Wojenka:
Napisano 10 kwiecień 2016 - 08:14
Wojenka:
Ech
Napisano 10 kwiecień 2016 - 08:18
Na beriaschu była kaleka,ale cóż i tak jakoś poszło
Napisano 10 kwiecień 2016 - 08:21
No ładna wojenka, tylko dlaczego zaczęliście bez rd, gdzie beriash wchodząc w nich ściągnął na start 2 typa bo pewnie roski nie mieli ?
Co do kręcącego już wiemy, że Ciebie trzeba hitować bo nasiorka nie masz XD
My też czekamy koty.
Napisano 10 kwiecień 2016 - 08:22
No ładna wojenka, tylko dlaczego zaczęliście bez rd, gdzie beriash wchodząc w nich ściągnął na start 2 typa bo pewnie roski nie mieli ?
Co do kręcącego już wiemy, że Ciebie trzeba hitować bo nasiorka nie masz XDMy też czekamy koty.
Nwm co w tym dziwnego,sam dobrze wiesz,że nie mamy na Was szans a próbujesz się dowartościować tym,że wygrasz. Nawet nie wiem,czy byś wszedł na te wojne xD
Napisano 10 kwiecień 2016 - 08:26
Nwm co w tym dziwnego,sam dobrze wiesz,że nie mamy na Was szans a próbujesz się dowartościować tym,że wygrasz. Nawet nie wiem,czy byś wszedł na te wojne xD
Ty nie pisz co ja próbuje, bo jesteś w błędzie i włącz myślenie. Lepiej wyzywać dropki i gildie, które nie są przygotowane na wojne, jeśli według Ciebie lose na wojnie oznacza ,że przegrywasz życie to gratulacje. To wszystko 4fun więc nie spinaj swojego nastoletniego tyłka.
ps. wiemy coś o waszym eq, więc mojego się nie czepiaj bo wiesz
Użytkownik lRUNESl edytował ten post 10 kwiecień 2016 - 08:27
Napisano 10 kwiecień 2016 - 08:26
To na uj na kazdym kroku próbujecie uświadomis nam ze bez fuqa i moorfiego nie damy rady ? Nie gram ale jak czytam takie bzdety az mnie nosi by sztuke kazdemu wam zaliczyc
Napisano 10 kwiecień 2016 - 08:29
To na uj na kazdym kroku próbujecie uświadomis nam ze bez fuqa i moorfiego nie damy rady ? Nie gram ale jak czytam takie bzdety az mnie nosi by sztuke kazdemu wam zaliczyc
Ja tam nic takiego nie pisałem lel,przecież wiem,że macie lepsze eq i nawet hmm 4v4 bez Norbiego i Morfeusza byśmy padli.
Ty nie pisz co ja próbuje, bo jesteś w błędzie i włącz myślenie. Lepiej wyzywać dropki i gildie, które nie są przygotowane na wojne, jeśli według Ciebie lose na wojnie oznacza ,że przegrywasz życie to gratulacje. To wszystko 4fun więc nie spinaj swojego nastoletniego tyłka.
Ja się spinam? Akurat,jeśli chcesz wiedzieć,to na wojne umówilismy się tydzień wcześniej
Napisano 10 kwiecień 2016 - 08:35
Ja tam nic takiego nie pisałem lel,przecież wiem,że macie lepsze eq i nawet hmm 4v4 bez Norbiego i Morfeusza byśmy padli.
Ja się spinam? Akurat,jeśli chcesz wiedzieć,to na wojne umówilismy się tydzień wcześniej
Akurat slyszalem troche inaczej, że bez Noberta i Morfeusza bylibyśmy nikim i to od ludzi z waszej gildii, więc przyjmijcie jedna wersje a potem sie jej trzymajcie.
Nadal czekamy na wojenke
Napisano 10 kwiecień 2016 - 08:36
Nie wiem,ja tu na metka rzadko wchodzę,więc nie wiem kto,co i jak pisze . Wiem,że czekacie
Napisano 10 kwiecień 2016 - 08:37
Napisano 10 kwiecień 2016 - 08:44
Dobra Runesik nie płacz już bo zawsze płaczesz weź się zajmij sobą a nie krytykujesz innych myślisz że jak jesteś poparzony to możesz nas krytykować ?
Ech
Napisano 10 kwiecień 2016 - 08:47
Napisano 10 kwiecień 2016 - 08:47
Napisano 10 kwiecień 2016 - 08:49
Napisano 10 kwiecień 2016 - 08:58
Blebleblebleble tak jak pisałem Liderowi MalditaPuta zeby przed wojna zwołał gildie na ts i w 100% wygrana wojna a tak to 0 zgrania ^^ gz
Wiesz, zgranie jakieś tam było, tylko np brakowało kd na ninje, gdzie Tyranus ładnie nam bił, a odwazjemnić mogłem sie bodajże tylko ja.
Trzeba przyznać, że w eq jesteśmy na poziomie+0/+1 więc to też swoje robiło xD
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych