Napisano 03 grudzień 2015 - 12:43
Napisano 03 grudzień 2015 - 12:48
♪ ♫ ℓινιηg тнιηgѕ ♫ ♪, dnia 03 Gru 2015 - 13:43, napisał:
Hmm przed przywróceniem kodów robiłem średnio 30 minut teraz nwm ile mi to zajmie bo to zależy od odgadniecia kodu więc 1h?
Żartujesz? 35 minut robię mapę z kodami i jednocześnie odpowiadam na supporcie.
- kotek lubi to
Napisano 03 grudzień 2015 - 13:02
mistrz ja jak na kody trafie zazwyczaj jest to 4 pieczęć zostaje jeden kod i po czasie jak trafiło mi się w pierwszym zrobiłem w jakieś 20/25 min 2 kody 2x trafiłem za 5tym razem prawidłowo. Dało by się zrobić by do otwarcia był jeden kod, a drop kamieni na kody większy delikatnie?
Napisano 03 grudzień 2015 - 13:19
Niech się respi w komnacie z kodami tyle mobów ile na pieczęciach na dungeonie sprzed 2 dni przy równoczesnym zachowaniem % szansy na drop z jednego moba, a nie tak jest teraz, ze sie 10 mobow na raz respi. Bez sensu.
Niech się respi w komnacie z kodami tyle mobów ile na pieczęciach na dungeonie sprzed 2 dni przy równoczesnym zachowaniem % szansy na drop z jednego moba, a nie tak jest teraz, ze sie 10 mobow na raz respi. Bez sensu.
- xearo13 lubi to
Napisano 03 grudzień 2015 - 13:58
RIP'er czysty, haha dziś o 4 na jednego metka trafiłem, tak mam czekać 1 h na metka drop po wale, tyle w temacie.
To tak jakby wam zrobić mapki 254 co godzinę/2/3 i zobaczymy jaki wtedy bedzie zgrzyt. Mapkę z kodami, jak nawet nie jest rozpisane co i jak, a masz kombinować, chętnie skonczę virtuala. Wrócę za rok, gdzie ceny 3-4 razy wzrosną za dany itemek, przecież ciągle wzrosty są, macza pod is itd
Ale co ja wiem są mądrzejsi tutaj
Napisano 03 grudzień 2015 - 14:21

Napisano 03 grudzień 2015 - 14:31
W 30 min nie ma szans zrobić razadora jak kodów nie trafisz.
Masz farta zrobisz tyle.
Napisano 03 grudzień 2015 - 15:04
Giexa, dnia 03 Gru 2015 - 15:31, napisał:
W 30 min nie ma szans zrobić razadora jak kodów nie trafisz.
Masz farta zrobisz tyle.
Dlatego pytam ile Wam tego czasu brakuje, jeśli nikt nie jest w stanie określić to dodam 5 min więcej czasu na zrobienie mapy i myślę, że to załatwi problem.
Napisano 03 grudzień 2015 - 15:12
Powiuem Ci szczerze że trafiłem na 3 bramie kody. Zostało 25 minut, pierwszy wszedł za 6 przy 3 próbie drugiego kodu wywaliło z powodu braku czasu. 45 minut myśle że będzie optymalnie. Lub lekko większy drop tych kluczy..
Napisano 03 grudzień 2015 - 15:26
Za 5 razem wkońcu udało sie przejść razadora ale drop wyśmienity aż 10b i 90b w plecy za amulety i jak tu człowiek ma być zadowolony
Obawiam się że nawet nie wiesz iż z razadora można wydropić 280bryłek + 200SM.
hmm skoro dropło mi 10b to jaki % jest na dropnięcie 280b+
Napisano 03 grudzień 2015 - 15:47
To w końcu tylko więcej czasu będzie ale wciąż kody i wymagane pt? Nie będzie tej wersji bez pt i kodów?
Napisano 03 grudzień 2015 - 15:47
Skoro w większości opieramy się na wypowiedziach osób które nie korzystają z mapy, to pozwolę sobie zadecydować opierając się na na swoim doświadczeniu z tą mapą.
Myślę że zwiększenie czasu do 36 minut znacząco zmniejszy ilość nieudanych wypraw (przy takim dropie jak jest obecnie ustawiony, nie możemy zrobić 100% szansy na powodzenie ukończenia dungeonu.)
*zmiany wejdą w życie około 6:00 rano. przerwa techniczna nie będzie wymagana.
Napisano 03 grudzień 2015 - 16:44
Admin, dnia 03 Gru 2015 - 16:47, napisał:
Skoro ostatnimi czasy powstało tyle tematów krytykujących tą mapę to moze poprostu znieść limit czasowy? Sam bym narzekał jakby na waro/zbrojo/v3 był jakikolwiek limit czasu. Bo to jednak przesada, rozumiem ze ma być cieżko no ale zeby ukończenie mapy sukcesem zależało od szczęścia a nie od dopracowania eku to lekka przesada. Zeby było ciężej o zarobek dzięki tej mapie to można pokombinować jeszcze z dropem. Ludzie pewnie bedą narzekać na drop no ale bez obaw ukoncza mapę i zawsze cos z tego bedą mieli a nie ze raz..drugi..trzeci.. Nie ukończą mapy i tyle czasu na marne.Skoro w większości opieramy się na wypowiedziach osób które nie korzystają z mapy, to pozwolę sobie zadecydować opierając się na na swoim doświadczeniu z tą mapą.
Myślę że zwiększenie czasu do 36 minut znacząco zmniejszy ilość nieudanych wypraw (przy takim dropie jak jest obecnie ustawiony, nie możemy zrobić 100% szansy na powodzenie ukończenia dungeonu.)
*zmiany wejdą w życie około 6:00 rano. przerwa techniczna nie będzie wymagana.
- VipKruchyVip i Sethid lubią to
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Potrzebuję pomocy
Potrzebuję pomocy
Forum główne →
Pomoc Techniczna →
Gra →
postac 254lvl a zarobekNapisany przez DaddySmurf , 09 mar 2025 |
|
![]()
|
||
Potrzebuję pomocy