Dlatego trzeba pamiętać o tym, żeby zawsze dokładniej sprawdzać.
Obojętnie.
Posted 16 August 2015 - 17:18
Dlatego trzeba pamiętać o tym, żeby zawsze dokładniej sprawdzać.
Obojętnie.
Posted 16 August 2015 - 18:46
Posted 16 August 2015 - 20:00
na tak, mniej oszust tak jak napisalas, lepiej bedzie wygladalo i bedzie sie wyrozniac na tle innych szkat
Edited by JackU, 16 August 2015 - 20:02.
Posted 16 August 2015 - 20:23
[color=#ff0000;]Pomogłam? Daj lajka ! [/color]
http://www.forum.virtualmt2.com.pl/index.php?showtopic=135724
Posted 16 August 2015 - 20:28
Po co spinacie dupy "trzeba było sprawdzić" ?? Tak czy inaczej robiąc to eliminujemy oszustów którzy korzystają z tej metody. Ludzie którzy dali na Nie, dali ją dlatego ( wywnioskowałam), że nie najechałam na ikonkę itemu. Byłam zbyt podekscytowana aby sprawdzić 4 raz. Było to z mojej głupoty.Znam bardzo, ale to bardzo dużo ludziktórzy zostali tego ofiarami. Trzeba coś z tym zrobić
Edited by DusSia, 16 August 2015 - 20:43.
Posted 16 August 2015 - 21:22
Zmiana koloru szkatułki by przyczyniła się również do mnieszego złodziejstwa lub przedrostek Pets a nie p albo Zwierzak Lodowy Phoenix/Zwierzak Papuga Arra
http://iv.pl/
EuforioX
255 Lvl
Postać od początku moja aktywny prawie 24/7
Posted 16 August 2015 - 21:33
Po co spinacie dupy "trzeba było sprawdzić" ?? Tak czy inaczej robiąc to eliminujemy oszustów którzy korzystają z tej metody. Ludzie którzy dali na Nie, dali ją dlatego ( wywnioskowałam), że nie najechałam na ikonkę itemu. Byłam zbyt podekscytowana aby sprawdzić 4 raz. Było to z mojej głupoty.Znam bardzo, ale to bardzo dużo ludziktórzy zostali tego ofiarami. Trzeba coś z tym zrobić
Nie spinamy dupy, tylko my którzy dali na NIE , nie widzą powodu aby sprawdzić o 1 raz wiecej.. Uwierz mi że jest tutaj o wiele więcej rzeczy do zrobienia niż "eliminowanie oszustów którzy wykorzystują lenistwo" .. Nie chcesz stracić 1 sekundy życia na sprawdzenie wiec Cie oszuka .. Prosta filozofia
Posted 16 August 2015 - 21:39
Jeśli uważasz, że mogłam sobie pomyśleć "o boshe, zaakceptuję to już bo mi się nie chcę sprawdzić" to jesteś w dużym błędzie. Zrobiłam to z nieuwagi,zbyt dużego podekscytowania,nie z lenistwa. Wypraszam sobie...
Posted 16 August 2015 - 21:45
Posted 16 August 2015 - 21:54
Tak się składa, że w metina gram z pół roku nawet mniej. Wiedziałam,że taki sposób istnieje na okradanie ludzi. I co ? dałam się nabrać przez moją naiwność.
Do tego zdaję się,że do VMT2 dochodzi coraz więcej osób, które nie miały żadnej stycznośći z takimi grami. Młodsze pokolenie jest też bardziej naiwne na takie
zagrywki. Oszczędźmy im tego, i zróbmy coś z tym
Posted 16 August 2015 - 22:08
Obojetne, zawsze sprawdzamy kilka razy co kupujemy
Posted 17 August 2015 - 00:25
Pomysł niezbyt potrzebny. Jeżeli jest ktoś aż tak leniwy by sprawdzić czy się wszystko zgadza to niech się nie dziwi, że może zostać oszukany.
Posted 18 August 2015 - 05:41
Mi pomysł sie podoba
Pośpiech, podekscytowanie, gapiostwo nie tylko lenistwo mogą być przyczyną takich "wpadek" więc
jestem na TAK
0 members, 2 guests, 0 anonymous users