Miesiac mnie nie bylo a temat o petsach ciagle zywy . Na nie
Napisano 20 lipiec 2017 - 10:15
Napisano 20 lipiec 2017 - 21:28
Użytkownik кσмιѕαяzуκ™ edytował ten post 20 lipiec 2017 - 21:28
- Penga lubi to
Napisano 21 lipiec 2017 - 08:22
Czy zmienia przedzial lvl dla petów czy nie to i tak bedzie placz, wie obojetnie.
Co do nowej mapki dla 220-254 czy tam 255 to na nie, była mapka pradawnych i ludzie płakali, bo Sramnezja prawie wszystkich biła
Jak juz poruszyles temat mapki dla wyzszych lvl to lepiej ogarnac pradawnych, niz kombinowac z nowa mapka, bo mało kto tam chodzi i mapka jest bezużyteczna
- ¢яιєℓℓ lubi to
Napisano 21 lipiec 2017 - 09:01
Napisano 21 lipiec 2017 - 11:33
Czy zmienia przedzial lvl dla petów czy nie to i tak bedzie placz, wie obojetnie.
Co do nowej mapki dla 220-254 czy tam 255 to na nie, była mapka pradawnych i ludzie płakali, bo Sramnezja prawie wszystkich biła
Jak juz poruszyles temat mapki dla wyzszych lvl to lepiej ogarnac pradawnych, niz kombinowac z nowa mapka, bo mało kto tam chodzi i mapka jest bezużyteczna
Ok, amnezja wszystkich by biła na 255 i jest źle.
A jak patriotic wszystkich biją na 135 to jest dobrze?
Napisano 21 lipiec 2017 - 19:00
Ok, amnezja wszystkich by biła na 255 i jest źle.
A jak patriotic wszystkich biją na 135 to jest dobrze?
Znaczy ja nie mówię, że bylo źle, bo mnie nie bili xD
Ale ogolnie to proponuje Ci isc do admina na ts jak go złapiesz i powiedziec co jest grane i ile już było tematów na ten temat.
Zawsze znajdzie sie ktos kto bedzie marudzil, ale sprobowac mozesz to moze cos podziala
Napisano 21 lipiec 2017 - 19:28
Znaczy ja nie mówię, że bylo źle, bo mnie nie bili xD
Ale ogolnie to proponuje Ci isc do admina na ts jak go złapiesz i powiedziec co jest grane i ile już było tematów na ten temat.
Zawsze znajdzie sie ktos kto bedzie marudzil, ale sprobowac mozesz to moze cos podziala
Ok, żeby Ci smutno nie było... Będę Cię bił :3
Co do petsow, jak dla mnie obojętne ale jak ma pomóc słabszym czy nowym graczom to czemu nie.
- kubakzm i VipKruchyVip lubią to
Napisano 21 lipiec 2017 - 21:01
Ok, żeby Ci smutno nie było... Będę Cię bił :3
Co do petsow, jak dla mnie obojętne ale jak ma pomóc słabszym czy nowym graczom to czemu nie.
Bić to możesz Sanderina albo Roysena pod kocykiem (o ile pod kocykiem Roysena nie ma szwagra xD)
Co do propozycji to juz pisalem, ze jak maja ogarniac mapke dla 255 to pradawnych, a co do petów i tak znajdzie sie ktos komu nie bedzie pasowalo to co pisales i bedzie spamic z kolegami, aby to nie weszło w życie
- Rosierek lubi to
Napisano 21 lipiec 2017 - 23:35
Żeby później nie było płaczu brudasieBić to możesz Sanderina albo Roysena pod kocykiem (o ile pod kocykiem Roysena nie ma szwagra xD)
Co do propozycji to juz pisalem, ze jak maja ogarniac mapke dla 255 to pradawnych, a co do petów i tak znajdzie sie ktos komu nie bedzie pasowalo to co pisales i bedzie spamic z kolegami, aby to nie weszło w życie
Co do petsow, jak dla mnie obojętne
Użytkownik яσуѕєи™ edytował ten post 21 lipiec 2017 - 23:36
- VipKruchyVip, Раіи i Cнαмρєяу lubią to
Napisano 22 lipiec 2017 - 03:39
Napisano 22 lipiec 2017 - 05:36
No tak ale zrozumcie te mocniejsze postacie.Oni,One grają już długo i już zrobili/kupili te eq ponieważ zarobili robiąc ripka , razka .A to że stoją na oponkach to może być sprawa że jak oni zaczynali to też ich bili.I tak oto chcą żeby innym było trudno , lecz gdy ja na oponkach siedziałem te dobre postacie mnie nie były tolko bła Ganja i inne gildie i sie bili a nie czepiali sie oponek i osób bijących tą oponke.No a te 254/255 jest niepotrzebne bo jak wspominam nie przeszkodzą ci na oponkach lub ripku na razorka nie mają wstępu.No podział taki może być tylko . Podstawowe i unikaty od 1 - , bao , lodowy , kenai od 150 , Król Fenek od 175/180 -Arra od 220 -Nowe pety i najnowsze od 250.
Nie ludzie nie myście że to jest taka łatwa sprawa dla Adminów to jest bardzo dużo pracy ja bym lepiej zaproponował że jak ma sie te pety a nie ma sie lvl (jeżeli to będzie wprowadzone) to nie będzie mozan użyć no bo cóż jak te pety znikną albo zostaną usunięte z tych postaci co nie mają lvl to lipa.To może też być motywacja dla 135 żeby zacząć expić bo po co im aż takie mocne pety.
Napisano 22 lipiec 2017 - 07:42
Uważam że mogło by tak być gdyż 135 to nic innego jak większość postaci 255lvl i to nie są byle przypuszczenia a nie którzy po prostu sprzedają postać 254 i eq i kupują postać 135lvl z rozaderm czy innym petem tego rodzaju dyniowe i biżu bestii i kozaczą. Co do dgógiej propozycji też na tak przydało by się takie coś gdyż mało jest 255 i 254 a gdy są turnieje to mało ludzi się zgłasza a teraz gdy też 255 mają pradwnych +9 i +20 to napewno jeszcze mniej będzie się zgłaszać.
Napisano 22 lipiec 2017 - 08:24
A wy jeszcze tu piszecie? Ten temat jest rozwiązany ... Nie ważne czy głosowanie będzie na tak czy nie to i tak aministracja wątpie że coś zmieni. Jeśli chodzi o ten lvl peta to oczywiste że nie będzie żadnych ograniczeń
Więc radze ludziom którzy "dopiero zaczynają" ruszyć dupe i zacząć grać a nie się użalać bo to nie ma sensu
Użytkownik Varee edytował ten post 22 lipiec 2017 - 08:25
Nick: Varee Królestwo: Shinsoo
Lvl: 255
"Mówisz, że kochasz deszcz, a rozkładasz parasolkę, gdy zaczyna padać.
Mówisz, że kochasz słońce, a chowasz się w cieniu, gdy zaczyna świecić.
Mówisz, że kochasz wiatr, a zamykasz okno, gdy zaczyna wiać.
Właśnie dlatego boję się, kiedy mówisz, że mnie kochasz.''
Napisano 22 lipiec 2017 - 09:42
Napisano 22 lipiec 2017 - 10:38
A ja nie wiem czemu metki1 są do 135 przecież tam i tak nic nie dropi na tym lvlu zrobić do 100 czy 105 i po sprawie ;VVV
Można to by było zmienić ale to musi w tej sprawie zdecydować Wojtek bo my kłucąc się i ciągnąc ten temat nigdzie nie zajdziemy
Nick: Varee Królestwo: Shinsoo
Lvl: 255
"Mówisz, że kochasz deszcz, a rozkładasz parasolkę, gdy zaczyna padać.
Mówisz, że kochasz słońce, a chowasz się w cieniu, gdy zaczyna świecić.
Mówisz, że kochasz wiatr, a zamykasz okno, gdy zaczyna wiać.
Właśnie dlatego boję się, kiedy mówisz, że mnie kochasz.''
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych