Te kody to przesada nie da się tego przejść, było za łatwo teraz za trudno, może dodać jakieś podpowiedzi co do kodu lub żeby był taki sam. na 8x udało się 2 jak trafiło się bez kodów.

Napisano 02 grudzień 2015 - 11:56
Napisano 02 grudzień 2015 - 14:28
Wiecie o co tu chodzi? Chodzi oto, że playerzy muszą nadropić się i siedzieć więcej w metka. Bez sens, to ja mam chodzić 2 razy i nic z tego nie mieć, a drop będzie wyższy bo będzie o 50 b wiecej. Super. Tylko uzależnione dzieciaki będą siedzieć i dropić, bo się nie udało, jak nie będzie jakiś zmian dla graczy to uciekam z tej gry. Bez sens, zamiast dla graczy co mają powiedzmy szkołe/pracę i wracają później do domu to ją komplikują. Virtual schodzi na psy
Teraz juz tylko rządzi IS Hajs sie musi zgadzać, pewnie będzie bulwers administracji, ale tylko za prawdę
Napisano 02 grudzień 2015 - 14:36
No tak, to teraz z dropem, bo już popsuli. Jak tu grać? Człowiek wraca, chce sobie chociażby 100 b żeby przybyło, ma plany
No Fakt, bo ja kktoś coś spieprzy to musi to naprawić
Napisano 02 grudzień 2015 - 14:45
No tak, to teraz z dropem, bo już popsuli. Jak tu grać? Człowiek wraca, chce sobie chociażby 100 b żeby przybyło, ma plany
No Fakt, bo ja kktoś coś spieprzy to musi to naprawić
Obawiam się że nawet nie wiesz iż z razadora można wydropić 280bryłek + 200SM.
Mapa włączona jest tymczasowo, ustalimy problem i powrócimy do dropu z przed kilku dni i będziesz mógł bez żadnego wysiłku klepać wcześniej ustaloną ilośc potworów do oporu.
Napisano 02 grudzień 2015 - 14:48
A od ilu graczy tam można wejść ? Próbowałem przed chwilą bez pt wejść i dupa..
Napisano 02 grudzień 2015 - 14:59
W 3 pewnie, teraz odpalaj 3 kont, które ci lognie. Kupaaa
Admin jak teraz niby tam wejsc?
O tak 280 b ? + 200 SM to barzo dużo tym bardziej, że idać na z 3-4 razy uda Ci się1-2 razy oplaca sie ?
Idać 4 razy na starych zasadach, mam 400 b srednio
Użytkownik LikeToFuck edytował ten post 02 grudzień 2015 - 14:58
Napisano 02 grudzień 2015 - 15:01
I trzeba 3 przepustki wpłacić? Toć to sensu nie ma, nie lepiej zrobić jak było? Logało czasem z 2-3 razy jak się x10 zrobiło ale tak to dawało radę..
Napisano 02 grudzień 2015 - 15:05
W 3 pewnie, teraz odpalaj 3 kont, które ci lognie. Kupaaa
Admin jak teraz niby tam wejsc?
O tak 280 b ? + 200 SM to barzo dużo tym bardziej, że idać na z 3-4 razy uda Ci się1-2 razy oplaca sie ?
Idać 4 razy na starych zasadach, mam 400 b srednio
Ostatni raz cię proszę żebyś nie wypowiadał się w temacie bram piekieł, nie mając najmniejszego pojęcia odnośnie zasad panujących na tym dungeonie.
Na mapę można wejść w 2 osobowym PT, tak że nie wprowadzaj w błąd.
- asdd221231 lubi to
Napisano 02 grudzień 2015 - 15:07
Ale Admin nie bulwersuj sie, tymbardziej że sami robicie porządki rzeczy, które będą i powinny być podpinane i np zamieszczane w tym temace np aktualizacja to wystarczy, a nie nowe posty w nowym temacie
Wiec tyle w temacie, wszystko do archiwum i smietnika, a ty czlowieku szukaj
Użytkownik LikeToFuck edytował ten post 02 grudzień 2015 - 15:09
Napisano 02 grudzień 2015 - 15:12
Ale Admin nie bulwersuj sie, tymbardziej że sami robicie porządki rzeczy, które będą i powinny być podpinane i np zamieszczane w tym temace np aktualizacja to wystarczy, a nie nowe posty.
Wiec tyle w temacie, wszystko do archiwum i smietnika, a ty czlowieku szukaj
Na razie to widzę że ty bulwersujesz się zmianami, o których nie masz prawa wiedzieć z prostego powodu - Nie byłeś na mapie więc nie zaśmiecaj tematu swoimi hipotezami.
I trzeba 3 przepustki wpłacić? Toć to sensu nie ma, nie lepiej zrobić jak było? Logało czasem z 2-3 razy jak się x10 zrobiło ale tak to dawało radę..
Bądź tak łaskaw i sprawdź tą mapę samodzielnie, bo za chwilę dojdziemy do takiego absurdu że potrzeba będzie według ciebie 20 przepustek.
Jeśli nie byłeś na mapie i nie masz zamiaru na nią iść to informuję, że jest potrzebna tylko jedna przepustka.
Napisano 02 grudzień 2015 - 15:39
nie chce mi się cytować wiec powiem tak, przepustka idzie jedna, pt 2 osobowe tylko 2 osoby muszą być obok potomka (przynajmniej w moim wypadku) Jest ciężko lecz to było zrobione i uprzedzała admin o tym na forum. Poprzednia wersja (nowsza od obecnej) była nie stabilna, dajcie ludziom to poprawić kilka dni i wraca łatwa wersja z mniejszym dropem niż teraz mamy. Pisząc temat liczyłem bardziej na odpowiedz ze jest jakiś sposób na kod lub jest jeden stały a nie narzekanie każdego z osobna...
Napisano 02 grudzień 2015 - 16:03
Witam wróciłem ze szkoły z myślą zarobienia b byłem 4x ani razu nie udalo mi sie kodow rozszyfrowac jak rozszyfrowalem to zabrakło czasu mam dobre eq bije w moby po 150k ale co z tego skory na przepustki wydałem 100b a teraz nawet kasy na przepustki nie mam bo peta sobie kupiłem ripa nie ubije na 95lv i nie mam teraz jak b sobie zarobić.Na eventy nie chodze bo wolę sam zarobić z przyjemnością ale teraz nie mam gdzie oponki zajęte przez koxów z klasowym eq którym nie dam rady Posiadam również woja 229lv ale biola robie bo na zaginkach rady nie dam a boskiego eq nie będe specjalnie sprzedawał po to aby zakupić eq do pvp i bić oponki.Mam nadzieję ze w Mikołajki będzie coś z mobów dropiło abym mógł sobie zarobić.
A tu pytanie do admina skoro jest to czasowe to ile mniej więcej mam czekać na powrót dawnych bram ?
Użytkownik Giexa edytował ten post 02 grudzień 2015 - 16:03
Napisano 02 grudzień 2015 - 16:07
Witam wróciłem ze szkoły z myślą zarobienia b byłem 4x ani razu nie udalo mi sie kodow rozszyfrowac jak rozszyfrowalem to zabrakło czasu mam dobre eq bije w moby po 150k ale co z tego skory na przepustki wydałem 100b a teraz nawet kasy na przepustki nie mam bo peta sobie kupiłem ripa nie ubije na 95lv i nie mam teraz jak b sobie zarobić.Na eventy nie chodze bo wolę sam zarobić z przyjemnością ale teraz nie mam gdzie oponki zajęte przez koxów z klasowym eq którym nie dam rady
Posiadam również woja 229lv ale biola robie bo na zaginkach rady nie dam a boskiego eq nie będe specjalnie sprzedawał po to aby zakupić eq do pvp i bić oponki.Mam nadzieję ze w Mikołajki będzie coś z mobów dropiło abym mógł sobie zarobić.
A tu pytanie do admina skoro jest to czasowe to ile mniej więcej mam czekać na powrót dawnych bram ?
Podczas kolejnej przerwy.
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Potrzebuję pomocy
Potrzebuję pomocy
Forum główne →
Pomoc Techniczna →
Gra →
postac 254lvl a zarobekNapisany przez DaddySmurf , 09 mar 2025 |
|
![]()
|
||
Potrzebuję pomocy