Najlepsza odpowiedź DZEJMS , 05 sierpień 2016 - 18:28
pianista wielki szacunek dla CB ze chciało ci sie poświecić tyle czasu itd itd działa po tylu próbach xd
- po zainstalowaniu nowszych sterownikow do karty graficznej
Przejdź do postuNajlepsza odpowiedź DZEJMS , 05 sierpień 2016 - 18:28
pianista wielki szacunek dla CB ze chciało ci sie poświecić tyle czasu itd itd działa po tylu próbach xd
Przejdź do postuNapisano 05 sierpień 2016 - 07:24
mialem to samo i naprawilo sie samo xD wystarczylo poczekac
Napisano 05 sierpień 2016 - 07:55
Wątpię próbowałem kiedyś w innego metką na tym samym lapku zagrać i nic to samomialem to samo i naprawilo sie samo xD wystarczylo poczekac
Napisano 05 sierpień 2016 - 10:12
piianista moze polaczy sie kompy tym programem teamviverem ???
Zgaduje, że to program do "zdalnego pulpitu" ? Masz może ts3 oraz sprawny mikrofon ? Na TS by się dogadało szybciej niż tu w postach na forum, a samo rozwiązanie problemu udostępnił bym w tym temacie po jego rozwiązaniu tak, żeby inni mający ten sam problem wiedzieli co zrobić.
Napisano 05 sierpień 2016 - 10:38
trafna myśl tak więc możemy się spotkać na ts mam mikro itd myślę że koło 17/18. Albo 20/21 by było okey nwm czy tobie odpowiadaZgaduje, że to program do "zdalnego pulpitu" ? Masz może ts3 oraz sprawny mikrofon ? Na TS by się dogadało szybciej niż tu w postach na forum, a samo rozwiązanie problemu udostępnił bym w tym temacie po jego rozwiązaniu tak, żeby inni mający ten sam problem wiedzieli co zrobić.
Napisano 05 sierpień 2016 - 11:08
trafna myśl tak więc możemy się spotkać na ts mam mikro itd myślę że koło 17/18. Albo 20/21 by było okey nwm czy tobie odpowiada
raczej będzie ok. Jak by mnie na forum nie było to znajdziesz mnie na ts3 virtuala pod nickiem " ! σffι¢ιαℓ ριαиιιѕтα ™ " i zazwyczaj siedzę na muzodajni lub na kanale nr. 57.
Napisano 05 sierpień 2016 - 15:28
czekam
Napisano 05 sierpień 2016 - 18:28 Najlepsza odpowiedź
Użytkownik DZEJMS edytował ten post 05 sierpień 2016 - 18:29
Napisano 05 sierpień 2016 - 19:12
Z każdą kolejną minutą poświęconą na ten problem chęć wyjaśnienia wzrastała. Mówiłem Ci, że jestem uparty i dążę do postawionego celu. W pewnym momencie już traciłem wiarę w to, że się uda no ale jednak
Gdyby ktoś kiedyś miał ten sam problem to wyjaśnieniem problemu była instalacja starszych sterowników do karty graficznej.
Potrzebuję pomocy
Forum główne →
Pomoc Techniczna →
Gra →
Przypomnienie hasłaNapisany przez entryk , 05 cze 2024 |
|
|
||
Potrzebuję pomocy
Forum główne →
Pomoc Techniczna →
Gra →