To troszkę Ci do mnie jednak brakuje, bo mam oj za co robić te eq
Do juterka
Btw, to nie wiem przed kim chcecie się popisać bo Alibaba nie dodawał tego filmu żeby nikomu dopiec tylko żeby ludzie mogli obejrzeć jakieś tam pvp
Napisano 21 marzec 2016 - 21:10
Do juterka
Btw, to nie wiem przed kim chcecie się popisać bo Alibaba nie dodawał tego filmu żeby nikomu dopiec tylko żeby ludzie mogli obejrzeć jakieś tam pvp
Napisano 21 marzec 2016 - 21:13
Do juterka
![]()
ja sie popisywac nie musze, stwierdzam po prostu ze jestem lepszy i nie boje sie udowodnic tego :v
Napisano 21 marzec 2016 - 21:14
Ej serio jesteście nienormalni wszyscy xD.
Co popatrzę na forum to widzę że albo Vixa się z kimś kłóci albo wy. Ogarnijcie się bo to jest śmieszne xD.
Wszyscy szukacie spiny do innych i każdy każdemu próbuje udowodnić że jest lepszy jakimś filmikiem albo ss'em w galerii. Spoko jest się dla zabawy pobić w m2 ale po co robić z tego "wojnę". Bo z tego co widzę to w gronie 3 największych gildii tzn Shido Braterstwo i Vixa każdy każdego nienawidzi .
BEKA
Napisano 21 marzec 2016 - 21:14
Chłopaki fajnie wam wyszło ale polecam bić sie na lodowej, tam cisza i spokoj i zero lagów.
Napisano 21 marzec 2016 - 21:17
obydwie grupy były dobre zaleźy kto kogo wtrafił wiec nie wiem po co ta spina między wami zróbcie wojne gildi najlepiej fajnie sie będzie oglądać ;D
Napisano 21 marzec 2016 - 21:21
Użytkownik ღναи∂ιαиღ edytował ten post 21 marzec 2016 - 21:25
Napisano 21 marzec 2016 - 21:21
Użytkownik Selvuk edytował ten post 21 marzec 2016 - 21:25
Napisano 21 marzec 2016 - 21:25
Nagrywający troche mial lagi hihi xd To może jutro wasz miszcz wejdzie i was zbije i sie skończy eldorado xdd.
Chciałbym aby na tym serwie wojny czy pvp trwaly dluzej a nie na 2skille pada sie bo to nie ma sensu.
Selvuk, tu raczej tak nie bedzie.
Jakies idiotyczne zasady 3 v 3 2 v 2 na wojnie, WTF? Czy jest to wojna, czy po prostu umilone pvp z 2 postaciami obok?
Ktos tam pisal na ogolnym w m2 jinno ze fajna opcja by byla jak by na wojnie 50% dmg bylo zdjete by fajnie sie bawilo ale czy tak kiedys bedzie to sie okaze ;p
Napisano 21 marzec 2016 - 21:25
Nagrywający troche mial lagi hihi xd To może jutro wasz miszcz wejdzie i was zbije i sie skończy eldorado xdd.
Chciałbym aby na tym serwie wojny czy pvp trwaly dluzej a nie na 2skille pada sie bo to nie ma sensu.
Napisano 21 marzec 2016 - 21:29
Napisano 21 marzec 2016 - 21:33
Jakies idiotyczne zasady 3 v 3 2 v 2 na wojnie, WTF? Czy jest to wojna, czy po prostu umilone pvp z 2 postaciami obok?
Ale o co chodzi ja nic nie pisalem o zasadach tylko o tym ze dmg za duże.
Komisarzyk a jak będziesz miał eq na maxa i druga osoba tez to dajmy przykład ze obaj to woje i w takim eq duchowe wali po jakies 1kk a hp masz z 2.5kk. To patrz ile to trzeba żeby zabić max 10sek. I to jest cholernie bezsensu.
no to o tym mowie, ze wojen na wiecej ludzi nie ma co robic bo wstaneisz i padasz. Nie zdazysz nawet skilla uderzyc jak wiecej osob na wojnie niz 3 z kazdej gildii :v
Napisano 21 marzec 2016 - 21:39
CZEKAJTA IDE PO POPCORN BO GUNWOBURZA JEST XDDDD ZARO KRUL WJEDZIE I WSZYSCY KÓŁECZKO POGRZEJECIE! SysiegKrul
Napisano 21 marzec 2016 - 21:39
Wiesz wgl ile osób ma np broń czy zbr na maxa a co dopiero to i to? A wystarczy unikać skili woja i już nic nie robi, więc da się wygrać.Jakies idiotyczne zasady 3 v 3 2 v 2 na wojnie, WTF? Czy jest to wojna, czy po prostu umilone pvp z 2 postaciami obok?
Ale o co chodzi ja nic nie pisalem o zasadach tylko o tym ze dmg za duże.
Komisarzyk a jak będziesz miał eq na maxa i druga osoba tez to dajmy przykład ze obaj to woje i w takim eq duchowe wali po jakies 1kk a hp masz z 2.5kk. To patrz ile to trzeba żeby zabić max 10sek. I to jest cholernie bezsensu.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych