Best Answer NordBeraht , 11 January 2017 - 20:47
Sprawa się rozwiązała. Bryłki częściowo zwrócone, a resztę też dostanę. Admini stanęli na wysokości zadania Dzięki Wojtek i ekipa Temat do zamknięcia.
Go to the full postBest Answer NordBeraht , 11 January 2017 - 20:47
Sprawa się rozwiązała. Bryłki częściowo zwrócone, a resztę też dostanę. Admini stanęli na wysokości zadania Dzięki Wojtek i ekipa Temat do zamknięcia.
Go to the full postPosted 10 January 2017 - 20:53
W sensie inaczej, odbugować postać i spatchować metina.
Jeśli chodzi o odbugowywanie, to logujesz się na str. główną virtuala i tam masz zakładkę odbuguj, jeśli Ci to nie pomoże, to albo odpal przez patcher virtuala lub ściągnij nanowo.
[color=#a52a2a;]Pomogłem?[/color]
[color=#00ffff;]Daj like![/color]
Posted 10 January 2017 - 21:03
W sensie inaczej, odbugować postać i spatchować metina.
Jeśli chodzi o odbugowywanie, to logujesz się na str. główną virtuala i tam masz zakładkę odbuguj, jeśli Ci to nie pomoże, to albo odpal przez patcher virtuala lub ściągnij nanowo.
Bardzo dziękuję za rady. Nareszcie coś konkretnego. Mam nadzieję, że pomoże. Już odbugowuję i patch'uję
Tyle zbierałem na tego podstawowego peta i nawet już miałem gościa co mi chciał lwa sprzedać za 550b, ale akurat bryłki wsiąkły
Odbugowanie nie przeniosło mnie w inną lokalizację :/ Patchowanie też nic nie dało
Edited by NordBeraht, 10 January 2017 - 21:01.
Posted 10 January 2017 - 21:13
Bardzo dziękuję za rady. Nareszcie coś konkretnego. Mam nadzieję, że pomoże. Już odbugowuję i patch'uję
Tyle zbierałem na tego podstawowego peta i nawet już miałem gościa co mi chciał lwa sprzedać za 550b, ale akurat bryłki wsiąkły
Odbugowanie nie przeniosło mnie w inną lokalizację :/ Patchowanie też nic nie dało
Pobierz ts3 zainstaluj (5 min roboty) I pogadaj z wojtkiem na pewno ci pomoże
Posted 10 January 2017 - 21:14
I to, żeby mi jeszcze wszystko ukradli to rozumiem, ale mi zniknęły tylko te 675 bryłki z eq. Widzę, że dziś mój problem się nie rozwiąże. Szkoda tylko tego zmarnowanego tygodnia. Bez tych bryłek nie widzę sensu, żeby dalej grać. Znowu dropić kilka dni, żeby mi zniknęły bryłki? Bez sensu! Szkoda, bo fajnie się zapowiadał dla mnie ten serwer
Pobierz ts3 zainstaluj (5 min roboty) I pogadaj z wojtkiem na pewno ci pomoże
Dzięki spróbuję.
Posted 10 January 2017 - 21:51
Do tego tsa to trzeba mieć takie słuchawki z mikrofonem? Jeśli tak to niestety nie posiadam takich. Chyba bym cały dom obudził jakbym takie zamontował ;p
Posted 11 January 2017 - 07:08
Mogą być takie słuchawki ale nie muszą jak masz sam mikrofon lub laptopa z mikro.Do tego tsa to trzeba mieć takie słuchawki z mikrofonem? Jeśli tak to niestety nie posiadam takich. Chyba bym cały dom obudził jakbym takie zamontował ;p
Posted 11 January 2017 - 13:32
Może zapisałeś pasy na kartce
Posted 11 January 2017 - 13:35
Najlepiej jak wojtek się wypowie on ma logi handlów
Posted 11 January 2017 - 17:52
Posted 11 January 2017 - 18:22
Edited by Sardaar, 11 January 2017 - 18:24.
Posted 11 January 2017 - 20:47 Best Answer
Posted 12 January 2017 - 21:26
Widzicie, jednak błędy się zdarzają. Ale lepiej wyśmiać nowego gracza i zrobić na nim lincz. A autorowi posta radzę na przyszłość mieć więcej cierpliwości bo admini czasami odpisują po 24h bo mają dużo zajęć lub zgłoszeń, nie trzeba pisać swoich problemów od razu na forum, bo szambo wybija
Posted 13 January 2017 - 17:12
Widzicie, jednak błędy się zdarzają. Ale lepiej wyśmiać nowego gracza i zrobić na nim lincz. A autorowi posta radzę na przyszłość mieć więcej cierpliwości bo admini czasami odpisują po 24h bo mają dużo zajęć lub zgłoszeń, nie trzeba pisać swoich problemów od razu na forum, bo szambo wybijaCo racja to racja, dzięki za radę i pozytywny odzew.
Co racja to racja, dzięki za radę i pozytywny odzew. Pozdrawiam
Potrzebuję pomocy
Forum główne →
Pomoc Techniczna →
Gra →
Przypomnienie hasłaStarted by entryk , 05 Jun 2024 |
|
|
||
Potrzebuję pomocy
Forum główne →
Pomoc Techniczna →