Najlepsza odpowiedź NordBeraht , 11 styczeń 2017 - 20:47
Sprawa się rozwiązała. Bryłki częściowo zwrócone, a resztę też dostanę. Admini stanęli na wysokości zadania Dzięki Wojtek i ekipa
Temat do zamknięcia.

Najlepsza odpowiedź NordBeraht , 11 styczeń 2017 - 20:47
Sprawa się rozwiązała. Bryłki częściowo zwrócone, a resztę też dostanę. Admini stanęli na wysokości zadania Dzięki Wojtek i ekipa
Temat do zamknięcia.
Napisano 10 styczeń 2017 - 20:25
Bardzo chętnie. Poproszę 675 bryłek, tyle co mi zginęło i będę szczęśliwy. Na Wasze kąśliwe uwagi nie odpowiem. Mój nick w grze NordBeraht (jinno), jest aktualnie online.
500b Stawka większa niż życie XD
Napisano 10 styczeń 2017 - 20:29
I tyle potraficie opluwać jadem na forum, a pomóc nikt nie potrafi. Za monitorem to każdy mocny... w gębie.
Jeśli naprawdę tak bardzo chcecie podarować mi te 675 zagubionych bryłek i dla Was to rzeczywiście nic, to zapraszam na ch4 m1 jinno, stoję sobie na środku.
Napisano 10 styczeń 2017 - 20:30
I tyle potraficie opluwać jadem na forum, a pomóc nikt nie potrafi. Za monitorem to każdy mocny... w gębie.
"Opluwać"
W czym mamy ci pomóc w wyłudzeniu 500 bryłek ? W jakiś magiczny sposób znikło ci 500 bryłek z ekwipunku :C ale jak to możliwe ?
§1 Kradzieże. Za kradzieże kont i/lub itemow z wykorzystaniem haseł Administracja nie odpowiada. Jednocześnie Administracja prosi o używanie haseł trudnych do odgadnięcia, z zastosowaniem różnych wielkości liter i dodania paru cyfr. Przypominamy również, że Administrator/GM nigdy nie prosi o podawanie hasła, lub innych danych potrzebnych do logowania. Nie dajcie się naciągać.
Napisano 10 styczeń 2017 - 20:31
Ale w czym Ci mamy pomóc? Każdy napisał tylko swoje zdanie na ten temat, bo naprawdę jest to niemożliwe, że same z siebie Ci bryłki zniknęły.
Czekaj na wypowiedź Admina i tyle w temacie.
[color=#a52a2a;]Pomogłem?[/color]
[color=#00ffff;]Daj like![/color]
Napisano 10 styczeń 2017 - 20:34
Ty już mi dostatecznie pomogłeś. Dziękuję możesz iść spać, wypełniłeś swój obywatelski obowiązek. Podałeś mi punkt regulaminu, który wcale nie jest związany z moim problemem. Brawo!
Mogło się to stać podczas wystawiania sklepu. Nie wiem. Jak nacisnąłem w sklepie "offline" to naturalnie zniknęły itemy które wystawiłem. Może wtedy zniknęły też bryłki, nie wiem :/
Użytkownik NordBeraht edytował ten post 10 styczeń 2017 - 20:34
Napisano 10 styczeń 2017 - 20:37
Ty już mi dostatecznie pomogłeś. Dziękuję możesz iść spać, wypełniłeś swój obywatelski obowiązek. Podałeś mi punkt regulaminu, który wcale nie jest związany z moim problemem. Brawo!
Mogło się to stać podczas wystawiania sklepu. Nie wiem. Jak nacisnąłem w sklepie "offline" to naturalnie zniknęły itemy które wystawiłem. Może wtedy zniknęły też bryłki, nie wiem :/
Ahh Nie ma za co zawsze umiem pomóc Jak pomogłem zostaw Lajka
Ohh pozwalasz mi iść spać ? Naprawdę mogę ?
Napisano 10 styczeń 2017 - 20:38
te itemy są w magazynie IS
Napisano 10 styczeń 2017 - 20:40
Zgadza się itemy są w magazynie, ale bryłek tam nie ma.
Napisano 10 styczeń 2017 - 20:41
Zgadza się itemy są w magazynie, ale bryłek tam nie ma.
dozorca skarbiec offline ? Albo stan konta ?
Napisano 10 styczeń 2017 - 20:43
po 2 jak masz się tutaj tak spinać o te twoje 500b, to daj mi swój nick i Ci dam 500b XD , żebyś tutaj nie płakał.
i gdzie te bryłki co miałeś mi dać??? tylko na forum się chciałeś pochwalić, żeś taki dobry? podałem nick, jestem on-line
dozorca skarbiec offline ? Albo stan konta ?
nie ma ani tu ani tu
Napisano 10 styczeń 2017 - 20:44
i gdzie te bryłki co miałeś mi dać??? tylko na forum się chciałeś pochwalić, żeś taki dobry? podałem nick, jestem on-line
nie będe teraz specjalnie dla Ciebie metina włączał randomie.
Może spróbuj jeszcze odbugować postać ew. spatchować.
Napisano 10 styczeń 2017 - 20:45
nie będe teraz specjalnie dla Ciebie metina włączał randomie.
Tak myślałem, że jesteś mocny na forum. Pozdro. Spokojnej nocy "Mocarzu" Kolejny pomocny się z nami żegna, może w końcu dostanę jakąś odpowiedź od kogoś kompetentnego???
Napisano 10 styczeń 2017 - 20:47
A spróbuj jeszcze odbugować i spatchować metina.
Napisano 10 styczeń 2017 - 20:47
Tak myślałem, że jesteś mocny na forum. Pozdro. Spokojnej nocy "Mocarzu"
Kolejny pomocny się z nami żegna, może w końcu dostanę jakąś odpowiedź od kogoś kompetentnego???
Chcesz odpowiedzi kogoś "kompetentnego" udaj się na support albo idź na nasz serwer TeamSpeak i porozawiaj z Adminem ^^
Napisano 10 styczeń 2017 - 20:50
A spróbuj jeszcze odbugować i spatchować metina.
Co to znaczy, że mam odbugować i spaczować metina??
Chcesz odpowiedzi kogoś "kompetentnego" udaj się na support albo idź na nasz serwer TeamSpeak i porozawiaj z Adminem ^^
Na supporcie napisałem ponad 3 godz temu (ticket zgłoszony o 19:31), a TS nie mam.
Użytkownik NordBeraht edytował ten post 10 styczeń 2017 - 20:53
Potrzebuję pomocy
Forum główne →
Pomoc Techniczna →
Gra →
postac 254lvl a zarobekNapisany przez DaddySmurf , 09 mar 2025 |
|
![]()
|
||
Potrzebuję pomocy
Forum główne →