Jak powiedziałem,gramy czysto i zapraszamy każdego kto tylko zechce wejść nam na mapę. Nie ma problemu,a i pozdrów jarka
Sam go pozdrów, btw. nowe rudy są teraz, wypadałoby wywalić kogos co nie? Przecież przed oxem sie udalo.
Posted 04 May 2018 - 14:05
Jak powiedziałem,gramy czysto i zapraszamy każdego kto tylko zechce wejść nam na mapę. Nie ma problemu,a i pozdrów jarka
Sam go pozdrów, btw. nowe rudy są teraz, wypadałoby wywalić kogos co nie? Przecież przed oxem sie udalo.
Posted 04 May 2018 - 17:28
Ostroo
Edited by Раіи, 04 May 2018 - 17:28.
Posted 04 May 2018 - 17:30
Smacznie się spało? A ten roysen co robił w m2 jinno? A no tak już poleciał cynk, że jestem online.
Powodzenia ogólnie z jakąkolwiek mapą teraz. Temat będzie zamknięty jak odpowiednie osoby spojrzą na niego i pomyślą co zrobić
Gdybym miał tak piękne możliwości " wyrzucania Cię " to uwierz, że nawet przez 5 minut byś nie posiedział na grze
Posted 04 May 2018 - 17:35
Posted 08 May 2018 - 06:55
POPULAR
Kilka dni temu z kolegą który chce zmienić prawa fizyki, robiliśmy mały test, otóż przy uploadzie 2Mb/s jaki ta osoba posiada wrzucenie filmu na yt spowodowało rozłączenie z TS.
Po raz setny proponuję przedstawienie sprawy swojemu operatorowi internetowemu, a nie wypisywanie niestworzonych teorii na forum.
Nawiasem mówiąc nawet gdyby to był ddos, to zablokowanie takiego darmowego stresera w XXI wieku przez operatora nie jest żadnym wyzwaniem, tym bardziej że przez rzekome ataki na twój komputer cierpi cała infrastruktura operatora i setki jak nie tysiące pozostałych klientów firmy z której masz internet.
Tak że zastanów się co piszesz, bo narazie to wpisujesz się w teorie pewnego nagrywacza, który kupił w kiosku ruchu kartę freedom za 5zl i uznał że ma super świetny internet frame relay do gier i rozmów real time. Na tyle wkręcił sobie teorię o ddosach, że w żaden sposób nie można było mu wytłumaczyć że zablokowanie BTS'a przez hakerów którzy się na niego rzekomo uwzięli jest nie możliwe.
0 members, 2 guests, 0 anonymous users