W tym temacie można umieszczać swoje podanka.
Napisano 07 styczeń 2018 - 15:49
Napisano 07 styczeń 2018 - 18:37
Siemano Kolano ! dużo osób mnie zna z dobrej jak i złej strony zauwżyłem że otwieracie na nowo rekru na osobe która sie bedzie zajmowac muzodajnia i stworzy wam dobry klimat muzyczny na ts ja sie moge pisac na takie cos i stworzyc fajna grupe osób która bedzie puszczac wam muzyke i umliac czas na ts równiez mozna tez pomyslec o evntach na ts z nagrodami w grze .Także zapraszam do wypowiedzi w tym temacie
Napisano 07 styczeń 2018 - 19:49
Siemano Kolano ! dużo osób mnie zna z dobrej jak i złej strony zauwżyłem że otwieracie na nowo rekru na osobe która sie bedzie zajmowac muzodajnia i stworzy wam dobry klimat muzyczny na ts ja sie moge pisac na takie cos i stworzyc fajna grupe osób która bedzie puszczac wam muzyke i umliac czas na ts równiez mozna tez pomyslec o evntach na ts z nagrodami w grze .Także zapraszam do wypowiedzi w tym temacie
No to gościu pewnie dostaniesz DJ za tą konsole z avka xD
Napisano 07 styczeń 2018 - 19:56
Użytkownik DJMateusz20 edytował ten post 07 styczeń 2018 - 20:05
Napisano 08 styczeń 2018 - 08:42
Napisano 10 styczeń 2018 - 14:25
Witam was wszytskich pewnie juz wiecie ze teraz ja sie bede zajmował sterfa muzyczna oraz eventami na ts takze .Rekrutacja na range DJ zostaje otwarta jak i również na prowadzacego event i jury.Wszelkie wasze propozycje rozpatrze jezeli macie jakies pomysły co do muzodajni jak i eventów mozecie pisac tutaj w temacie lub do mnie na priv na forum.Każda osoba moze brac udział w rekrutacji na range DJ,Prowadzacego Event,Jury mam nadzieje ze znajde pare ciekawy osób na serverze do wspólnej wspópracy
Napisano 11 styczeń 2018 - 19:55
Myśle ze temat moge zamknąć jak cos prosze sie kontaktowac ze mną na priv lub na ts3 w sprawie rangi DJ jak i prowadzenia eventów na ts3
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych