Skocz do zawartości

Loteriada - click Dołączona grafikaZasady eventów - click Dołączona grafika Komiks - click Dołączona grafika Odwiedź moje konto - click

Zdjęcie

razdor

• Zamknięty Temat jest zamknięty
81 odpowiedzi w tym temacie

#61 xearo13

xearo13

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 91 postów
  • Dołączył sob, 31 paź 15

Napisano 03 grudzień 2015 - 23:14

Juz lepiej niech loga przynajmniej mniej placzu ;D

#62 Szymek

Szymek

Komentator

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1358 postów
  • Dołączył pon, 21 kwi 14
  • Państwo: Country Flag
  • MiastoLiverpool
  • Województwo:Dolnośląskie
  • Nick w grze:Hun
  • Gildia:Vixa
  • Królestwo:Shinsoo
  • Nick na TS:JustSzymek

Napisano 03 grudzień 2015 - 23:44

Juz lepiej niech loga przynajmniej mniej placzu ;D

http://www.forum.vir...howtopic=136359
Mniej płaczu powiadasz

Dołączona grafika

#63 kotek

kotek

ZDRADZIECKA MORDA!

• Użytkownik
  • Pip
  • 30 postów
  • Dołączył nie, 18 mar 12
  • MiastoMalbork
  • Województwo:Pomorskie
  • Imię:Robert
  • Królestwo:Shinsoo
  • Nick na TS:Mruk

Napisano 04 grudzień 2015 - 04:59

Wejście za darmo, kasa bez wkładu kasy... Czego chcieć więcej. Wiadomo raz się uda a raz nie. Nie wiem czy ktoś zauważył ale Virtualmt2.pl jest serwerem na którym najwięcej się zarabia na eventach, a mapki to ja bym uznawał za taki dodatek, więc co jeszcze do tej mapy?! Mam kilka bonów clubcart na małe szaleństwo w Tesco czy jakoś tak
Morda zdradziecka.

#64 LikeToFuck

LikeToFuck

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 139 postów
  • Dołączył pią, 30 maj 14
  • MiastoŁódź
  • Województwo:Lódzkie
  • Imię:Marcin
  • Nick w grze:DeadysNinja
  • Gildia:[-]
  • Królestwo:Chunjo
  • Nick na TS:majcin
  • Hobby:Counter Strike GO, VirtualMT2

Napisano 04 grudzień 2015 - 05:05

Wejście za darmo, kasa bez wkładu kasy... Czego chcieć więcej. Wiadomo raz się uda a raz nie. Nie wiem czy ktoś zauważył ale Virtualmt2.pl jest serwerem na którym najwięcej się zarabia na eventach, a mapki to ja bym uznawał za taki dodatek, więc co jeszcze do tej mapy?! Mam kilka bonów clubcart na małe szaleństwo w Tesco czy jakoś tak

To dajcie dobre mapk ido zarobku niż Eventy, na których największe korzyści mają 254-255 lv. Wiele Eventów jest specjalnie pod te lv. A gadanie, że duży zarobek. To jest śmieszne, chodzi tu oto że jak idziesz pierwsze parę razy to nie uda Ci się ogarnąć razadora. A RIP jest tak pilnowany, że znalezienie metka - cud. :)

Eventy dla płaczących dzieci etc.

"GM daj b" etc. Super nie, jak eventy są i dzieciaki sobie posiedzą przy gierce ..

Pozdrawiam..

#65 Admin

Admin

Administrator VirtualMT2

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5272 postów
  • Dołączył sob, 03 gru 11
  • Województwo:Mazowieckie
  • Nick w grze:[GA]admin
  • Gildia:VirtualAdmin
  • Nick na TS:wojtek

Napisano 04 grudzień 2015 - 07:00

To dajcie dobre mapk ido zarobku niż Eventy, na których największe korzyści mają 254-255 lv. Wiele Eventów jest specjalnie pod te lv. A gadanie, że duży zarobek. To jest śmieszne, chodzi tu oto że jak idziesz pierwsze parę razy to nie uda Ci się ogarnąć razadora. A RIP jest tak pilnowany, że znalezienie metka - cud. :)

"GM daj b" etc. Super nie, jak eventy są i dzieciaki sobie posiedzą przy gierce ..

Pozdrawiam..

Czas na mapie z razadorem jest wydłużony do 38 minut. Jeśli chodzi o eventy jak mówisz dla wysokich lvl, to oczywiście:

1. OX przeznaczony jest dla wysokich lvl - na max lvl postać sama przechodzi na prawidłową odpowiedź
  2. Górnik przeznaczony jest dla wysokich lvl - niski lvl zapewne nie poradzi sobie z kilofem
  3. Szukanie GM przeznaczone jest dla wysokich lvl - wyższy lvl ma lepszy wzrok
  4. Krzyżówka przeznaczona jest dla wysokich lvl - na wyższym lvl szybciej działa klawiatura.
  5. Szukanie sklepu za 1 Yang - daruje sobie komentarz....

Jeśli chodzi o mapę do zarobku, a rozumiem że chodzi tu o mapkę o wiele wiele szybszą i łatwiejszą od bram piekieł, mija się z celem dlatego że skorzystasz z niej zarówno Ty jak i wysoki lvl w efekcie czego szybko i łatwo zarobione przez Ciebie tanim kosztem bryłki stracą na wartości.

Myślę że o ile na riperze spotkasz się z konkurencję i współzawodnictwem, to bramy piekieł jako prywatny dungeon śmiało ogarniesz przez 38 minut.

Z niecierpliwością czekam na komentarze eventu mikołajkowego, który będzie polegał na znalezieniu mikołaja na górze sohan.

• kotek lubi to

virtualmt21516717016__769671423939699945

#66 xearo13

xearo13

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 91 postów

Napisano 04 grudzień 2015 - 07:25

http://www.forum.vir...howtopic=136359
Mniej płaczu powiadasz

Wyobraz sobie ze pamietam ale wtedy mniej ludzi narzekało 

#67 xearo13

xearo13

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 91 postów

Napisano 04 grudzień 2015 - 08:47

to przestan wygrywac daj innym haha :D eventy sa fajne, tylko nie kazdy bierze udzial zamiast czytac co jest wyraznie napisane na czacie to pytaja kazdego o co chodzi.

Co do razdora na 4x udało się 2x ponieważ iż gdyż bo trafiłem pierwszym razem na 3 kody czwartym razem 4 kody ;p myślę, że teraz jest dobrze. Zwiększyłeś drop kamieni do kodu czy mi się wydaje?

Użytkownik xearo13 edytował ten post 04 grudzień 2015 - 09:53

• kotek lubi to

#68 #najs

#najs

Niekryty krytyk

• Globtroter
  • PipPipPipPip
  • 825 postów
  • Dołączył nie, 18 lis 12
  • MiastoWarszawa
  • Nick w grze:Sysieg <3
  • Gildia:NieTaLiga

Napisano 04 grudzień 2015 - 10:04

Pozdrawiam..

Jaki super elo zarobek jest na 254/255 bo chyba nie wiem. Ile Ty chcesz zarabiac na 100lvlu? 10kb w tydzien? Wydłużenie tej mapy juz jest dużym ułatwieniem, ponieważ nie musisz miec przy dowodzeniu super eq. Jak zaczynalem gre, zapierdzielalem ripera jak nie bylo dowodzenia i jakos uzbieralem na eq 254 i postac. Nie musisz robic map zeby zarabiac, kop boskie to wiecej zarobisz. WYSILCIE OSTATNIĄ SZARĄ KOMÓRKE TO ZNAJDZIECIE ZAROBEK CIEMNE MASY.

Użytkownik Sysieg edytował ten post 04 grudzień 2015 - 10:06

Dołączona grafika

#69 BlackRaVen

BlackRaVen

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 23 postów
  • Dołączył sob, 14 lis 15

Napisano 04 grudzień 2015 - 10:13

Ja chciałbym się dowiedzieć tylko, kiedy będzie kolejna przerwa i zmiana mapy. Mógłbyś mi odpowiedzieć adminie. 

Co do propozycji z mapkami z większym zarobkiem - bezsens. 3-ci raz odsyłam do zasad działania rynku. Więcej bryłek na serwerze=większe ceny. Mnie chodzi tylko powrót razadora sprzed kilku dni i chcę się dowiedzieć kiedy to nastąpi.

PS przepustka na razadora NIE jest darmowa. Kosztuje 25-30b albo można dropnąć. Ale żeby dropnąć to trzeba czasu(resp krola) --> a jak wiadomo czas to pieniądz ;) Więc w praktyce razador albo jest płatny albo zajmuje 38min tylko pozornie :)

Jaki super elo zarobek jest na 254/255 bo chyba nie wiem. Ile Ty chcesz zarabiac na 100lvlu? 10kb w tydzien? Wydłużenie tej mapy juz jest dużym ułatwieniem, ponieważ nie musisz miec przy dowodzeniu super eq. Jak zaczynalem gre, zapierdzielalem ripera jak nie bylo dowodzenia i jakos uzbieralem na eq 254 i postac. Nie musisz robic map zeby zarabiac, kop boskie to wiecej zarobisz. WYSILCIE OSTATNIĄ SZARĄ KOMÓRKE TO ZNAJDZIECIE ZAROBEK CIEMNE MASY.

Przeczytaj to co pisałem w tym temacie i w temacie "Bramy Piekieł" w dziale propozycje i się zastanów nad tym co napisałeś... CIEMNA MASO.

Użytkownik BlackRaVen edytował ten post 04 grudzień 2015 - 10:16

#70 xearo13

xearo13

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 91 postów

Napisano 04 grudzień 2015 - 10:16

nie wróci moze w ogole, teraz nie jest zle, jest wiekszy drop a mysle ze w wiekszosci uda sie zrobic go spokojnie. 

#71 xearo13

xearo13

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 91 postów

Napisano 04 grudzień 2015 - 11:02

nie wróci moze w ogole, teraz niby lepiej ale jak sie trafia 2-3 pieczecie na kodach nie da rady i tak

#72 asdd221231

asdd221231

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 135 postów
  • Dołączył sob, 12 wrz 15

Napisano 04 grudzień 2015 - 12:07

Ostatni raz cię proszę żebyś nie wypowiadał się w temacie bram piekieł, nie mając najmniejszego pojęcia odnośnie zasad panujących na tym dungeonie.

Na mapę można wejść w 2 osobowym PT, tak że nie wprowadzaj w błąd.

dokladnie ;)

#73 Vatir

Vatir

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 6 postów
  • Dołączył nie, 01 lis 15

Napisano 04 grudzień 2015 - 12:33

Nie wiem jakie inni mają odczucia, ale wydłużenie czasu do 38 minut niewiele daje, gdy podczas wyprawy pieczęć z kodami wystąpi trzykrotnie. <_<

Na dodatek dochodzą przypadki takie jak miałem dzisiaj - przez 8 minut nie dropiły wcale zarodki.

#74 LikeToFuck

LikeToFuck

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 139 postów
  • Dołączył pią, 30 maj 14
  • MiastoŁódź
  • Województwo:Lódzkie
  • Imię:Marcin
  • Nick w grze:DeadysNinja
  • Gildia:[-]
  • Nick na TS:majcin
  • Hobby:Counter Strike GO, VirtualMT2

Napisano 04 grudzień 2015 - 13:18

Przy starym systemie razadora na musa 10k b spokojnie na tydzień, coś jeszcze? :)

Co do Administracji to...

"W ostatnim czasie wiele zgłoszeń dotyczy problemów odnośnie z mapy
"bramy piekieł". W związku z czym przywrócimy w celu zlokalizowania
problemu wcześniejszą stabilną wersję tego dungeonu ze znacznie
podwyższonym dropem."

Tak jak miałem internet słaby i drewniany komputer to możeby logało, wina neta lub iwna komputera. Mimo problemu to i tak gdy logło raz na dzień to świat. I to zazwyczaj logało, gdy rozpoczynał się OX -  i to nie zawsze :)

Znacznie podwyższony drop, czyli  już przeliczam. Na staryc hzasadach miałeś z 1 razadora najmniej 50 b, zazwyczaj na 10 x pójscia na tego dunga miałeś 700-1000b. Teraz idąc na tego dunga 10 razy masz moze 50/50, że przejdziesz, mimo tego podwyższonego dropu i tak idzie się wkurzyć na te szyfry :)

Użytkownik LikeToFuck edytował ten post 04 grudzień 2015 - 14:48

#75 BlackRaVen

BlackRaVen

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 23 postów
  • Dołączył sob, 14 lis 15

Napisano 04 grudzień 2015 - 15:49

nie wróci moze w ogole, teraz nie jest zle, jest wiekszy drop a mysle ze w wiekszosci uda sie zrobic go spokojnie. 

Losowość to najgorsza rzecz jaka może być. Co mi po większym dropie? Wracam do domu, chcę zrobić 3x razadora(niecałe 1,5h) i wiem, że dostanę ok. 400 brylek(2x150 i 1x 100) no chyba, że wyleci jakis schowek/kilof(tylko, ze to opyle na rynku) albo będę miał pecha/szczęście do bryłek. Natomiast sytuacja w której MOŻE uda mi się zarobić, MOŻE wyskoczą raz kody a MOŻE 5 razy jest frustrująca. Od zarabiania poprzez szczęście to mam eventy, a na razadorze chcę mieć pewny zarobek.

Więc liczę, że administracja z obietnicy się wywiąże i przywróci razadora bez kodów.

Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Potrzebuję pomocy

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych