Witam
Mam parę propozycji dotyczących serwera,dzięki którym być może wrócił by do dawnej świetności i grało by na nim x2 więcej osób niż dotychczas.
Proszę o wysłuchanie moich propozycji,oraz nie komentowania tekstami typu "ale to już było i nie przeszło" tylko wyjaśnienia ,czy spróbowania chociaż co jest źle lub co można by było w nich poprawic.
1.Pierwszą propozycją jest zmienienie dotychczasowego DT, a mianowicie dodanie nowego piętra ,na którym znajdował by się "nowy" boss Nieb. Śmierć.Posiadał by on statystyki oraz drop równy dotychczasowemu Ripperowi.Natomiast Ripper miałby osłabione statystyki oraz drop(zależne od adm.),przykładowy drop to np. od 20 do 40 brył złota + kd+7(2%),lecz drop był by tylko do 95lvl ,a wstęp na kolejne piętro od 120.
2.Druga propozycja dzieli się w sumie na 2 pomniejsze:
1.Dodanie dropu Kd+8 do mapy metin1/2(mapa metin 1 z oponki,a metin2 z metka światła) ,lecz drop byłby nie większy niż 1%.Spowodowało by to większy rozruch tej mapy ,oraz większy dostęp tych kd,a nowi gracze mieli by lepszy sposób na zarobek
2.Zmienienie ulepszania kd z +7 na +8,tzn dodanie możliwosci ulepszania go magicznym metalem oraz metalem premium.
3.Trzecią i ostatnią propozycją jest dodanie nowego dungeonu do wieży.
składał by się z 5 pięter:
1.Zniszczenie metinu Pung-ma
2.Wybicie 3 spotów mobów z AV1,wliczając setao
3.Ubicie 6 metinów Jeon Un (90lvl)
4.Standardowe pieczątki ,moby z AV1
5.Na ostatnim piętrze znajdowała by sie silna wiedźma z AV2
Drop z wiedźmy to przykładowo:
kd+7,smoczy set+0,bryłki od 1 do 5,oraz Baron/miecz slonca itd...
Można by było wchodzić tam od 1 do 89lvl,bonusy dla bossa do ustalenia dla adm.
Jak widać 1 i 3 propozycja dotyczy małych leveli,natomiast 2 małych i dużych ,myślę że te propozycje wskrzesiły by ten serwer jak Fenixa z popiołu ,ponieważ jak widze teraz ilosc graczy to smutek mnie zalewa... :/
Pozdrawiam
Użytkownik Majszonek(NielegalniXD) edytował ten post 19 kwiecień 2017 - 13:19