Rekrutacja na stanowisko Dział Handlowy.
Funkcja wiąże się z moderacją działu "Rynek VirtualMT2".
Przed napisaniem podania zastanów się czy masz wystarczająco
dużo czasu i chęci na prowadzenie w/w działu.
Zbędne posty będą nagradzane
Napisano 11 czerwiec 2018 - 06:56
Rekrutacja na stanowisko Dział Handlowy.
Funkcja wiąże się z moderacją działu "Rynek VirtualMT2".
Przed napisaniem podania zastanów się czy masz wystarczająco
dużo czasu i chęci na prowadzenie w/w działu.
Zbędne posty będą nagradzane
Napisano 11 czerwiec 2018 - 07:22
Witam, mam na imię Szymon. Piszę to podanie ponieważ chciał być członkiem moderacji dział handlowy. Jako iż mam dużo czasu oraz chęci jestem wstanie prowadzić 2 działy na jednym już moderuje i daje radę
. Nadaję się na moderatora działu handlowego ponieważ mam duże doświadczenie o moderowaniu różnych For.
Napisano 11 czerwiec 2018 - 07:28
Witam wszystkich serdecznie!
Mam na imię Ola. Pochodzę z pięknego i malowniczego Podlasia. Mam 23 lata
Konto na forum posiadam od nieco ponad dwóch lat, konto i postać w grze znacznie dłużej. Dysponuję dużą ilością czasu wolnego. Odwiedzam i odświeżam stronę główną kilkanaście razy dziennie przeglądając tematy z różnych działów. Większość tematów jest przeze mnie odwiedzane, szczególnie te dotyczące ofert handlowych, z których sama korzystam pilnując porządku pod własnymi tematami.
Myślę, że sprawdzę się na tym stanowisku, dopilnuję ładu i składu pod postami również innych użytkowników forum!
Daję słowo, sprawdzę się na 5!
Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej kandydatury.
Pozdrawiam
Napisano 11 czerwiec 2018 - 14:17
Eloooo!
No więc jestem zainteresowany pełnieniem funkcji moderatora działu handlowego, kiedyś pełniłem tę funkcję ale z pewnego powodu zrezygnowałem
Na serwerze jestem praktycznie od początku więc doskonale orientuję się co do rynku oraz cen, które panują.
Co do wolnego czasu to mam go trochę na forum siedzę często, więc nie byłoby żadnego problemu żeby ogarnąć tematy, zresztą doskonale wiem co i jak
Myślę, że sprawdzę się na tym stanowisku i będzie porządek w dziale.
Użytkownik кσмιѕαяzуκ™ edytował ten post 11 czerwiec 2018 - 14:17
Napisano 15 czerwiec 2018 - 01:26
Dobry
No to tak, z racji że konkurencyja jest wysoka bo liczy aż 3 osoby to sobie tak pomyślałem że sie zgłosze. Jestem Paweł, lat mam 19 i już tutaj nie gram, co nie zmienia faktu że rynek mam obcykany jak kieszenie w bojówkach. Na serwerze grałem z przerwami od samego początku, na forum jestem dość często tylko nie lubie pomagać, odpisywać i tego typu niepotrzebnych funkcji. Piszę tą kandydaturę bo chce banować tych co nie przestrzegają regulaminu i konstytucji!
Ave Matecka Rossija
Don Pablo
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych