Cześć ,
Witam wszystkich użytkowników forum jak i teamspeak. Tak więc przejdźmy do tematu.
Komuś się tu chyba wydaję, że jest nienaruszalną osobą na ts3 virtuala. Zaczęło się od małych spin na 1 z 10. Dnia 18.01.2016 roku , koło godziny 20, gram sobie na muzodajnii, gdzie wszedł jeden z dj pod "lekkim wpływem, czy może zagrać" , oczywiście rozkazy itd... Po czym wchodzi na kanał "pilujący porządku" ,Nowy DeeJ , Pomimo tego , że na kanale podczas mojej audycji była znacznie większa aktywność na kanale Audycji Live DJ. Porządkowy zaczął wysyłać mi ostrzeżenia, kiedy mam kończyć grać, raczej nie ostrzeżenia, tylko rozkazy. Po czym poszedł się "poskarżyć Matiemu", ( "Zamknij łeb": niech im braknie tych dj i sie usraja - słowa Kolegi ) , po takiej akcji , zachowaniu naszego NowegoDeeJ'a , chłopaki z teamu DJ, postanowili oddać rangi. No ale mniejsza , nie zmierzamy do tego , a więc.. Pan Szanowny Head DJ ☆σffι¢ιαℓ мαтι™ ☆, wziął do siebie na kanał Sajlenta, gdzie zacząl się obwiniać cała Amnezja ( Gildia, w której jest ), osoby przesiadujące na kanale 12 o wszczynanie awantur i prowokowanie do tego samego ( sam nie wiem czego ). Po czym powiedział, że to tyle.. Parenaście minut później, zostają edytowane wszystkie kanały eventowe, gdzie pojawia się Czarna Lista, na której znajduje się ja ( Filipek #TwojaNiunia , i Sajlent ) .. Nie wiedząc wgl za co na tą liste trafiliśmy.. Tak samo Mateusz , pytanie do Ciebie , za co dostałem się na Czarna Liste Muzodajnii ? Może tutaj mi odpowiesz ? Bo na Pw to mi jakoś nie potrafisz.
<21:30:58> You poked "☆σffι¢ιαℓ мαтι™ ☆" with message: ZA co czarna lista?
"Jesteś osobą odpowiedzialną i rozsądną"
Prosze o wypowiedź osób przebywających na kanałe, podczas mojej audycji i byłych DJ.
Pozdrawiam