CZEKAJTA IDE PO POPCORN BO GUNWOBURZA JEST XDDDD ZARO KRUL WJEDZIE I WSZYSCY KÓŁECZKO POGRZEJECIE! SysiegKrul
dla mnie orzeszki jak mozna :<
Napisano 21 marzec 2016 - 21:40
CZEKAJTA IDE PO POPCORN BO GUNWOBURZA JEST XDDDD ZARO KRUL WJEDZIE I WSZYSCY KÓŁECZKO POGRZEJECIE! SysiegKrul
dla mnie orzeszki jak mozna :<
Napisano 21 marzec 2016 - 22:01
Nie unikniesz każdego skilla i dalem tobie przykład dwóch osob z max Eq s ty na poważnie to bierzesz
Dobra ide spać bajo
Napisano 22 marzec 2016 - 04:47
Fajny filmik
A i to tak szkoda,że nie nakręciłeś momentu jak sami w 3 koło handlarki leżeliśćie a od nas każdy stał
Napisano 22 marzec 2016 - 05:07
Ej serio jesteście nienormalni wszyscy xD.
Co popatrzę na forum to widzę że albo Vixa się z kimś kłóci albo wy. Ogarnijcie się bo to jest śmieszne xD.
Wszyscy szukacie spiny do innych i każdy każdemu próbuje udowodnić że jest lepszy jakimś filmikiem albo ss'em w galerii. Spoko jest się dla zabawy pobić w m2 ale po co robić z tego "wojnę". Bo z tego co widzę to w gronie 3 największych gildii tzn Shido Braterstwo i Vixa każdy każdego nienawidzi
.
BEKA
Polip w sprawie wyjaśnienia ja nagrałem filmik z dupy bijemy się i myśle a nagram bo nic się nie dzieje i nie ma co nagrywać.A że tamci się kłócą to nie moja sprawa
Ech
Napisano 22 marzec 2016 - 09:15
Napisano 22 marzec 2016 - 09:29
Ekscelencja was rozyebal i tyle nie ma co płakać tylko eq zrobićEkscelencja was rozyebal i tyle nie ma co płakać tylko eq zrobić
Napisano 22 marzec 2016 - 10:10
Nope bez szkoły
Napisano 22 marzec 2016 - 13:24
Polip w sprawie wyjaśnienia ja nagrałem filmik z dupy bijemy się i myśle a nagram bo nic się nie dzieje i nie ma co nagrywać.A że tamci się kłócą to nie moja sprawa
Fajnie,że nas poinformowałeś chociaż,że nagrywasz. Ja bym mógł nakręcić film,gdzie dostajesz po 780k z kulki,tylko po co
Napisano 22 marzec 2016 - 13:29
Takie momenty się wycina misiu
No nie wiem co tam było bo Łukasz mój murzyn się bić nie umie ale dobrze wiecie że sam bym wszystkich zrobiłA przypomnijcie sobie jak ostatnio byłeś TY Przemek i Wolf i było was 3 na 1 a ja stałem I zabijalem sobie z 2 ^^ Guys, nie bijemy się w miastach żeby spine zrobić tylko dla fanu żeby oderwać się od map pobawić itd więc nie wiem po co te spiny
Codziennie prawie się bijemy raz jedni są lepsi raz drudzy więc proszę o spokój and have fun w m2
Nie no ja się nie spinam ani nic,no ale mógł powiedzieć chociaż,ze nagrywa. I mógł nagrywać całość,a nie to,jak wygrywaliście akurat xD. Inna sprawa,że mieliśmy 2 wojów,a Ascez miał 95 na woja Mi to tam rybka w sumie
Napisano 22 marzec 2016 - 14:28
Nie no ja się nie spinam ani nic,no ale mógł powiedzieć chociaż,ze nagrywa. I mógł nagrywać całość,a nie to,jak wygrywaliście akurat xD. Inna sprawa,że mieliśmy 2 wojów,a Ascez miał 95 na woja
Mi to tam rybka w sumie
Ale wiesz, ja sie specjalnie przebierałem na takie jak Ty chciałeś bo mogłem więcej ubrać, a biliśmy sie dla fanu więc po co się spinac
Napisano 22 marzec 2016 - 14:31
Ale wiesz, ja sie specjalnie przebierałem na takie jak Ty chciałeś bo mogłem więcej ubrać, a biliśmy sie dla fanu więc po co się spinac
Ta wiem,dlatego nie ma sensu się spinać,tylko uważam,że to troche nie fair,że nie informował,że nagrywa-tyle.
Napisano 22 marzec 2016 - 15:02
Nie no ja się nie spinam ani nic,no ale mógł powiedzieć chociaż,ze nagrywa. I mógł nagrywać całość,a nie to,jak wygrywaliście akurat xD. Inna sprawa,że mieliśmy 2 wojów,a Ascez miał 95 na woja
Mi to tam rybka w sumie
całość nagralem tylko od jakiejś chwili puściłem nagrywanie miał 95 na woja no i co ? sam mogłeś ubrać więc nie miej bólu dupy
Fajnie,że nas poinformowałeś chociaż,że nagrywasz. Ja bym mógł nakręcić film,gdzie dostajesz po 780k z kulki,tylko po co
Taa mam wam mówić że nagrywam ? żeby było 10 vs 5 ? no chyba nie
Ech
Napisano 22 marzec 2016 - 15:42
całość nagralem tylko od jakiejś chwili puściłem nagrywanie miał 95 na woja no i co ? sam mogłeś ubrać więc nie miej bólu dupy
Taa mam wam mówić że nagrywam ? żeby było 10 vs 5 ? no chyba nie
Napisano 22 marzec 2016 - 18:55
Bawcie się dalej w wyzwiska i wojny słowne.
Z pewnością po kilku banach [EDIT] się uspokoicie i zostanie Was tyle, że druga połowa skończy grę.
Rozpier$#% server dalej a daleko zajdziecie. Miłej wojny życzę i więcej myślenia.
Użytkownik ZjaraanyArab edytował ten post 22 marzec 2016 - 22:08
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych