Napisano 03 grudzień 2015 - 23:14
Napisano 03 grudzień 2015 - 23:44
http://www.forum.vir...howtopic=136359Juz lepiej niech loga przynajmniej mniej placzu ;D
Mniej płaczu powiadasz
Napisano 04 grudzień 2015 - 04:59
Napisano 04 grudzień 2015 - 05:05
Wejście za darmo, kasa bez wkładu kasy... Czego chcieć więcej. Wiadomo raz się uda a raz nie. Nie wiem czy ktoś zauważył ale Virtualmt2.pl jest serwerem na którym najwięcej się zarabia na eventach, a mapki to ja bym uznawał za taki dodatek, więc co jeszcze do tej mapy?! Mam kilka bonów clubcart na małe szaleństwo w Tesco czy jakoś tak
To dajcie dobre mapk ido zarobku niż Eventy, na których największe korzyści mają 254-255 lv. Wiele Eventów jest specjalnie pod te lv. A gadanie, że duży zarobek. To jest śmieszne, chodzi tu oto że jak idziesz pierwsze parę razy to nie uda Ci się ogarnąć razadora. A RIP jest tak pilnowany, że znalezienie metka - cud.
Eventy dla płaczących dzieci etc.
"GM daj b" etc. Super nie, jak eventy są i dzieciaki sobie posiedzą przy gierce ..
Pozdrawiam..
Napisano 04 grudzień 2015 - 07:00
To dajcie dobre mapk ido zarobku niż Eventy, na których największe korzyści mają 254-255 lv. Wiele Eventów jest specjalnie pod te lv. A gadanie, że duży zarobek. To jest śmieszne, chodzi tu oto że jak idziesz pierwsze parę razy to nie uda Ci się ogarnąć razadora. A RIP jest tak pilnowany, że znalezienie metka - cud.
"GM daj b" etc. Super nie, jak eventy są i dzieciaki sobie posiedzą przy gierce ..
Pozdrawiam..
Czas na mapie z razadorem jest wydłużony do 38 minut. Jeśli chodzi o eventy jak mówisz dla wysokich lvl, to oczywiście:
- OX przeznaczony jest dla wysokich lvl - na max lvl postać sama przechodzi na prawidłową odpowiedź
- Górnik przeznaczony jest dla wysokich lvl - niski lvl zapewne nie poradzi sobie z kilofem
- Szukanie GM przeznaczone jest dla wysokich lvl - wyższy lvl ma lepszy wzrok
- Krzyżówka przeznaczona jest dla wysokich lvl - na wyższym lvl szybciej działa klawiatura.
- Szukanie sklepu za 1 Yang - daruje sobie komentarz....
Jeśli chodzi o mapę do zarobku, a rozumiem że chodzi tu o mapkę o wiele wiele szybszą i łatwiejszą od bram piekieł, mija się z celem dlatego że skorzystasz z niej zarówno Ty jak i wysoki lvl w efekcie czego szybko i łatwo zarobione przez Ciebie tanim kosztem bryłki stracą na wartości.
Myślę że o ile na riperze spotkasz się z konkurencję i współzawodnictwem, to bramy piekieł jako prywatny dungeon śmiało ogarniesz przez 38 minut.
Z niecierpliwością czekam na komentarze eventu mikołajkowego, który będzie polegał na znalezieniu mikołaja na górze sohan.
- kotek lubi to
Napisano 04 grudzień 2015 - 07:25
http://www.forum.vir...howtopic=136359
Mniej płaczu powiadasz
Wyobraz sobie ze pamietam ale wtedy mniej ludzi narzekało
Napisano 04 grudzień 2015 - 08:47
to przestan wygrywac daj innym haha eventy sa fajne, tylko nie kazdy bierze udzial zamiast czytac co jest wyraznie napisane na czacie to pytaja kazdego o co chodzi.
Co do razdora na 4x udało się 2x ponieważ iż gdyż bo trafiłem pierwszym razem na 3 kody czwartym razem 4 kody ;p myślę, że teraz jest dobrze. Zwiększyłeś drop kamieni do kodu czy mi się wydaje?
Użytkownik xearo13 edytował ten post 04 grudzień 2015 - 09:53
- kotek lubi to
Napisano 04 grudzień 2015 - 10:04
Jaki super elo zarobek jest na 254/255 bo chyba nie wiem. Ile Ty chcesz zarabiac na 100lvlu? 10kb w tydzien? Wydłużenie tej mapy juz jest dużym ułatwieniem, ponieważ nie musisz miec przy dowodzeniu super eq. Jak zaczynalem gre, zapierdzielalem ripera jak nie bylo dowodzenia i jakos uzbieralem na eq 254 i postac. Nie musisz robic map zeby zarabiac, kop boskie to wiecej zarobisz. WYSILCIE OSTATNIĄ SZARĄ KOMÓRKE TO ZNAJDZIECIE ZAROBEK CIEMNE MASY.To dajcie dobre mapk ido zarobku niż Eventy, na których największe korzyści mają 254-255 lv. Wiele Eventów jest specjalnie pod te lv. A gadanie, że duży zarobek. To jest śmieszne, chodzi tu oto że jak idziesz pierwsze parę razy to nie uda Ci się ogarnąć razadora. A RIP jest tak pilnowany, że znalezienie metka - cud.
Pozdrawiam..
Użytkownik Sysieg edytował ten post 04 grudzień 2015 - 10:06

Napisano 04 grudzień 2015 - 10:13
Ja chciałbym się dowiedzieć tylko, kiedy będzie kolejna przerwa i zmiana mapy. Mógłbyś mi odpowiedzieć adminie.
Co do propozycji z mapkami z większym zarobkiem - bezsens. 3-ci raz odsyłam do zasad działania rynku. Więcej bryłek na serwerze=większe ceny. Mnie chodzi tylko powrót razadora sprzed kilku dni i chcę się dowiedzieć kiedy to nastąpi.
PS przepustka na razadora NIE jest darmowa. Kosztuje 25-30b albo można dropnąć. Ale żeby dropnąć to trzeba czasu(resp krola) --> a jak wiadomo czas to pieniądz Więc w praktyce razador albo jest płatny albo zajmuje 38min tylko pozornie
Jaki super elo zarobek jest na 254/255 bo chyba nie wiem. Ile Ty chcesz zarabiac na 100lvlu? 10kb w tydzien? Wydłużenie tej mapy juz jest dużym ułatwieniem, ponieważ nie musisz miec przy dowodzeniu super eq. Jak zaczynalem gre, zapierdzielalem ripera jak nie bylo dowodzenia i jakos uzbieralem na eq 254 i postac. Nie musisz robic map zeby zarabiac, kop boskie to wiecej zarobisz. WYSILCIE OSTATNIĄ SZARĄ KOMÓRKE TO ZNAJDZIECIE ZAROBEK CIEMNE MASY.
Przeczytaj to co pisałem w tym temacie i w temacie "Bramy Piekieł" w dziale propozycje i się zastanów nad tym co napisałeś... CIEMNA MASO.
Użytkownik BlackRaVen edytował ten post 04 grudzień 2015 - 10:16
Napisano 04 grudzień 2015 - 10:16
nie wróci moze w ogole, teraz nie jest zle, jest wiekszy drop a mysle ze w wiekszosci uda sie zrobic go spokojnie.
Napisano 04 grudzień 2015 - 11:02
nie wróci moze w ogole, teraz niby lepiej ale jak sie trafia 2-3 pieczecie na kodach nie da rady i tak
Napisano 04 grudzień 2015 - 12:07
Ostatni raz cię proszę żebyś nie wypowiadał się w temacie bram piekieł, nie mając najmniejszego pojęcia odnośnie zasad panujących na tym dungeonie.
Na mapę można wejść w 2 osobowym PT, tak że nie wprowadzaj w błąd.
dokladnie
Napisano 04 grudzień 2015 - 12:33
Nie wiem jakie inni mają odczucia, ale wydłużenie czasu do 38 minut niewiele daje, gdy podczas wyprawy pieczęć z kodami wystąpi trzykrotnie.
Na dodatek dochodzą przypadki takie jak miałem dzisiaj - przez 8 minut nie dropiły wcale zarodki.
Napisano 04 grudzień 2015 - 13:18
Jaki super elo zarobek jest na 254/255 bo chyba nie wiem. Ile Ty chcesz zarabiac na 100lvlu? 10kb w tydzien? Wydłużenie tej mapy juz jest dużym ułatwieniem, ponieważ nie musisz miec przy dowodzeniu super eq. Jak zaczynalem gre, zapierdzielalem ripera jak nie bylo dowodzenia i jakos uzbieralem na eq 254 i postac. Nie musisz robic map zeby zarabiac, kop boskie to wiecej zarobisz. WYSILCIE OSTATNIĄ SZARĄ KOMÓRKE TO ZNAJDZIECIE ZAROBEK CIEMNE MASY.
Przy starym systemie razadora na musa 10k b spokojnie na tydzień, coś jeszcze?
Co do Administracji to...
"W ostatnim czasie wiele zgłoszeń dotyczy problemów odnośnie z mapy
"bramy piekieł". W związku z czym przywrócimy w celu zlokalizowania
problemu wcześniejszą stabilną wersję tego dungeonu ze znacznie
podwyższonym dropem."
Tak jak miałem internet słaby i drewniany komputer to możeby logało, wina neta lub iwna komputera. Mimo problemu to i tak gdy logło raz na dzień to świat. I to zazwyczaj logało, gdy rozpoczynał się OX - i to nie zawsze
Znacznie podwyższony drop, czyli już przeliczam. Na staryc hzasadach miałeś z 1 razadora najmniej 50 b, zazwyczaj na 10 x pójscia na tego dunga miałeś 700-1000b. Teraz idąc na tego dunga 10 razy masz moze 50/50, że przejdziesz, mimo tego podwyższonego dropu i tak idzie się wkurzyć na te szyfry
Użytkownik LikeToFuck edytował ten post 04 grudzień 2015 - 14:48
Napisano 04 grudzień 2015 - 15:49
nie wróci moze w ogole, teraz nie jest zle, jest wiekszy drop a mysle ze w wiekszosci uda sie zrobic go spokojnie.
Losowość to najgorsza rzecz jaka może być. Co mi po większym dropie? Wracam do domu, chcę zrobić 3x razadora(niecałe 1,5h) i wiem, że dostanę ok. 400 brylek(2x150 i 1x 100) no chyba, że wyleci jakis schowek/kilof(tylko, ze to opyle na rynku) albo będę miał pecha/szczęście do bryłek. Natomiast sytuacja w której MOŻE uda mi się zarobić, MOŻE wyskoczą raz kody a MOŻE 5 razy jest frustrująca. Od zarabiania poprzez szczęście to mam eventy, a na razadorze chcę mieć pewny zarobek.
Więc liczę, że administracja z obietnicy się wywiąże i przywróci razadora bez kodów.
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Potrzebuję pomocy
Potrzebuję pomocy
Forum główne →
Pomoc Techniczna →
Gra →
postac 254lvl a zarobekNapisany przez DaddySmurf , 09 mar 2025 |
|
![]()
|
||
Potrzebuję pomocy
Forum główne →