Skocz do zawartości

Loteriada - click Dołączona grafikaZasady eventów - click Dołączona grafika Drop itemów - click Dołączona grafika

Zdjęcie

MEDALE PORTALU

Forum Nowość

• Zamknięty Temat jest zamknięty

Ankieta: medale (24 użytkowników oddało głos)

medale

1. walone gówno zróbmy coś (11 głosów [45.83%])

Procent z głosów: 45.83%

2. Głosowano nie ruszajmy bo mam całe dozo i sellam po 350b (tak każdy wie o kogo chodzi) (13 głosów [54.17%])

Procent z głosów: 54.17%

Głosuj
58 odpowiedzi w tym temacie

#46 Anessi

Anessi

Niekryty krytyk

• Płeć Piękna
  • PipPipPipPip
  • 760 postów
  • Dołączył czw, 26 paź 17
  • Państwo: Country Flag
  • Województwo:Podkarpackie
  • Nick w grze:Dashi
  • Nick na TS:Dashi

Napisano 08 grudzień 2017 - 16:29

Teraz na każdej mapce praktycznie emdale można dropnąć :D wystarczy chcieć "D

niektórzy wolą sie wyzalic tutaj niz zrobić jaką kolwiek mape :D 

#47 Fears

Fears

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 95 postów
  • Dołączył czw, 31 gru 15
  • MiastoŁomża
  • Województwo:Podlaskie
  • Imię:Szymon
  • Nick w grze:Keffas
  • Królestwo:Chunjo
  • Hobby:https://www.youtube.com/c/Keffas

Napisano 08 grudzień 2017 - 17:16

niektórzy wolą sie wyzalic tutaj niz zrobić jaką kolwiek mape :D

Zarabiaj tylko na ww, to sobie pogadamy :)
Żeby robić inne mapki to trzeba mieć już jakieś eq ... runka SR, lepszy pt itd.
A uwierz mi jak wypada jeden medal z 20 ww (w moim przypadku) to można czegoś dostać.. ;(

Użytkownik Fears edytował ten post 08 grudzień 2017 - 21:08

#48 lCyganl <3

lCyganl <3

Niekryty krytyk

• Globtroter
  • PipPipPipPip
  • 978 postów
  • Dołączył pon, 09 lut 15
  • MiastoMyszyniec/ Surowe
  • Województwo:Mazowieckie
  • Nick w grze:Ortrug
  • Gildia:Dominate
  • Nick na TS:@lbin

Napisano 08 grudzień 2017 - 23:46

A uwierz mi jak wypada jeden medal z 20 ww (w moim przypadku) to można czegoś dostać.. ;(

A co myślisz że większość od początku miała dobre eq żeby lepsze mapy latać ??? Też musiało się jakoś dorobić i nie było pierdzielenia o to że medale słabo lecą bo nawet elfa nie było teraz wielki płacz

#49 Anessi

Anessi

Niekryty krytyk

• Płeć Piękna
  • PipPipPipPip
  • 760 postów

Napisano 09 grudzień 2017 - 03:13

Zarabiaj tylko na ww, to sobie pogadamy :)Żeby robić inne mapki to trzeba mieć już jakieś eq ... runka SR, lepszy pt itd.A uwierz mi jak wypada jeden medal z 20 ww (w moim przypadku) to można czegoś dostać.. ;(

to nie graj skoro ta gra źle wpływa na Ciebie bo tobie akurat medale nie lecą. Co za problem....

#50 Fears

Fears

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 95 postów
  • Dołączył czw, 31 gru 15
  • MiastoŁomża
  • Województwo:Podlaskie
  • Imię:Szymon
  • Nick w grze:Keffas
  • Hobby:https://www.youtube.com/c/Keffas

Napisano 09 grudzień 2017 - 07:02

Tylko nie rozumiem jednego, jak wam się nie chce latać mapek, albo mało dropi no np. (zwiększenie dropu na mapie pradawnych) wprowadzane jest to od razu.
Wystarczy, że parę osób pójdzie do Wojtka w tej samej sprawie. A jak chodzi o nowych graczy muszą przejść (te ułatwienia) przez wszystkie ręce użytkowników i tylko osoby, które skupowały nie wiem jakim cudem dzień przed wprowadzeniem w is promocji na medale kupony, to się nie dziwie dlaczego nie chcecie zwiększyć procentu dropu medalów. Hmmm..? W tedy możecie wyjść na minus- taaak? Oczywiście Wszystko chcecie dla Siebie, a dla innych to ku*wa sępy
Ogólnie wątpie, że jest to przypadek bo to już nie pierwszy raz kto wykupił kupony ze wszystkikch sklepów a na drugi dzień okazywało się, że jest promocja na medale czy inne jakieś tam rzeczy. Administracja powinna dawać nam równe szanse, a nie tylko graczom którzy grają tutaj z jakieś 3-4 lata.
Dlatego bronicie swoje dupy, a administracja wam je tylko liże, bo znając życie propozycja zostanie odrzucona 😊
  • bartek537 lubi to

#51 Platte

Platte

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 449 postów
  • Dołączył wto, 17 lut 15

Napisano 09 grudzień 2017 - 08:48

Rozumiem chcesz zarobic ale jak dodadza lepszy
drop medali to ceny spadna i az tak ze medale beda
lezec na sklepach i tylko ci co beda bardzo potrzebowac kupio 1 lub 2 wiec tez bedzie slabo bo nic niezarobisz.
Wydaje mi sie ze jest dobrze z 4ww wyleci ci 1 i dostajesz 250 mysle ze raz na dzien zrobisz ww i myslisz ze powinien ci medal wyleciec
tak nie jest trzeba zapracowac zeby cos miec

Użytkownik Platte edytował ten post 09 grudzień 2017 - 08:50

#52 CrissAngel1234

CrissAngel1234

Niekryty krytyk

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 741 postów
  • Dołączył sob, 15 paź 16
  • MiastoPo za Ziemne :)
  • Imię:A co cię to... ?
  • Nick w grze:CzaplaMen
  • Gildia:DevastatioN
  • Nick na TS:CzaplaMen
  • Gadu-Gadu:Nie powiem ;P
  • Hobby:Granie w virtualmt2
    Piłka nożna
    Ulepszanie :)
    Prankowanie

Napisano 09 grudzień 2017 - 10:23

Tylko nie rozumiem jednego, jak wam się nie chce latać mapek, albo mało dropi no np. (zwiększenie dropu na mapie pradawnych) wprowadzane jest to od razu.
Wystarczy, że parę osób pójdzie do Wojtka w tej samej sprawie. A jak chodzi o nowych graczy muszą przejść (te ułatwienia) przez wszystkie ręce użytkowników i tylko osoby, które skupowały nie wiem jakim cudem dzień przed wprowadzeniem w is promocji na medale kupony, to się nie dziwie dlaczego nie chcecie zwiększyć procentu dropu medalów. Hmmm..? W tedy możecie wyjść na minus- taaak? Oczywiście Wszystko chcecie dla Siebie, a dla innych to ku*wa sępy
Ogólnie wątpie, że jest to przypadek bo to już nie pierwszy raz kto wykupił kupony ze wszystkikch sklepów a na drugi dzień okazywało się, że jest promocja na medale czy inne jakieś tam rzeczy. Administracja powinna dawać nam równe szanse, a nie tylko graczom którzy grają tutaj z jakieś 3-4 lata.
Dlatego bronicie swoje dupy, a administracja wam je tylko liże, bo znając życie propozycja zostanie odrzucona

Ale za 3-4lata gry dorobisz sie z jak nic i czy medale beda i czy ich nie bedzie te osoby co maja eq otchlani/pradawne to lataly mapki a nie uzalaly sie tutaj 

Pozdro :)

#53 Alokerth

Alokerth

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 361 postów
  • Dołączył pią, 11 lip 14

Napisano 09 grudzień 2017 - 11:44

Jeśli chcesz na WW idzie naprawdę dobrze zarobić, tylko trzeba chcieć i nie narzekać.

Ja tę mapkę regularnie robiłem, gdy jeszcze nie było elfa i azraela, mając w eq  zbroje 220, boski hełm+9 i kenai reszta smocze. Z czasem dorobiłem się postaci po czerwonych YY (tak, 80% YY ulepszałem dropiąc szkaty w WW), runek SR, całego boskiego exp i arry(arra wtedy nie kosztowała 18kb jak teraz, tylko powyżej 30kb) głównie poprzez WW i czasem eventy.

Rok temu na WW spokojnie wyciągałem z dropu sprzedawanego  u NPC (oprócz szkat, szkaty - u graczy) minimum 300b na godzinę + drop medali. (w tamtych czasach był to dla mnie całkiem dobry zarobek) Teraz zapewne byłoby więcej gdyż szkaty śmierci i naginii poszły w ciągu roku znacznie w górę.

Co do medali nie wypowiadam się, bo nie wiem jak teraz dropią. Gdy rok temu regularnie robiłem WW, często miałem 30 WW bez medalu, a potem z 5 kolejnych WW 4 medale. Jeśli dobrze pamiętam to średnio był 1 medal na 9-10 WW.

Potrzeba do tego trochę pracy i cierpliwości, a nie liczyć że wszystko dostanie się gotowe na tacy - chyba, że skorzystasz z IS.

• Proud lubi to

#54 Proud

Proud

PrawieJupiter

• Globtroter
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1798 postów
  • Dołączył sob, 06 lut 16
  • Nick w grze:↯lProud↯

Napisano 09 grudzień 2017 - 13:41

Ne no ziomki ja polecam ci zrobić chwilę przerwy  potem wrócić drpić medale i robić te mapki .Nie poddawaj sie , dąż do celu napewno go osiągniesz , i mozesz teraz robić mapki a nie skupować , chodzi ci o to że nikt nie chce ci selnąć od tego masz po prostu mapki a nie pchać się na gotowce i narzekać że drogie są.Serwer sie rozwija i jest coraz lepszy , udoskonalony. Pozdrawiam znany jutuber Proud -13letnie dziecko bez mutacjii

Jeśli chcesz na WW idzie naprawdę dobrze zarobić, tylko trzeba chcieć i nie narzekać.

Ja tę mapkę regularnie robiłem, gdy jeszcze nie było elfa i azraela, mając w eq  zbroje 220, boski hełm+9 i kenai reszta smocze. Z czasem dorobiłem się postaci po czerwonych YY (tak, 80% YY ulepszałem dropiąc szkaty w WW), runek SR, całego boskiego exp i arry(arra wtedy nie kosztowała 18kb jak teraz, tylko powyżej 30kb) głównie poprzez WW i czasem eventy.

Rok temu na WW spokojnie wyciągałem z dropu sprzedawanego  u NPC (oprócz szkat, szkaty - u graczy) minimum 300b na godzinę + drop medali. (w tamtych czasach był to dla mnie całkiem dobry zarobek) Teraz zapewne byłoby więcej gdyż szkaty śmierci i naginii poszły w ciągu roku znacznie w górę.

Co do medali nie wypowiadam się, bo nie wiem jak teraz dropią. Gdy rok temu regularnie robiłem WW, często miałem 30 WW bez medalu, a potem z 5 kolejnych WW 4 medale. Jeśli dobrze pamiętam to średnio był 1 medal na 9-10 WW.

Potrzeba do tego trochę pracy i cierpliwości, a nie liczyć że wszystko dostanie się gotowe na tacy - chyba, że skorzystasz z IS.

Potwierdzam!

• Z3kochaniec lubi to
Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#55 Anessi

Anessi

Niekryty krytyk

• Płeć Piękna
  • PipPipPipPip
  • 760 postów

Napisano 09 grudzień 2017 - 18:07

Skończcie narzekać już z tymi medalami drop jest dobry i nie trzeba nic zmieniac zrobilam 3 ww polecial mi medal jakos bez problemu. Zrobilam v1 i zyskalam 2 medale xd wiec czasami warto zaryzkować ten 1 medal :D 

• Issana lubi to

#56 bartek537

bartek537

Niekryty krytyk

• Globtroter
  • PipPipPipPip
  • 686 postów
  • Dołączył nie, 06 gru 15
  • Nick w grze:-

Napisano 17 grudzień 2017 - 09:13

Jakie piękne czasy medale po 100b XDD https://m.youtube.co...h?v=ChRRKi9SMow

#57 RainFly

RainFly

Początkujący

• Globtroter
  • PipPip
  • 200 postów
  • Dołączył sob, 24 gru 16
  • Województwo:Lubelskie
  • Imię:Terry A. Davis
  • Nick w grze:JoWitax
  • Gildia:CZELUŚĆ
  • Nick na TS:RainFly
  • Hobby:harnaś

Napisano 23 grudzień 2017 - 21:30

Bo na serwie nie ma medali na sell a jak się trafi to chcą ceny 5x większe niż warte. Tak można wydropić, ale drop jest taki że na jedno ulepszenie trzeba by było z rok dropić na ww.

To ilość powoduje cene. Medal nie ma definicji 200b. Wszystko zależy od szczęście. Tak się składa że nieraz siedziałem na WW całą noc i bez medalu. Czasem tak jest. To się nazywa procent na drop misiu. MASZ BARDZO DUŻO OPCJI ULEPSZANIA ZIOMEK.

Użytkownik RainFly edytował ten post 23 grudzień 2017 - 21:31

"Jak kraść, to miliony" ~ RudnikDagger

Dołączona grafika

#58 Proud

Proud

PrawieJupiter

• Globtroter
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1798 postów
  • Dołączył sob, 06 lut 16
  • Nick w grze:↯lProud↯

Napisano 24 grudzień 2017 - 13:25

wystarczy za przeproszeniem ,,ruszyć dupy" a sie osiągnie cel.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#59 Guest_lRoys3nl_*

Guest_lRoys3nl_*
  • Guests
  • Dołączył --

Napisano 15 maj 2018 - 10:15

Na nie, medali jest sporo na servie.

Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Serwer, Forum, Nowość

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych