Witam znów, jakoś posty nabijać trzeba, takżę mam okazję do poruszenia wszystkiego co mnie męczy, w tym temacie temat TS-a
Otóż miałem pewien problem z grą - jaki? mniejsza z tym, bo chodzi mi o samego tsa. Problem był zbyt mało poważny, żeby trudzić się z pissaniem na support.
Pomyslałem więc, że kontakt - czyli teamspeak virtuala wyjaśni moją sprawę
Wszedłem po raz pierwszy, około godziny 22, podczas przerwy technicznej zgłosiłem się do kanału "Czekam na Gm"
Siedziałem tam bez żadnej odpowiedzi, czy czegokolwiek jakieś 30minut, na kanale kotka był wtedy abbadon i ktoś jeszcze.
Po godzinie zacząłem się lekko irytować, bo problem się powtórzył, po czasie na kanał przybyło sporo osób, w tym jedna z nich, rafson czy jakoś tak jeśli dobrze kojarzę, bez czekania wszedł sobie na ten kanał z gmem
a po spytaniu się go co się tam dzieje, bo ja tu tutaj już trochę czekam, dostałem odpowiedź w stylu "nie spinaj, bo ważną sprawę mam"
po chwili odpisał nie wiem czy serio, czy żartem, bo nie miał żadnych prekursorów ku takim żartom, że mam im nie przeszkadzać bo "piją"
i tak zleciał czas do 23:30, bez żadnej odpowiedzi, podczas gdy taki rafsonek po prostu sobie tam wszedł i siedział trochę czasu..
Myślę, choć to może tylko moja skromna opinia, że takie rzeczy nie powinny się dziać, a server admin powinien trzymać jakąś organizacje i wykazywać kompetencje