add "- zbugowane wierzchowce" W każdej chwili można to naprawić ale kosztem ze wierzchowce będą czasowe wiec większość graczy powiedziała by nie ruszać -- nie chce mi się tematu szukać
add "-handel Wierzchowcami" Nie podobał wam się sposób handlowania wierzochowcam,i wiec nie można
add "- zbugowane stroje w grze" które stroje są zbugowane jakoś nie widzę żadnego tematu odnośnie tej sprawy czy tu na forum czy suport
add "- bugi na petach" , że pet stoi obok nas po określonym czasie a bonus znika -- bonus na petsach od samego ich wprowadzenia jest czasowy max 30 min po tym czasie na nowo trzeba przywołać petsa --- wszystkie petsy się poruszają chyba ze twój stary komputer nie obsługuje danego grany a to już nie nasz problem
Odnośnie systemu wyciągania kd nie będę się wypowiadał bo dla mnie w ogóle go nie powinno być
Sam osobiście pisałem na suport bo akurat miałem taki strój to odpowiedż dostałem ,że mam sobie frakcje zmienić i będzie wtedy ok . Skoro błędy można naprawić jak to piszesz to może warto je naprawić . A co do kosztów wierzchowców to dałeś taka sumę pakowania że to mija się z celem
Użytkownik Sandacz321 edytował ten post 06 grudzień 2017 - 17:38