Podanie na stanowisko WikiTeam.
Nazywam się Tomasz. Mam 18 lat i pochodzę z Województwa Podkarpackiego. Głównie na co dzień interesuje się Architekturą krajobrazu. Sam również w wolnym czasie, wykonuje projekty ogrodów dla rozluźnienia, zabicia czasu. Trudno tak pisać o sobie, ale myślę, że jestem osobą komunikatywną, oraz wymagającą wiele rzeczy od siebie samego. Staram się dawać 100% z samego siebie oraz wykonywać obowiązki rzetelnie, odpowiedzialnie i starannie.
Na serwerze gram przeszło 6 lat z kilkoma ( nieraz dłuższymi) przerwami. Przez te kilka lat nabyłem dość dużą wiedzę o serwerze, jego funkcjonowaniu, oraz co jest na nim dobre, a co złe ( na czym się nie raz przejechałem ) . Mogę nawet powiedzieć, że serwer znam wręcz jak własną kieszeń. Szybko orientuje się w nowych aktualizacjach serwerowych, przesiaduje na forum, przeglądam ogłoszenia serwerowe, co sprawia, że nie jestem w tyle z nowymi wiadomościami dotyczącymi serwera jak i forum.
Co mnie skłoniło do aplikowania na stanowisko WikiTeam? Myślę, że dość duże doświadczenie nabyte w grze o którym pisałem wyżej, pomysł, który mógłbym zrealizować zajmując się działem, doświadczenie nabyte przy prowadzeniu działu Grafiki komputerowej, które nie do końca wypaliło oraz na chwilę obecną ilość wolnego czasu. Jak wiadomo, z czasem bywa różnie, ale myślę, że uda mi się pogodzić całość, by wszystko współgrało ze sobą w należytym porządku. Z mojego miejsca mogę powiedzieć, że będę się starał wykonywać swoje obowiązki jak najlepiej.
Pozdrawiam
Thomson
Użytkownik Thomson edytował ten post 27 czerwiec 2018 - 08:33
---------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------
Masz pytanie? Znalazłeś błąd w Wikipedii?
Skontaktuj się ze mną!
GG: 72674997
E-mail: tomekja28@wp.pl
Lub PW Na forum lub w grze pod nick: Thomson
Pozdrawiam!