - 18:30
Ja nie chcę - ja proponuję. Ja wiem ile administracja ma roboty i nie śpieszy się nigdzie - niech robią co mają do zrobienia zajmą się serwerem a dopiero gdy znajdą czas zajmą się propozycjami - kto tu pogania? Nikt .
Przyznam raczej trochę bym chciał bo to się jednak przyda ale dodanie takiego małego czegoś nie zaszkodzi - ogólnie teraz mi i nekromancji się to nie przyda bo on już ma 185 a ja z AntyViruską do pojutrza będziemy mieli 185 czyli juz serio maksymalny poziom który można wbić. Ale i tak zwiększą możliwość expienia petów prawdopodobnie pokarmami więc to się przyda i tak no i osobom z niższym lv petów.
Użytkownik Раіи edytował ten post 20 lipiec 2015 - 18:31
- Savox, '', Раіи i 3 innych osób lubią to
Napisano 20 lipiec 2015 - 19:39
Wojtek nie ma dachu a Ty się expieniem peta przejmujesz ! . hah ;x
Ale niech będzie w binarnym systemie exp peta
Wy macie 185 a ja kupie pokarmy i wbije 255 szybciej niż Wy:D>>>
Jest sens expienia ?
----------------------------------------------------------------------------------------------------
@ Gram tutaj od 2011-08-04 11:15:44® Info od GA.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Napisano 20 lipiec 2015 - 19:47
Wojtek nie ma dachu a Ty się expieniem peta przejmujesz ! . hah ;x
Ale niech będzie w binarnym systemie exp peta
Wy macie 185 a ja kupie pokarmy i wbije 255 szybciej niż Wy:D>>>
Jest sens expienia ?
Pokarmy będą dostepne od 184 peta i nie wiadomo ile expa będzie pokarm dawał - na poczatku może i dużo ale potem będzie ciężej bo pet będzie wymagał więcej doświadczenia.
Użytkownik Раіи edytował ten post 20 lipiec 2015 - 19:48
- Savox, Раіи, Variatte i 1 inna osoba lubią to
Napisano 20 lipiec 2015 - 19:51
Pokarmy będą dostepne od 184 peta
i nie wiadomo ile expa będzie pokarm dawał - na poczatku może i dużo ale potem będzie ciężej bo pet będzie wymagał więcej doświadczenia.
jak z biletami PO.
Bilet 5 PO dawał 20 pkt
a20 PO dawał 5 pkt xD
już wiesz dlaczego nie ma systemu PO... bilety będą pokarmem a doś losowy?
kurde. to muszę ogarnąć postać 255 i expić peta ... ale spota do expa juz mam :DD
@ Gram tutaj od 2011-08-04 11:15:44® Info od GA.
Napisano 20 lipiec 2015 - 19:52
Ja nie chcę - ja proponuję. Ja wiem ile administracja ma roboty i nie śpieszy się nigdzie
Akurat to nie było bezpośrednio do Ciebie. Tą propozycję widzę pierwszy raz więc spoko. Po prostu ludzie ciągle robią tematy o zbalansowaniu postaci, Razadorze i innych pierdołach, które były wałkowane setki razy. Jakbym ja musiał czytać, że ludzie ciągle piszą o pomysłach bez sensu, albo takich które były i z pewnego powodu nie przeszły, a do nich to nie dociera, to chyba bym zwariował.
Napisano 20 lipiec 2015 - 20:21
Jestem na tak
Napisano 20 lipiec 2015 - 20:33
Akurat to nie było bezpośrednio do Ciebie. Tą propozycję widzę pierwszy raz więc spoko. Po prostu ludzie ciągle robią tematy o zbalansowaniu postaci, Razadorze i innych pierdołach, które były wałkowane setki razy. Jakbym ja musiał czytać, że ludzie ciągle piszą o pomysłach bez sensu, albo takich które były i z pewnego powodu nie przeszły, a do nich to nie dociera, to chyba bym zwariował.
A no z tym się zgodzę - ja co do map nic bym nie zmieniał - jest wszystko idealnie i nie wiem dlaczego ludzie ciągle chcą zmian w mapach ^^
selvuk - się czyta się wie
Użytkownik Раіи edytował ten post 20 lipiec 2015 - 20:33
- Savox, Variatte, VqLx i 1 inna osoba lubią to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych