Wątpię że administracja udostępni takie dane...
Wiesz skoro jesli napisze z prosba o info na temat listy postaci danego gracza do supportu i otrzymam info to znaczy ze "Support udostepnia takie informacje"
Napisano 25 lipiec 2015 - 12:36
Wątpię że administracja udostępni takie dane...
Wiesz skoro jesli napisze z prosba o info na temat listy postaci danego gracza do supportu i otrzymam info to znaczy ze "Support udostepnia takie informacje"
Napisano 25 lipiec 2015 - 12:37
wiesz o co Wogóle chodzi mu?
Użytkownik BeetI edytował ten post 25 lipiec 2015 - 12:39
Napisano 25 lipiec 2015 - 13:08
Wiem... ale jak administracja udostepni takie dane, to pozbeda sie tego problemu a powstanie drugi.Mianowicie co jeśli ktos zacznie obrazac cie na 1 postaci to zawsze mozesz sobie gdzies isc a jak bedzie wiedzial o wszystkich twoich postaciach? Będzie cie tempił dowoli niewazne na jakią postac sie zalogujesz.
no to wyjasnij mi po co kogos obrazac? moze dzieci sie naucza kultury
Napisano 25 lipiec 2015 - 13:14
Napisano 25 lipiec 2015 - 13:26
Mnie sie tego pytasz? Ja nie obrazam nikogo ale z doświadczenia wiem ze tak jest i nie sądze zeby sie czegos nauczyli.no to wyjasnij mi po co kogos obrazac? moze dzieci sie naucza kultury
Napisano 25 lipiec 2015 - 13:51
Mnie sie tego pytasz? Ja nie obrazam nikogo ale z doświadczenia wiem ze tak jest i nie sądze zeby sie czegos nauczyli.
Pozatym co zrobisz jak bedziesz wiedzial kto cie obraza?
Zglosisz...czyli administracja i tak będzie miala robote,to tak jakbyś balisal ze ten gracz cie obraza i gnebi.
Nie pisz jak nie masz co
Czemu mialbym pisac do administracji jak wtedy ta osoba dostanie jedynie blokade na chat? bede zabijal na innych postkach "nie pisz jak nie masz co?"
Napisano 25 lipiec 2015 - 14:47
Bedziesz zabijal na innych postkach? I jaka to kara? Pozatym jak będziesz zabijał 1lvl? Skoro większosc takich co chca okrasc lub obrazac maja postki ktore moga usunąć.Czemu mialbym pisac do administracji jak wtedy ta osoba dostanie jedynie blokade na chat? bede zabijal na innych postkach
"nie pisz jak nie masz co?"
Napisano 25 lipiec 2015 - 15:26
Bedziesz zabijal na innych postkach? I jaka to kara? Pozatym jak będziesz zabijał 1lvl? Skoro większosc takich co chca okrasc lub obrazac maja postki ktore moga usunąć.
No i wlaśnie dlategp napisalem zebyś juz sie nie wypowiadał.
No i wlasnie dlatego chyba nie zrozumiales mojej propozycji
Napisano 25 lipiec 2015 - 15:51
Sory za pisanie nie na temat ale to juz nie chodzilo o propozycje tylko o twoje odpowiedzi.No i wlasnie dlatego chyba nie zrozumiales mojej propozycji
Napisano 25 lipiec 2015 - 20:11
Zgadzam się.
Napisano 26 lipiec 2015 - 11:44
Obojętnie.
Napisano 26 lipiec 2015 - 13:18
Obojetnie nie widze jakiejs potrzeby duzej wprowadzania tego.
Napisano 26 lipiec 2015 - 14:11
jak dla mnie zbedne, na nie
Nowość
OffTopic - Rozmowy nie związane z serwerem →
Spamowisko →
zarobekNapisany przez PawelCela , 22 kwi 2025 |
|
![]()
|
||
Nowość
Rynek serwera VirtualMT2 →